Merhaba hanımlar
o kadar sinirlendim ki anlatamam cildiricam sinirden
bi insan bu kadar ayrimcilik yapabilir ancak
daha önce ki konumu okuyanlar bilir kayinvalide ile aramiz acikti neyse bayramda gittik 1-2 saat oturup ciktik cok resmi bi şekilde gecti
kayinvalidem yanimda oturup sohbet bile etmedi
neyse bugunde aradi biraz konustuk bende kizimi ana okulundan alma saatim gelmişti dedim ben hazırlanip cocugu alicam okuldan kv de gec kalmadinmi dedi yok dedim okul 2 alt sokaga taşındı dedim önceden 15-20 dk yurume mesafesindeydi erken cikiyordum kv bana dediği eee artık o zaman tek başına gidip gelebilir bende şaka yapıyor sandım ciddiymis dedim 4,5 yaşında çocuk nasıl gelsin tek basina diyorki bide o çok fena herseyi yapar gider gelir birak gelsin dedimki pardon da gorumcemin çocukları ortaokula gidiyor ve okul evlerinin tam karşısında onları niye sen goturup geliyosun o zaman aaaa onlar baskaymis ortalik pislik doluymusss
Dedim o pislikler burdada var artık her yerde ortam kotu oldu ayrıca onlar 12 yaşında benim kizim 4,5 yaşında boyle bi kiyasmi olur ben kizimi sitenin bahçesine bile tek yollamiyorum sirf on tarafa bakan camim yok diye hala ama onlar baska diyor iyi tamam başka olsunlar dedim kapattım cok sinir oldum cok kizdim ya
hadi ilgilenmiyosun tamam anladikta bu kadar ayrimcilik olurmu yaaa
Bir şey mi ima etti acaba?Merhaba hanımlar
daha önce ki konumu okuyanlar bilir kayinvalide ile aramiz acikti neyse bayramda gittik 1-2 saat oturup ciktik cok resmi bi şekilde gecti
neyse bugunde aradi biraz konustuk bende kizimi ana okulundan alma saatim gelmişti dedim ben hazırlanip cocugu alicam okuldan kv de gec kalmadinmi dedi yok dedim okul 2 alt sokaga taşındı dedim önceden 15-20 dk yurume mesafesindeydi erken cikiyordum kv bana dediği eee artık o zaman tek başına gidip gelebilir bende şaka yapıyor sandım ciddiymis dedim 4,5 yaşında çocuk nasıl gelsin tek basina diyorki bide o çok fena herseyi yapar gider gelir birak gelsin dedimki pardon da gorumcemin çocukları ortaokula gidiyor ve okul evlerinin tam karşısında onları niye sen goturup geliyosun o zaman aaaa onlar baskaymis ortalik pislik doluymusss
Dedim o pislikler burdada var artık her yerde ortam kotu oldu ayrıca onlar 12 yaşında benim kizim 4,5 yaşında boyle bi kiyasmi olur ben kizimi sitenin bahçesine bile tek yollamiyorum sirf on tarafa bakan camim yok diye hala ama onlar baska diyor iyi tamam başka olsunlar dedim kapattım cok sinir oldum cok kizdim ya
aaa o yaşavrata çocuk nasıl tek başına gitsin konuşması gerçekten sinir bozucu yerinde olsam tavrımı koyardım mesafeli davran kayınvalide çok düşüncesiz yaMerhaba hanımlar
Neticede o dedi diye çocuğunuzu yalnız gönderecek haliniz yok.Dogru olan tabiki sizin davranisiniz.Bosverin kendi ayıbı, o kadar babaanne demekki...
Sanki kendi götürüyor gibi ne karisiyorsa uyuz....hizmet mi ettirecekti sana ki keyfi yarim kaldi.
Allah im hepimizi düzgün insanlarla karsilastir ya..
Benim bildigim anneler ogullarinin çocuklarına daha düşkün olurlar..
Neyse takmayin. Bazi insanlar boş boş konusur. O dedi diye tek gonderecek Haliniz yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?