Vallahi hiç bir şey anlamadım
Şimdi sizin bir yeriniz var başkası işletiyor ama eşide size mi saldırdı yoksa siz mi ona laf attınız bir şey oldu ortalık karıştı sonuç olarak bunu anladım.O da doğru anladıysam tabi.
Bu kadar olayı büyütmeye gerek yoktu bence.
Havlamasına filan gelene kadar beklerdin az X abi denilen adamın tel görüşmesi biter sende onunla konuşur işine bakardın.
Bazen ağız dalaşına girmektense, ''Havlama'' demektense bunu tavırlarınla göstermek hem daha sonuç odaklı hem daha etkili olur.
Bariz bir şekilde kendi dükkanında personelin önünde o kadınla aynı seviyeye düşmeye gerek yok bence.
nasıl böyle çalıştıgınız yerde konuşabiliyorsunuz demiştim ki en sona şirket bizim yazmışsınız
sanırım bu özgüven ordan geliyor
haklıyken haksız olmuşsunuz
hakaretler havada uçuyor.ve karşınızdaki kadın sizi kızdırsa da hakaret etmemiş.
O önce saydı cnm sen kimsin falan dedî götn kalktı dedi ki hakaret olarak sadece it dedim başka birşey demedim. Gerçekten bütün ortak arkdaşlarımızla evimize almıyruz iş yerinde herkesle kavgalı kimse arkdaşı olmuyor iş yerinde devamlı sıkıntı yaratıyor yani. o söyledi ben söyledim şeklin de oldu
muhabbet baştan kötü başlamış yani
böyle insanlarla muhattap olmasan da insanı çıldırtıp damarına basarlar.
sende kimse seni sevmiyor falan demişsin ya vallahi en ağır küfürden çok daha dokunurdu bana söylenseydi o laf.
Kusura bakmayın ama ikinizinde birbirinizden farkı yok gibi geldi bana olayın üzerinden saatler geçmiş sinir anında yazıyorsunuz diyelim ama kullandığınız kelimeler çok kötü ş.ll.k falan tam bir mahalle kadınlarının yaptığı kavgalara dönüşmüş. İnsanlar hakaret ederek neden tartışır anlamam... Şu durumda kim haklı kim haksız onuda anlayamadım ama siz haklı olsanız bile haksız duruma düşmüş gibisiniz bence.[/QUOTEe
sinirim geçmedi o yüzden hala sayıyorum. evime gelip yemeğimi yiyen bir insan milletin içinde üzerime yürüme yetkisine sahip değil. sakinliğimi koruyabilen biri değildik ikimizde o yüzden hakaret boyutna geldi olay ki diorum ya kavga ettik ya ağız burun girilir ya sayılır söylenir biz ikiciyi seçtik biriktirmişiz demekki ikimizde söyledik.
bence cok guzel yapmissin, asla kendini ezdirmeyeceksin.
o kadar kufur etmis o,bi it demekmi suc.ben agzima geleni sayardim
kim oluyo o yaa
Çooook sinirliyim... Hala da geçmedi sinirim o yüzden yazım hatam olduysa özür dilerim.... Haklı ya da haksız olarak değerendirmenizi istiyorum...
Bizim şirketin ütü paketçisi var karısı tam bir şerefsiz yemeğimi yedi geldi oturdu kalktı biz de şıllık bana bugün güzel bir kazık attı. (X dediğim adam Y dediğim eşi oluyor)
Kuzenim Samsuna gidiyodu bugün bende ütü pakete indim, beden varsa teyzeme ürün yollayayım diye, baktım X abi (ütü paketin sahibi ama bize hala borçlu o işletiyo ödüyo) telefonla konuşuyordu. Bende direk modellere yöneldim L beden nerede kızlar diye (daha önce Y şahsıyla husumetimiz olmuştu kimseyle iyi geçinemiyo manyak) neyse geldi kaynanama alamaz falan dedi, kaynanamda söyleniyo bırak boşver dedi bende ürsün dedim (köpek gibi havlamak anlamında :)). Aramızda knşyoduk o esnada geldi 'sen alamazsın X'e sormadan yapamazsın banda giremezsin...' gibi ses tonu yükselerek üzerime yürümeye başladı. bende seni alakadar etmez ben söylycem X abiye zaten dedim. neyse bu daha çok bağırıp 'sormadan girdin banda yapamazsın edemezsin' falan saydı bende sen ancak it gibi havlarsın dedim karışamazsın X abiyle benim aramda olan birşey seni alakadar etmez dedim. bu delirdi tabi mal gibi dinleyecemi sanıyodu. X abi girdi araya niye öyle diyorsun diyemezsin diye. derim dedim senin karın terbiyesizlik yaparsa bende yaparım kessin sesini seninle aramda olan bşye o karışamaz dedim. bu ben burda çalışıyorum karışırım dedi. işte dedim kendi ağzınla söylüyorsun ÇALIŞIYORSUN! dedim ama bağırıyoruz artık birbirimize.....
Neyse bu sen zaten iyi olsan kaynananla anlaşırdın dedi. bende sen kimsin kaynanam dediğin benim halam dedim, sen düne kadar iyiyidin benimle ne oldu dedim kaynanamın hakkıda neler dedin şimdi geçtin karşıma konuşuyorsun dedim. bu esnada kaynanam boşver çık yukarı cevap vermesene deli o!niye böyle yapıyosun çocuk korkuyo basak diyo ama benim deliler geldi....!
Millet seni konuşuyor dedim. Kocası benim karım orospuluk mu yapmış neyini konuşuyolar dedi. İşte bunu çenesini konuşuyolar dedim, döndüm O'na (o delirmiş vaziyette tabi ben sabit biryerde dikiliyorum kızımın saçını yapıyordum bozulmuştu) 'iyi olsan millet seni evine sokar kötülüğün yüzünden kimse seni evine almıyo herkes tarafından dışlandın' dedim. Seni de konuşuyolar falan dedi ne konuşuyolarmış kimle kötüymüşüm göstersne dedim. X abi 'rica ediyorum basak sus' dedi. ben sustum X abi sen Y'yi sustur dedim. Bunlar bir daha buraya girmiycek g.tleri kalktı bunların falan dedi. Bende kes sesini diye 3-4 kez bağırdım eşim geldi beni çıkardı çocugun saçını yapaym dedim, yaptım o ara bitti. Y yine konuşuyo bende 'kes sesini' diye yine bağırdım gerizekalıda sensin dedim o ara X abi de sus diyo karısı Y'ye yok kadın susmuyo...
Birde işi çekmeye çalıştı başta elimden salak ya sonra almış kuzenimin elinden ben görmedim görsem dövücektim zaten işin kötüsü bütün elemanların ortasında oldu bu olay
(şirket bizim bu arada taşoronuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?