Yok ben o anlamda söylemedim. Belki de kızınızın hareketlerine sinir oluyordur. Acaba kızınızla ilgili bir şey mi ima etmeye çalıştı o bakımdan söylemiştim.ima edecek bişeyi yoktuki daha önce bi yere tek falan göndermedim yada bırakmadım
Başkalarının fikirlerini kafaya takmama konusunda kendini geliştirmelisin bence. Ağzı olan konuşur kv olabilir komşu akraba arkadaş herkes şunu yap bunu yapma der sen yine kendi istediğini yaparsın. Ayrımcılık konusunda haklısın bizde de var ama hiç takmıyorum eşim de takmaz benim çocuğum kimsenin ilgisine muhtaç değil bizim evde fazlasıyla olduğu sürece çok şükürMerhaba hanımlar
o kadar sinirlendim ki anlatamam cildiricam sinirden
bi insan bu kadar ayrimcilik yapabilir ancak
daha önce ki konumu okuyanlar bilir kayinvalide ile aramiz acikti neyse bayramda gittik 1-2 saat oturup ciktik cok resmi bi şekilde gecti
kayinvalidem yanimda oturup sohbet bile etmedi
neyse bugunde aradi biraz konustuk bende kizimi ana okulundan alma saatim gelmişti dedim ben hazırlanip cocugu alicam okuldan kv de gec kalmadinmi dedi yok dedim okul 2 alt sokaga taşındı dedim önceden 15-20 dk yurume mesafesindeydi erken cikiyordum kv bana dediği eee artık o zaman tek başına gidip gelebilir bende şaka yapıyor sandım ciddiymis dedim 4,5 yaşında çocuk nasıl gelsin tek basina diyorki bide o çok fena herseyi yapar gider gelir birak gelsin dedimki pardon da gorumcemin çocukları ortaokula gidiyor ve okul evlerinin tam karşısında onları niye sen goturup geliyosun o zaman aaaa onlar baskaymis ortalik pislik doluymusss
Dedim o pislikler burdada var artık her yerde ortam kotu oldu ayrıca onlar 12 yaşında benim kizim 4,5 yaşında boyle bi kiyasmi olur ben kizimi sitenin bahçesine bile tek yollamiyorum sirf on tarafa bakan camim yok diye hala ama onlar baska diyor iyi tamam başka olsunlar dedim kapattım cok sinir oldum cok kizdim ya
hadi ilgilenmiyosun tamam anladikta bu kadar ayrimcilik olurmu yaaa
Dengesiz sinir bozucu insan.. Benim bile sinirimi bozdu. Nasil bi kadinsin ki sen cocuklarinin yavrulari arasinda bile ayrim yapiyorsun.. Ama eminim bu versiyondaki kv.ler baslari sikisinca once ogullarini arar,kizlarini degil. Ellerinde avuclarinda olanlari akittiklari annelik yapip arkalarini topladiklari da hep kizlari olur ogullari degil.. Allah islah etsin..
aaaa kiskancliga bakBu durumu yasayan bilir bizimkilerde öyle kaynimin çöpü kiymetlidir benim altinim yakutum degerli oyleki oglum besiktas yildiz takimina secildi kaynimin yasit oglu on elemeyi bile gecemedi kayinpeder sen beceremezsin ne biçim secmeymis bu demis cocuguma o yüzden sakin kal yinede ama çok sinir bozucu bilirim
Bu durumu yasayan bilir bizimkilerde öyle kaynimin çöpü kiymetlidir benim altinim yakutum degerli oyleki oglum besiktas yildiz takimina secildi kaynimin yasit oglu on elemeyi bile gecemedi kayinpeder sen beceremezsin ne biçim secmeymis bu demis cocuguma o yüzden sakin kal yinede ama çok sinir bozucu bilirim
araçla 5-10 dk mesafe var aramızda pek sık gelmez zaten hep biz gidelim ister ama her hafta sonu gidelim ister
artık geçti o devirler kimse kusura bakmasın böyle giderse bayramdan bayrama gideriz zaten torunlarınada çok meraklı oldugunu sanmıyorum birini sokakta tek başına bırakmaya vicdanı el veriyor karnımdaki bebeğim içinde çok mutsuz zaten
4,5 yasindaki cocuga kim sinir olur ki ? Ancak akil hastasi bir kadin.Yok ben o anlamda söylemedim. Belki de kızınızın hareketlerine sinir oluyordur. Acaba kızınızla ilgili bir şey mi ima etmeye çalıştı o bakımdan söylemiştim.
Ben olsam bu konusmayi kayit eder esmine dinletirdim. Annesinin nasil zirvaladigini duymaliydi. Simdi soylesen inanmaz.
Bence sizin kızınız kresten çıkıp kuzenlerini okuldan alıp evlerine bırakıp eve gelsin. Gelirken kvnin marketten falan alinacaklarlari varsa onları da aliversin. Mis.
hahaha o kadın senin çocuğunu okuldan sonra çalışmaya gönderir beeaman dikkat
Orasını bilemeyeceğim ama ben nedenini anlamaya çalıştım kendimce. Biz genelde bir şeyler söylemeyiz hep bir şeyler söylemek isteriz ya toplum olarak, belki de söylemek istediği bir şeyler var ama bu şekilde saçmalayarak dışa vurabilmiştir ancak.4,5 yasindaki cocuga kim sinir olur ki ? Ancak akil hastasi bir kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?