aksiyon filmlerini aratmamış kavganız. biraz daha devam etseydiniz fiziksel saldırılara geçilirdi. :)
Çok bilinmeyenli matematik denklemi gibi olan bu kavganın ilerleyen günlerde bacaklarını çarpanlara ayırma,ensenin kare köküne indirmece , ağzını toplamazsan dişlerinden birkaçının çıkarmaca gibi vahim sonuçları olabilir. İyisi mi fazla muhattap olmamaya çalışın.
saçma sapan yorumlar yapmayın artık. Siz hiç kötü kelime kullanmamışsınızdır sinir sisteminiz yoktur eminim.hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız zaten üzerinize yürüyene de ayy canım nye böyle yapıyorsunuz dersiniz!!!!
saçma sapan yorumlar yapmayın artık. Siz hiç kötü kelime kullanmamışsınızdır sinir sisteminiz yoktur eminim.hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız zaten üzerinize yürüyene de ayy canım nye böyle yapıyorsunuz dersiniz!!!!
Saçmalayan biz miyiz hayırdır düzeltmişsiniz yazdığınız yazıları , ben kimseye it itoğlu it gibi kelimeler kullanmadım kimseye ş-ll-k demedim bu yüzden mi saçmalamış oluyorum ne oluyor yani seviye düşürünce insanlar zekası ile cevap verip başa çıkamayacağını anlayınca küfüre hakarete başvururmuş. Ben hakaret etmem açıkcası ama etmişten beter ederim delirir sinirden biter , birde dip not düşmüşsünüz şirket bizim falan yazmışsınız komik olmuş bence. Sizin olsa ne olur olmasa ne olur. Aferin iyi yapmışsınız demediğimiz için mi saçmalıyor olduk ?
kesinlikle katılıyorum
sacma sapan diye benim yorumuma diyorsaniz ben hayatimda hic kimseye it demedim, altimda calisanlarin yaninda mahalle kavgasini birakin, onlarin bana olan saygilarini etkileyecek hic bir harekette bulunmadim, kimseyi ezmek icin esimin statusunu kullanmadim. siz o kisiden nefret ede ede gidip onunden isi almissiniz bu resmen kavgaya davetiye cikarmaktir, eger gercek amaciniz elbise almak olsaydi esinin isinin bitmesini beklerdiniz, kisacasi siz kavga aranmissiniz. ustune bir de karsidaki kisi cirkeflestikce siz onun indigi seviyeyi daha da asagi cekmek icin elinizden geleni yapmissiniz.
ben bunu yapmadigim icin kimse de bu gune kadar benim uzerime yurumedi, ben nerede nasil davranacagimi bildigim icin hayatimda hic kavga ortami yaratmadim, sorunlari sakin ve medenice cozme yoluna gittim. kimse de benim uzerime yurumedi, yuruyemez, eger de sebepsiz yere oyle bi manyaga denk gelirsem orayi terkederim, onun seviyesine inip kendimi herkese rezil etmem. ne gecti elinize ayy kendinizi o basit kadina ezdirmemissiniz bravoooo
Saçmalayan biz miyiz hayırdır düzeltmişsiniz yazdığınız yazıları , ben kimseye it itoğlu it gibi kelimeler kullanmadım kimseye ş-ll-k demedim bu yüzden mi saçmalamış oluyorum ne oluyor yani seviye düşürünce insanlar zekası ile cevap verip başa çıkamayacağını anlayınca küfüre hakarete başvururmuş. Ben hakaret etmem açıkcası ama etmişten beter ederim delirir sinirden biter , birde dip not düşmüşsünüz şirket bizim falan yazmışsınız komik olmuş bence. Sizin olsa ne olur olmasa ne olur. Aferin iyi yapmışsınız demediğimiz için mi saçmalıyor olduk ?
evet saçmalaya sizsiniz. ben kimsenin eliden ürün almadım önce düzgün okuyun sonra yorum yapın siz!!
Kuzenim Samsuna gidiyodu bugün bende ütü pakete indim, beden varsa teyzeme ürün yollayayım diye, baktım X abi (ütü paketin sahibi ama bize hala borçlu o işletiyo ödüyo) telefonla konuşuyordu. Bende direk modellere yöneldim L beden nerede kızlar diye (daha önce Y şahsıyla husumetimiz olmuştu kimseyle iyi geçinemiyo ) neyse geldi kaynanama alamaz falan dedi
iş yeri sizinse size bu şekilde nasıl müdahale edebiliyor..ve siz normalde yazdığınız gibi kimseyle geçinemeyen ve dili susmayan bir kadınla nasıl bu kadar muhattap olabildiniz de olayı çalışanlarınızın yanında küçük düşecek hale getirdiniz..bu tarz durumlarda en doğrusu bağırmak yerine akıllıca ve sakince haddini bildirmektir..yada hiç muhattap almadan yapılması gerekeni yapmaktır..
anneciim yoksa bana da mi it diyeceksiiin?
al iste burada senin yazdigin, asil muhatap olman gereken adami beklememis gidip almaya calismissin iste
neyse seninle tartisilmaz git biraz sakinles, bu kafayla o seviyeyi yukseltemezsin..
Hakaretler keşke olmasaymış..
Bayanlara yakışmıyor küfür.
Sinirlerin bozulduğu için bir anda patlama yaşadığını düşünüyorum. Bence eşine de danış başka elemanlar bulmayı teklif et.
Tamam sen de çok büyütmüşsün işi kavga noktasına vardırmışsın ama karşındaki de sen tamam dedikçe diretmiş.
Onun da senin kadar hatası var. Sonuçta orası işyeriyse müşteriye saygı göstermek zorunda. Bu sen değil başka biri olsa eminim böyle laflar etmezdi seninle özel bir husumeti var gibi geldi.
Ya eşin adamla konuşup olayı tatlıya bağlasın, ya da tek çözüm başka eleman bulun.
Evet sakinleşip düşündüğümde hatamın farkındayım bende. Zaten eşime bıraktım artık sağolsun o kadınla iyi geçinen kimse olmadıgından ve sonradan kamerada görmüş izlemiş tarafsız olmak için eşiyle knşrum ben ki zaten yalakalık yapmaya çalışıyo karısının ne oldugunu o da bilyo da bşy diyemiyo falan diyo.
Canım tamam ama şöyle düşün yarın bir gün bir müşteri gelir ters bir laf ederse kadın siz de sıkıntıya gelirsiniz. Baya ciddi bir uyarı yapsın bence eşin.
Öyle dedi eşim zaten, ben halledicem sen boşver dedi. Dün akşamda olayın kızgınlığıyla yazdım argo kelime kullanarak hani insanın son noktası olurya o noktaya gelmiştim düzenledim zaten
Valla normal olmayan sizsiniz burda ortam germeye çalışıyorsunuz. İşyeri benim eşim git al demiş sadece aldım diye haber vermem dışında kimseye birşey sormak gibi bir görevim yoktu. Ben sakinim siz iğneleyici yorumlarınızdan vazgeçin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?