• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

Çok Haklısınız...
Yerinizde olsam kafa dengi bir arkadaş ve ya tur ile tatil planlar ve istediğim ülkeye tek basıma giderim.
Evli olmak demek her yere siyam ikizleri gibi beraber gitmek demek değil bana göre .. Mesela ben seneye arkadaşlarla planlıyorum yurt dışı tatilimi..
Naçizane..
:))) KAPAK OLUR AYNEN

Ne kötü ya, çalış çabala ama kazandığın parayla kendin için bir şey yapama. Çok garip geliyor bana böyle şeyler sonuçta kimsenin yükünü çekmeye mecbur değilsiniz. Eşinizin sisi geçiştirmek için önce tamam deyip sonra hayır demesi de çok kırıcı. Sinirlenmekte haklısınız.

Ne kötü ya, çalış çabala ama kazandığın parayla kendin için bir şey yapama. Çok garip geliyor bana böyle şeyler sonuçta kimsenin yükünü çekmeye mecbur değilsiniz. Eşinizin sisi geçiştirmek için önce tamam deyip sonra hayır demesi de çok kırıcı. Sinirlenmekte haklısınız.
Aynen valla

Tüm konularınızı takip ettim. Eşinize içten içe çok kızdım ben bile. Bu konuda artık beni bile iyice sinirlendirdi.
Hem milletin borcunu ödemek için elinizden geleni yapıyorsunuz hem de kendi paranızla tatile çıkamıyorsunuz, ne ala...
Madem niyeti yoktu hayır deyip belirtseydi fikrini, gıcık olurum şöyle tamam dendikten sonra 'vazgeçtimm' tavırlarından..

Tek başınıza gidin yapın bence tatilinizi. Eşiniz de artık antalyaya gideceği parayı babasına versin..

Canim size bence nazar deymisler ne oldu boyle ya size yatagi ayirma sen kusuncede ayirir yataklari bu defa sen uzulursun eger babasindan cekiniyorsa sizde soylemeyin yurtdisina gideceginizi

Öyle bir sey yaparsa yuzugu cikarip eline vericem. Benim aklimada su geldi, biz yurtdisina filan gidersek babasi derki bunlarda para var, gelir oglundan yinepara ister diye mi gitmiyor acaba. Ama oylede hayat gecmezki onlar ne der diye ben hic mi para harcamayacam
Cahillik mi,anlamadım kp borcu nedir kızlar:110::110:

Babası para istemesin diye gitmiyorsa da ona bi kılıf bulunur bedava tatil kazandık filan denir de. Yok bence ondan değil eşin istemiyor gibi geldi.

ayy kayınbabandan en az senin kadar nefret ediyordum şimdi bir de eşin eklendi listeye nedir ya eğitimli kendi parasını kendi kazanan üstüne üstlük bir de mütavazi olan kadınların bunca üstün özelliklerine rağmen hala taş devrinde gibi kayınbabalarından eşlerinden çektikleri hele burda öle kaynana hikayeleri okuyorum ki şaşıp şaşıp kalıyorum kadınların birey olmasına fikirlerinin olmasına zevklerinin olmasına niye katlanamıyor bu koca ve cemaati tövbe tövbe

Merhaba kizlar, gecenlerde konu acmistim yurt disina tatile gitmek istedigimi esimin de tamam dedigini ama sanki gonulsuz tamam dedgigini. Bir de kp in borclariyla ilgili konu acmistim. Kp inin 60 binlira borcunu odeyen enayi dersem hatirlarsiniz belki.

Neyse bugun esimle konusuyoruz dedimki gidip pasaport islerini filan halledelim. Demesin mi hayir yurtdisina gitmeyecez. Ben de dedim ne demek gitmeyecez daha gecen sen bana tamam demedin mi diye. Diyorki o zaman öylesine tamam demis is ciddiye binince simdi diyorki hayir. Neden diyorum ne gerke var bilmemne epey bir konusuk ama çok sinirlendim. Sonra kalktim mutfaga gectim yemek hazirliyorum geldi yanima sırnaşıyor filan ben de sinirlendim dedimki "senin babanin keyfi icin ayda 500 lira veriyorum ama kendi keyfim icin veremiyorum" dondu kaldi sonra söylene söylene gitti iceri. Ne dedigini bile anlamadim

Şu an küsüz ve ben nefret ediyorum küs olmaktan. Ya kizlar haksizmiyim. 29 yasina gelmisim hayattaki en buyuk hayalim degisik ulkeler gezmek, calisiyorum param da var. Üstelik bir de babasinin borcunu ödüyorum yani hiç mi hakkim yok yurtdisinda bir tatile. En cok kizdigimda basta tamam demesi iş ciddiye binince yan çizmesi. Yok neymiş efendim yazin beni antalya da 5 yildizli otele goturecekmis. Ya ben 5 yildizli otel istemiyorumki 3 yildizli olsun ama iki ülke göreyim.
Gece de gitmeyecem yataga. Salonda yaticam çok sinirliyim çok
Antalyadaki 5 yıldızlı oteller yurtdısı için makul bi geziyle aynı fiyatlara geliyo yalnız. Hatta adam eve otele gitmek isterse günlüğüne 500$öder:) bence şu anda susturmak için öyle konusuyo eşin. Sonuna kadar haklısın canım tavrını koy bende gencim borç ödemek dısında baska isteklerim heveslerim var diye beynini ye pes eder.

O borcu ben odesem belki sizin kadar olgun davranamazdim. Emin olun esinjz sjze icten ice minnettar. Bence bu babaya verilen parayi yuze koymaniz sizin olgunlugunuzu vakur tavrinizi yerle bir ettigi an esinizin gozunden gun gectikce duseceksiniz.
Borcu kabul etmeniz yuze vurma hakki vermez size. Kabul etmeyebilirdiniz.
Bu borcun sizin aranizdaki baga zarar vermesine izin vermeyin. Lafini yapmayin. Seviyorsaniz bu yuzden esinizi kaybetmeyin. Isin sonu oyle gorunuyor.:stop:

eşiniz için büyük nimetsiniz bence. yatıp kalkıp şükretsin. hangi kadın kabul eder ya böyle bir şeyi. kp in borcunu ödemek ha. yok artık.
inşallah aklı başına gelir eşinizin.

Ne yazacağımı şaşırdım..
Eşiniz biraz mahcup olsun önce.. Gerçi kim bilir nasıl iyi niyetli, tavır almayan bir insansınız ki, eşiniz tüm bu olup biten haksızlıklara rağmen karşınızda eziklenmiyor.. Yerinizde olsam bu iyiliği zaten artık geri çekmem, kendi evliliğimin selameti için.. Ama açık söyleyeyim arkadaşım, sadece bu borcu öderim kendi maaşımdan.. Evin kılına tüyüne karışmam, kenara atarım paramı.. Ne kazandığımı bile söylemem.. Eşimin de ev ile ilgili tüm masrafları fazla fazla yapmasını sağlarım ki, kayınpeder biraz elini çeksin bizim gelir ve giderimizden..

Back
X