Çok sinirliyim...

_BaSaK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
217
3
68
Ordu
Çooook sinirliyim... Hala da geçmedi sinirim o yüzden yazım hatam olduysa özür dilerim.... Haklı ya da haksız olarak değerendirmenizi istiyorum...

Bizim şirketin ütü paketçisi var karısı yemeğimi yedi geldi oturdu kalktı biz de bana bugün güzel bir kazık attı. (X dediğim adam Y dediğim eşi oluyor)

Kuzenim Samsuna gidiyodu bugün bende ütü pakete indim, beden varsa teyzeme ürün yollayayım diye, baktım X abi (ütü paketin sahibi ama bize hala borçlu o işletiyo ödüyo) telefonla konuşuyordu. Bende direk modellere yöneldim L beden nerede kızlar diye (daha önce Y şahsıyla husumetimiz olmuştu kimseyle iyi geçinemiyo ) neyse geldi kaynanama alamaz falan dedi, kaynanamda söyleniyo bırak boşver dedi bende karışamaz o dedim. Aramızda konuşuyorduk o esnada geldi 'sen alamazsın X'e sormadan yapamazsın banda giremezsin...' gibi ses tonu yükselerek üzerime yürümeye başladı. bende seni alakadar etmez ben söylycem X abiye zaten dedim. neyse bu daha çok bağırıp 'sormadan girdin banda yapamazsın edemezsin' falan saydı bende sen ancak ........ dedim karışamazsın X abiyle benim aramda olan birşey seni alakadar etmez dedim. bu delirdi tabi ... gibi dinleyecemi sanıyodu. X abi girdi araya niye öyle diyorsun diyemezsin diye. derim dedim senin karın terbiyesizlik yaparsa bende yaparım kessin sesini seninle aramda olan bşye o karışamaz dedim. bu ben burda çalışıyorum karışırım dedi. işte dedim kendi ağzınla söylüyorsun ÇALIŞIYORSUN! dedim ama bağırıyoruz artık birbirimize.....

Neyse bu sen zaten iyi olsan kaynananla anlaşırdın dedi. bende sen kimsin kaynanam dediğin benim halam dedim, sen düne kadar iyiyidin benimle ne oldu dedim kaynanamın hakkıda neler dedin şimdi geçtin karşıma konuşuyorsun dedim. bu esnada kaynanam boşver çık yukarı cevap vermesene deli o!niye böyle yapıyosun çocuk korkuyo basak diyo ama benim deliler geldi....!

Millet seni konuşuyor dedim. Kocası benim karım o......... mu yapmış neyini konuşuyolar dedi. İşte bunu çenesini konuşuyolar dedim, döndüm O'na (o delirmiş vaziyette tabi ben sabit biryerde dikiliyorum kızımın saçını yapıyordum bozulmuştu) 'iyi olsan millet seni evine sokar kötülüğün yüzünden kimse seni evine almıyo herkes tarafından dışlandın' dedim. Seni de konuşuyolar falan dedi ne konuşuyolarmış kimle kötüymüşüm göstersne dedim. X abi 'rica ediyorum basak sus' dedi. ben sustum X abi sen Y'yi sustur dedim. Bunlar bir daha buraya girmiycek g..leri kalktı bunların falan dedi. Bende kes sesini diye 3-4 kez bağırdım eşim geldi beni çıkardı çocugun saçını yapaym dedim, yaptım o ara bitti. Y yine konuşuyo bende 'kes sesini' diye yine bağırdım g...da sensin dedim o ara X abi de sus diyo karısı Y'ye yok kadın susmuyo...

Birde işi çekmeye çalıştı başta elimden dengesiz. sonra almış kuzenimin elinden ben görmedim görsem daha kötü olurdu.işin kötüsü bütün elemanların ortasında oldu bu olay

(şirket bizim bu arada taşoronuz)

Son düzenleyen: Moderatör:
okadar hakaret etmissinki hakli olsan bile haksiz duruma düsmüssün

hakaretsiz tartissaydin keske

tek hakaretim it kelimesiydi başka birşey demedim o da bana sen kimsin falan diyip üzerime yürüdüğü için o gerizekalı hayvan öküz vs saydı.... ben sadece kes sesini dedim eşi de susturamadı zaten...

ben şuan sinirle söyleyemediklerimi söyledim

Son düzenleme:
Bencede hakliyken haksiz duruma düsmüssün.

