Çok sinirliyim

Muhattap olmaya ne gerek var ki ?
He de geç.
Al çocuğunu yine sen götür.
Bu şekilde davranarak neden olayları büyütüyorsunuz anlamıyorum..Söylediniz de ne oldu bakın onlar başka dedi ve geçti.Olanda size oldu sinirden çatlıyorsunuz.Hiç gerek yok hiç.

4,5 yaşında çocukla 12 yaşındaki koskoca çocuğu kıyaslaması bile ne kadar saçma

Allah akıl fikir versin

4.5 yaşındaki çocuk için nasıl kendi gelir diyebiliyor ki mantıksız yani olur mu hiç. Zaten mesafeniz var özellikle demiştir belki sonuçta bayramda bile az oturup kalkmışsınız zaman ayırmamışsınız. Siz öyle dedi ya diye tamam tek gelsin diyecek haliniz yok yine nasılsa alacaksınız boşverin o yüzden. Ama ortaokula giden çocuğu kendi alıp sizin çocuğunuza onu demesi garip yani.

Anladık kayınvalideler gelinlerini sevmiyor da torunlarını nasıl sevmeyip ayırıyorlar aklım almıyor işte.

Yaşlılıktan mıdır nedir beyni sulanmış herhalde.. Sırf bilmişlik olsun diye, muhaliflik olsun diye onca boş konuşmak niye!

Yuh artık. Bu nasıl saçmalık...

Canınızı sıkmayın bence, kayınvalidenizin söylediği şeyin tutulacak tarafı yok.

Bu arada görümcenizin çocukları o yaşta karşıdan karşıya geçemiyorlar mı? Bence onları doktora götürsünler...

delimidir nedir.4.5 yasında çocuk kendi başına nasıl gelecek.mantıksız.Allah korusun binbir türlü şey geliyor aklıma.benim yeğenim ilk okula bu sene başladı servisle gidip gelmesine rağmen annesi geleceğinde apartmanın kapısının önünde bekler.gereği gibi lafını söylemişsin boşver takma muhatap olma dengesiz olduğu ortada

Heq olur olcakta.. kızına mubah gelihe günah sendromu..

Benim kv de aynı kizininkilere canını verir benimkileri yaz dan yaza gördüğü halde kucağına bile almaz .Yazın memleketteyken kv oturuyoduk benimkilere bakma bile bakmadi gorumceninkini kucağına almış yere bırakmıyor. Yani bir seninki değil takma o yüzden. Ayrımcılık yaparsa yapsın hiç umrumda değil. Küçük çocuk için kendi gelsin demiş sacmalmis. Allah korusun neler olabilir.kizmakta çok haklısın. Sizinkiler size kiymetliyse benimki de bana kiymetli saçma sapan akila ihtiyacim yok deseydin.

Valla sinir olunmayacak gibi değil de umursama boşboğazlık etmiş. onun kızına da kv si ona göre davranır... Anlar o zaman. hem kız annesi olup gelinine kötü davrananları hiç anlamıyorum...

Bir şey mi ima etti acaba?

ima edecek bişeyi yoktuki daha önce bi yere tek falan göndermedim yada bırakmadım

bunları okudukça çocuk düşüncesinden vazgeçiyorum

yok yok siz vazgecmeyin evlattan güzel bişey yok :)

ben böyle ayrımcılıklara sinirlnmeden geçemiyorum maalesef görmezden gelemiyorum

ama mesafemiz onun yuzunden oldu ramazan bayramında takındıgı tavırdan dolayı oldu öncesinde aramız çok iyiydi
bu bayramda gittik hiç yanımıza gelmedi gitti tek başına mutfakta oturdu ben gittim yine yanına konuşmaya çalıştım pek konuşmadı soğuk davrandı banada esimede kızımada bizde kalktık napalım

Son düzenleme:
Muhakkak ki ama canınızı sıkmaya değdimi inanın ben çok üzülüyorum bu durumlarda bayan arkadaşlarımın canının yanmasına.

tabiki değmiyor ama keşke yapabilsem takmayım diyorum hatta bana karşı yaptıklarını söylediklerini takmıyorumda böyle kızıma karşı mantıksızca konusunca üzülüyorum sinirleniyorum

nekadar ayıp ya..öyle düşünüyon madem söyleyipte sinir bozma sen en iyisi kafana takma.evin falan uzak inşallah..koy arana mesafeni bak rahatına.biliyorum zor ama söylesin dursun boşver

Ne demek ya bu devirde 4,5 yaşında çocuğu tek başına yollamak, ortalık sapık doluyken?
Sapıklar olmasa da o yaşta çocuk ne anlar sokaktan ya araba çarpsa bir şey olsa Allah korusun.
Kayınvalidende bu ne rahatlık anlam veremedim.

nekadar ayıp ya..öyle düşünüyon madem söyleyipte sinir bozma sen en iyisi kafana takma.evin falan uzak inşallah..koy arana mesafeni bak rahatına.biliyorum zor ama söylesin dursun boşver

araçla 5-10 dk mesafe var aramızda pek sık gelmez zaten hep biz gidelim ister ama her hafta sonu gidelim ister
artık geçti o devirler kimse kusura bakmasın böyle giderse bayramdan bayrama gideriz zaten torunlarınada çok meraklı oldugunu sanmıyorum birini sokakta tek başına bırakmaya vicdanı el veriyor karnımdaki bebeğim içinde çok mutsuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…