Çok sinirliyim

ima edecek bişeyi yoktuki daha önce bi yere tek falan göndermedim yada bırakmadım
Yok ben o anlamda söylemedim. Belki de kızınızın hareketlerine sinir oluyordur. Acaba kızınızla ilgili bir şey mi ima etmeye çalıştı o bakımdan söylemiştim.

Sana biyerden laf vuracak ya..
Ordan vurnus sinir etmis ..
Bosver o dedi diye oyle olucak degil, ne dengesiz neneler var ya yazik...

Başkalarının fikirlerini kafaya takmama konusunda kendini geliştirmelisin bence. Ağzı olan konuşur kv olabilir komşu akraba arkadaş herkes şunu yap bunu yapma der sen yine kendi istediğini yaparsın. Ayrımcılık konusunda haklısın bizde de var ama hiç takmıyorum eşim de takmaz benim çocuğum kimsenin ilgisine muhtaç değil bizim evde fazlasıyla olduğu sürece çok şükür

Dengesiz sinir bozucu insan.. Benim bile sinirimi bozdu. Nasil bi kadinsin ki sen cocuklarinin yavrulari arasinda bile ayrim yapiyorsun.. Ama eminim bu versiyondaki kv.ler baslari sikisinca once ogullarini arar,kizlarini degil. Ellerinde avuclarinda olanlari akittiklari annelik yapip arkalarini topladiklari da hep kizlari olur ogullari degil.. Allah islah etsin..

Aynen öyle bişey alınacak yada bi yere gidilecekse hemen mutlaka bizi arar bugün bile laf arasında isteklerini sıraladı

Bu durumu yasayan bilir bizimkilerde öyle kaynimin çöpü kiymetlidir benim altinim yakutum degerli oyleki oglum besiktas yildiz takimina secildi kaynimin yasit oglu on elemeyi bile gecemedi kayinpeder sen beceremezsin ne biçim secmeymis bu demis cocuguma o yüzden sakin kal yinede ama çok sinir bozucu bilirim

aaaa kiskancliga bakcatla patla deseydin..simdide torun ayrimlarina basladik allah akil fikir versin..

Aynen dediginiz gibi gorumcemin çocukları da altin sepette dogmuslar da sanki biz kendi cocugumuzu copten bulmusuz

Bence sizin kızınız kresten çıkıp kuzenlerini okuldan alıp evlerine bırakıp eve gelsin. Gelirken kvnin marketten falan alinacaklarlari varsa onları da aliversin. Mis.

Ben olsam bu konusmayi kayit eder esmine dinletirdim. Annesinin nasil zirvaladigini duymaliydi. Simdi soylesen inanmaz.

sen yine git boşver eşinle birlikte.misafir gibi otur 1-2 saat..gitmesen sen kötü olursun.söyledikleri bir kulağındam girsin öteki kulağından çıksın.zaten hamilesinde hiç kendini strese sokma..

Sacmalama deyip suratina kapatsaydin telefonu.

Haketmis sonuna kadar. Manyakmidir nedir, ufavik uavrular hakkinda dusundugune bak.

Ben olsam bu konusmayi kayit eder esmine dinletirdim. Annesinin nasil zirvaladigini duymaliydi. Simdi soylesen inanmaz.

Esimde artık annesini cok iyi bildiği için inanir hatta hic sasirmaz bile o alisti artık kayinvalidemin mantik disi seylerine :)

Bence sizin kızınız kresten çıkıp kuzenlerini okuldan alıp evlerine bırakıp eve gelsin. Gelirken kvnin marketten falan alinacaklarlari varsa onları da aliversin. Mis.

:) :) süper fikir kayinvalidem Hayır demez buna sanırım

hahaha o kadın senin çocuğunu okuldan sonra çalışmaya gönderir bee aman dikkat

hahaha o kadın senin çocuğunu okuldan sonra çalışmaya gönderir bee aman dikkat

Gönderebilir hayati ogrensin kizimin çocukları aaaa onlar cok kıymetli senin kizin cookk fena o yapar nasıl olsa der :)

4,5 yasindaki cocuga kim sinir olur ki ? Ancak akil hastasi bir kadin.
Orasını bilemeyeceğim ama ben nedenini anlamaya çalıştım kendimce. Biz genelde bir şeyler söylemeyiz hep bir şeyler söylemek isteriz ya toplum olarak, belki de söylemek istediği bir şeyler var ama bu şekilde saçmalayarak dışa vurabilmiştir ancak.

Vallahi ben bile sinir oldum bırak torunu olmasını kırk kat yabancının cocuğu için bile öyle düşünülmez o daha bebek ya nasıl gelsin gitsin çocuk be ey insaf!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…