Keske bu kadar sert tepki vermeseydin.

Vallahi hiç bir şey anlamadım
Şimdi sizin bir yeriniz var başkası işletiyor ama eşide size mi saldırdı yoksa siz mi ona laf attınız bir şey oldu ortalık karıştı sonuç olarak bunu anladım.O da doğru anladıysam tabi.
Bu kadar olayı büyütmeye gerek yoktu bence.
Havlamasına filan gelene kadar beklerdin az X abi denilen adamın tel görüşmesi biter sende onunla konuşur işine bakardın.
Bazen ağız dalaşına girmektense, ''Havlama'' demektense bunu tavırlarınla göstermek hem daha sonuç odaklı hem daha etkili olur.
Bariz bir şekilde kendi dükkanında personelin önünde o kadınla aynı seviyeye düşmeye gerek yok bence.

Biz taşöron firmayız cnm bant dikimhane bizim ütü paket onların. Dikimhaneden çıkan ütü pakete iniyo bende teyzeme hediye yollayayım dedim kendi malımı zaten sormadan alıyordum X abi aldım ve ya X abi şu bedni verirmisin gibi. Bunun eşi bana karşı bir kini varmış işte bilmyordum X abi tlfonu kapatınca aldım diyecektim kadın atladı havlama olarak da bağırıp soluksuz konuşmaya çalışmasına dedim

nasıl böyle çalıştıgınız yerde konuşabiliyorsunuz demiştim ki en sona şirket bizim yazmışsınız
sanırım bu özgüven ordan geliyor
haklıyken haksız olmuşsunuz
hakaretler havada uçuyor.ve karşınızdaki kadın sizi kızdırsa da hakaret etmemiş.

O önce saydı cnm sen kimsin falan dedî g... kalktı dedi ki hakaret olarak sadece it dedim başka birşey demedim. Gerçekten bütün ortak arkdaşlarımızla evimize almıyruz iş yerinde herkesle kavgalı kimse arkdaşı olmuyor iş yerinde devamlı sıkıntı yaratıyor yani. o söyledi ben söyledim şeklin de oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmen mahalle kavgasi yapmissiniz.
Bir bayana hic yakismayan,ne olursa olsun agzindan cikmamasi gereken
bütün laflari okudum burda.
Ikinizinde birbirinden farki yok aslinda
seviye esit.

Yani şirketin sizin olması birşeyi değiştirmez bunu özellikle parantez içinde belirtmenize gerek yoktu. Birşeyin ispatını yapmıyorsunuz sonuçta. Şirket sahibi bile olsanız bir çalışanınıza bu ağır hakaretlerde bulunmak köpek gibi havlama, ancak it gibi havlarsın, seni kimse evine sokmuyor, herkes seni dışladı, millet hep seni konuşuyor falan demeniz hoş olmamış. Siz zaten ona karşı doluymuşsunuz ki daha size laf atmadan bile kaynananıza kadın için ürüsün falan demişsiniz. Bu kadar ağız dalaşına girip herkesin önünde çirkinleşmeye gerek yoktu. Kadın belki haksızdır ama biz geçmişinizi bilmediğimizden şu yukarda anlattığınız kadarıyla ve kullandığınız kelimelere göre sizi hiç haklı bulmadım.

muhabbet baştan kötü başlamış yani
böyle insanlarla muhattap olmasan da insanı çıldırtıp damarına basarlar.
sende kimse seni sevmiyor falan demişsin ya vallahi en ağır küfürden çok daha dokunurdu bana söylenseydi o laf.

