Sağolun ya herkes haklı buldu etrafımda şahit olanlar ben sadece it dedim ki haketti bence. yaptığı hareket beni dövmek için üzerime yürümesi falan normal değildi evet hatalıyım keşke hiiiiç it demeseydim şimdiki gibi burda saysaydım söyleyemediklerimi ama olmadı çok sinirlendim bacaklarım ellerim titredi sinirden çocugumun yanında ağzına geleni saydı bende sadece it dedim eşim bile bırak şu kadını dedi ki haksızsam haksızsın der.
Merak ediyorum çoooook ama çooook sinirlendiğiniz de ne yaparsınız???
valla ne yalan söyliyim bende çok sinirlensem kavga ederim...
elimde olmadan sesimi yükseltirim, ama karşımda ki insana hakaret, küfür gibi şeyler söylemem...
o söylese bile, senin seviyene inmicem derim, hele ki çocuklarımın yanında ağzımdan küfür çıkmamıştır...
ama yapı mselesi cnm, sen çok sinirlenince gözün bişeyi görmeyebilir,ağzından çıkanı kulağın duymayabilir...
biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım, hele ki toplum içinde...
Tekrar yazıyorum ki sadece it kelimesini kullandım kızlar
Ve evet evime girip ekmeğimi yiyip bunu bana yaptıysa en ağır kelimeleri de hakediyor ama söylemedim!
Eminim hepiniz hiç kötü kelime kullanmıyorsunuzdur zaten :)
Ben hakaret dolu yazınca siz oraya kilitlendiniz hala anlatamadım ben
evet ara sıra kullanırım kötü kelimeleri
ama burada bu şekilde yazman benı rahatsız etti
buraya yazarken bence daha dikkatli olunmalı
reelde söylemek ayrı, buraya yazmak ayrı.
hakaretlerınden konuyu anlayamadım ki zaten.
Tekrar yazıyorum ki sadece it kelimesini kullandım kızlar
Ve evet evime girip ekmeğimi yiyip bunu bana yaptıysa en ağır kelimeleri de hakediyor ama söylemedim!
Eminim hepiniz hiç kötü kelime kullanmıyorsunuzdur zaten :)
Ben hakaret dolu yazınca siz oraya kilitlendiniz hala anlatamadım ben
Cnm bosuna sinirlerini yipratma. Burda seni kimse anlamaz. Herkes melek, hayatlarinda hic küfür etmemisler, agiz dalasina girmemisler, herkes dört dörtlük. Karsisindaki üstüne yürüse dahi "seninle muhatab olmuyorum" diyebilecek kapasitede.. Yorumlari gördükce rahatlamayacaksin dahada üstüne gelecekler...
benim ilgilendiğim tek nokta sanırım tartışma anında kızın yanındaymış keşke olmasaymış
bir laf var edepli edebinden susar da edepsiz ben susturdum sanır
sen de öyle yapabilirdin her basit insana cevap vermek zafer değildir .
anladıgım kadarıyla ıkınızde bırbırınızden onceden nefret edıyormussunuz zaten ve olay patlak vermiş birbirinize girmişsiniz.
ancak sevıye bayagı inmiş kotu olmus.. nolucak şimdi aynı işyerındesınız cunku?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?