Çok sinirliyim!

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Ay kizlar oyle doluyum ki şuan esimle severek evlendik 5 yasinda kızımız var yani bileyim siradan bir aileyiz işte bi sorun yaşamadık bu zamana kadar biraz once esimin facesinde geziniyodum (normalde hic yapmam) arama bolumune tıkladim şirketten ki bi kızı aramış hemde 6 defa şok oldum gel buraya dedim sordum arayamazmiyim dedi arayamazsin dedim Allah Allah ne ariyosun altında dedi bisey aramalimiyim dedim sacmalama yaaa diyor bayagi kizdim şimdi de baktım kayıtı silmiş silmişsin dedim evet ne var ki diyor kızlar salaga mi yatıyor bu ne yapıyor Allah aşkına gebertiyim mi şimdi ben yapayim bunu?

Allah Allah yaa burada eski sevgilisini aratanı çok okuyoruz da reelden birini neden aratıyor ki? Hem de şirketten. Sebebini söylemedi mi neden aratmış?

Teebiyesiz!! Kizindan da mi utanmion de ben de erkeklere bakimmi de bide cak agznin ustune de sinirin gecsn

Yani hen sizin kadar sorun edilecek bir durum olarak görmedim.
Benim eşim de bakar belki alıştım bana normal geliyordur. Sadece bayanlara değil yani aklına gelince birileri açar bakar.
Bende bakarım sevip hoslandigim için değil.
Hatta dün gıcık olduğum bi adamın faceine de baktım.

Bence sakin ol. Ve bu gibi durumlarda hemen kozlarını ortaya dökme sonra iz bırakmaz kaynağını öğrenince kurutur. Bak artık hep arama geçmişini silecek

Peki gerekçesi neydi niye aramış 6 kere ve ne kadar süre konuşulmuş?ayrıca o kızın şirketteki konumu nedir?ve eşinizle yakınlığı nedir?

İlk defa boyle bisey basima geldi pat diye soyledim

Peki gerekçesi neydi niye aramış 6 kere ve ne kadar süre konuşulmuş?ayrıca o kızın şirketteki konumu nedir?ve eşinizle yakınlığı nedir?
Arama derken ismini aratmis face den konusma zaten her gun konumlari nasil desem esim ve elemanlari isi yapiyor o onayliyor herkesle konusuyor yani

bence sakin ol fazla abartılacak bir durum değil ewet hemen silmesi falan tuhaf ama ilk defa böyle bir şey olmuş.Ona çaktırmadan takip et

Attim tlfonu yataga ne halin varsa gor dedim normalde mali cok kiymetlidir tlfn yataktan yere dustu sesi bile cikmadi varya yemin ediyorum parcaliycam şimdi 20 kg fazlam var kizda incecik o da sinir etti beni

İlk defa boyle bisey basima geldi pat diye soyledim
Ne güzel yıllardır ilk defa yaşadığın için tecrüben yok :)

Bir dahakine aklında olsun hemen açık verme. Ve birşeyi yakaladiginda soylesende nereden ogrendigini söyleme.

Bu konuda da bence biraz daha normal bak olaya.
Meraktan bakmış belli ki. Ne gerizekalilar var bende giriyorum bakıyorum onlarami kaldım. Hayır . Sadece merak. Eşin de iş arkadaşı yani bakmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…