Size önceki olayı da anlatayım o zaman. Bir işçimize elektik çarptı acile taşıdılar adamın o bölgesini X görmüş bütüüün herkese iğrençler pisler işte şöyle böyle anlattı. Neyse işçimiz iyi oldu karısı birgün bizi çağırdı Y ile birlikte. Kızı çok iyi tanıyorum temiz titiz falan beni özel bölgesi ilgilendirmyor! Bu evin içinde bana msj atmaya başladı karşı koltuktan :/ o gün akşama kıza ağzına geleni msjla saymış şöylesin böylesin gibisinden akşama kadar çay kahve muhabbet oturduk ama sorun yoktu sonra hepimiz onun bize zarar vereceğini düşündük ve mesafe koyduk ama bu tamamıyle kinle bakmaya başladı her konuda bundan öncede iş yeride çok fazla vukuat yaptı eşim ortagımızla kavgalı devamlı.

Şirket bizim diye belirtmemn sbebi birşeyi ispat değil başkasının iş yerinde nasıl bunları yaptınız gibi sorularla karşılaşmamak içindi.
Ayrıca kayınvalidemle aramda o krıştığı için söylesn onun ağzıyla değil anlamında dedim onu ben biz kullanırız o kelimeyi.
Hakaret etmeseydi etmezdim buraya yazarken sinirle yazdım zaten söylediklerimi söyledim diyorum sadece it dedim ben gittikten sonra da arkdamdan konşmuş zten

O çok damarıma bastı o yüzden söyledim elimden kendi malımı çekiyo alamazsın falan saydı o yüzden de bende çenendn geliyo ne geliyorsa dedim. Hata bende ki eşimin hatrına eve aldım alışsın hayatım buraya yeni geldiler falan dedi şimdi o da diyo o kadın normal değil keşke demeseydin diye ama iş işten geçti :/

Kusura bakmayın ama ikinizinde birbirinizden farkı yok gibi geldi bana olayın üzerinden saatler geçmiş sinir anında yazıyorsunuz diyelim ama kullandığınız kelimeler çok kötü ş.ll.k falan tam bir mahalle kadınlarının yaptığı kavgalara dönüşmüş. İnsanlar hakaret ederek neden tartışır anlamam... Şu durumda kim haklı kim haksız onuda anlayamadım ama siz haklı olsanız bile haksız duruma düşmüş gibisiniz bence.

bence cok guzel yapmissin, asla kendini ezdirmeyeceksin.
o kadar kufur etmis o,bi it demekmi suc.ben agzima geleni sayardim
kim oluyo o yaa

bence cok guzel yapmissin, asla kendini ezdirmeyeceksin.
o kadar kufur etmis o,bi it demekmi suc.ben agzima geleni sayardim
kim oluyo o yaa

Sağolun ya herkes haklı buldu etrafımda şahit olanlar ben sadece it dedim ki haketti bence. yaptığı hareket beni dövmek için üzerime yürümesi falan normal değildi evet hatalıyım keşke hiiiiç it demeseydim şimdiki gibi burda saysaydım söyleyemediklerimi ama olmadı çok sinirlendim bacaklarım ellerim titredi sinirden çocugumun yanında ağzına geleni saydı bende sadece it dedim eşim bile bırak şu kadını dedi ki haksızsam haksızsın der.
Merak ediyorum çoooook ama çooook sinirlendiğiniz de ne yaparsınız???

bütün kufurlu argo kelımelerı direk yazıpda sadece kırmızılı kelımede özen gostermenız

cok ılgınc :) konu baslıgınızdan tutun konunun ıcerıgıne kadar uslubunuz gercekten

cok kotu .o kısılerlede bu uslupla tartıstıysanız eger ,haklıysanız bıle haksız duruma

dusmussunuz .ayrıca nasıl bır ıs ortamı orası anlamadım .mahalle agzıyla

kufurler havada ucusuyor .sevıye hıc yok .

Son düzenleme:
Keşke çocuğun önünde ne olafları duysaydın ne de söyleseydin haklı olabilirsin ama en güzel küfür ti'ye almaktır o anda bana göre. Allah Sabır versin böyle insanlarla yüzyüze gelmeye mecbur olanlara da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…