Çok sinirliyim

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
Merhaba hanımlar
o kadar sinirlendim ki anlatamam cildiricam sinirden
bi insan bu kadar ayrimcilik yapabilir ancak
daha önce ki konumu okuyanlar bilir kayinvalide ile aramiz acikti neyse bayramda gittik 1-2 saat oturup ciktik cok resmi bi şekilde gecti
kayinvalidem yanimda oturup sohbet bile etmedi

neyse bugunde aradi biraz konustuk bende kizimi ana okulundan alma saatim gelmişti dedim ben hazırlanip cocugu alicam okuldan kv de gec kalmadinmi dedi yok dedim okul 2 alt sokaga taşındı dedim önceden 15-20 dk yurume mesafesindeydi erken cikiyordum kv bana dediği eee artık o zaman tek başına gidip gelebilir bende şaka yapıyor sandım ciddiymis dedim 4,5 yaşında çocuk nasıl gelsin tek basina diyorki bide o çok fena herseyi yapar gider gelir birak gelsin dedimki pardon da gorumcemin çocukları ortaokula gidiyor ve okul evlerinin tam karşısında onları niye sen goturup geliyosun o zaman aaaa onlar baskaymis ortalik pislik doluymusss
Dedim o pislikler burdada var artık her yerde ortam kotu oldu ayrıca onlar 12 yaşında benim kizim 4,5 yaşında boyle bi kiyasmi olur ben kizimi sitenin bahçesine bile tek yollamiyorum sirf on tarafa bakan camim yok diye hala ama onlar baska diyor iyi tamam başka olsunlar dedim kapattım cok sinir oldum cok kizdim ya
hadi ilgilenmiyosun tamam anladikta bu kadar ayrimcilik olurmu yaaa

ay çok sinir oldum ya boşver o tornlar degerliyse onlara yapsın ananelik
seninkine gerek yok böle babane olmayıversin

oo ayıp etmiş gerçekten, tamam sevmeyebilir belki ama genede öyle yapılmaz

Sinirlenmek de haklısın.... Öyle şey mi olur artık kötülüğün nereden geleceği belli olmuyor... Dengesiz kadın....

Neticede o dedi diye çocuğunuzu yalnız gönderecek haliniz yok.Dogru olan tabiki sizin davranisiniz.Bosverin kendi ayıbı, o kadar babaanne demekki...

ayyy kusura bakma da kv kafayı yemiş herhalde 12 yaşındaki çocuğu kendisi götürüyor 4,5 yaşındaki çocuk kendi mi
gelcekmiş bunlar hep böyle çifte standart. bu konuda öyle doluyumki anlatamam.

Gitsin o torunlarını sevsin o zaman. Sanki onu çok ilgilendiriyormuş gibi, birde akıl veriyor. Sinirlenmekte çok haklısın ben olsam, seni ilgilendirmez diyip sustururdum.

Kv bu. Konuşur konuşur konuşur hııı hıııı deyip geçersin. Çocuk senin. İstersen otuz yaşına kadar getirip götürürsün. Takmayın bu kadar hanımlar.

Bir şey mi ima etti acaba?

Valla böyleleri cinnet sebebi.
Bir cinnet herşeyi çözer.4,5 yaşındaki çocuk bu ya çocuk.Sanki siz arınmış bölgede mi oturuyorsunuz.

canım ya çok s
aaa o yaşavrata çocuk nasıl tek başına gitsin konuşması gerçekten sinir bozucu yerinde olsam tavrımı koyardım mesafeli davran kayınvalide çok düşüncesiz ya

Benim bildigim anneler ogullarinin çocuklarına daha düşkün olurlar..
Neyse takmayin. Bazi insanlar boş boş konusur. O dedi diye tek gonderecek Haliniz yok di mi?

Neticede o dedi diye çocuğunuzu yalnız gönderecek haliniz yok.Dogru olan tabiki sizin davranisiniz.Bosverin kendi ayıbı, o kadar babaanne demekki...

o dedi diye tabiki tek göndermem ama bu kadar da ayrımcılık yapılmaz yani ben buna kızıyorum
ne demek yani bu senin kızının başına kötü bişey gelsede gelsin
ama yeterki diğer torunlarıma bişey olmasın bu bence bu anlama geliyor ben buna kızıyorum

Sanki kendi götürüyor gibi ne karisiyorsa uyuz....hizmet mi ettirecekti sana ki keyfi yarim kaldi.

Allah im hepimizi düzgün insanlarla karsilastir ya..

yanımda değildi hizmet ettiremezdi de
kızıma karşı hep böyle görümcemin çocukları baş tacı benim kızımın hiç değeri yok ona göre

Benim bildigim anneler ogullarinin çocuklarına daha düşkün olurlar..
Neyse takmayin. Bazi insanlar boş boş konusur. O dedi diye tek gonderecek Haliniz yok di mi?

hayır tabi ki oyle bişey yaparmıyım hiç 4,5 yaşında çocuk nasıl tek gönderilir söylediği şey saçmalıktan başka bişey değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…