- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi veronika_nika
Bacım sen evinin adresinin ver bize kk dan üç beş arkadaş toplaşıp gelip kocanı bir tartaklayalım benim bile sinirim geçmedi adama 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))) herkese örnek olsunBravo gercekten tebrik ediyorum ve kk'nin tüm üyelerine tavsiye ediyorum bu tavrinizi![]()
Ne gerek var diyor. Yurt icinde tatil yapalim diyor. Acikcasi biseyler geveliyor ama altinda baska bir sebep var ben kocama tanirim. Sanirim ailesi daha da para isteyecek diye korkuyorTamam canım sıkma kendini.peki neden gitmek istemiyor sordun mu
bende biryle tartsmstm kk de ozur diledm arkamdan konstu snra yormlarda gordm kotu sey yazmsti ozrumu geri almstm hakszmiym haklymBravo gercekten tebrik ediyorum ve kk'nin tüm üyelerine tavsiye ediyorum bu tavrinizi![]()
Olabilir bak ailesine belki para yolluyabilir .Ne gerek var diyor. Yurt icinde tatil yapalim diyor. Acikcasi biseyler geveliyor ama altinda baska bir sebep var ben kocama tanirim. Sanirim ailesi daha da para isteyecek diye korkuyor
Cok haklisin.
Hen borc ödüyecem hemde kendi paramla tatil yapamayacam..
Bence sen bu tatili kesinlikle erteleme yoksa daha sonra cok sey ertelemek zorubda kalirsin..
Ne yap et gidin bence ...
O kadının karaktersizligiymisbende biryle tartsmstm kk de ozur diledm arkamdan konstu snra yormlarda gordm kotu sey yazmsti ozrumu geri almstm hakszmiym haklym![]()
Hahaha gelin vallaBacım sen evinin adresinin ver bize kk dan üç beş arkadaş toplaşıp gelip kocanı bir tartaklayalım benim bile sinirim geçmedi adama![]()
aynen canım takmadm ztn snra hic:)O kadının karaktersizligiymis
geliriz yeterki iste :)) saka bi yana da sen sor belki nedeni vardr ilk giderz dems snra yok dems vardr bunda bi işHahaha gelin valla![]()
tatgn konuya bak .d beni guldurdun ALLAH da seni guldursun:) tv den gordgm kadryla guzeller cnm ama turk kadinlari daha baska :)) bswer yabancyi merk etmeyi:))Birsey merak ediyorum yurt dışındaki kadinlar gerçekten çok mu guzeller
Tv de hepsi güzel . görmedim amatatgn konuya bak .d beni guldurdun ALLAH da seni guldursun:) tv den gordgm kadryla guzeller cnm ama turk kadinlari daha baska :)) bswer yabancyi merk etmeyi:))
ALLAH dört dörtlük yaratmisTv de hepsi güzel . görmedim ama))diyorum hiç mi çirkin kız yok oralar da
Aynen vallaALLAH dört dörtlük yaratmis![]()
:))Aynen valla