- Konu Sahibi yorgunummm
-
Bi sebebi yokmuş ne varmiş bundaAllah Allah yaa burada eski sevgilisini aratanı çok okuyoruz da reelden birini neden aratıyor ki? Hem de şirketten. Sebebini söylemedi mi neden aratmış?
Aynen oyle salak gibi atladim hemenHaydaaaa...ağzınızda bi bakla ıslamiyorki adam kendini ele versin..varsa bile birşey artık önlem alır yakalanmaz. .geçmiş olsun..
İlk defa boyle bisey basima geldi pat diye soyledimYani hen sizin kadar sorun edilecek bir durum olarak görmedim.
Benim eşim de bakar belki alıştım bana normal geliyordur. Sadece bayanlara değil yani aklına gelince birileri açar bakar.
Bende bakarım sevip hoslandigim için değil.
Hatta dün gıcık olduğum bi adamın faceine de baktım.
Bence sakin ol. Ve bu gibi durumlarda hemen kozlarını ortaya dökme sonra iz bırakmaz kaynağını öğrenince kurutur. Bak artık hep arama geçmişini silecek
Arama derken ismini aratmis face den konusma zaten her gun konumlari nasil desem esim ve elemanlari isi yapiyor o onayliyor herkesle konusuyor yaniPeki gerekçesi neydi niye aramış 6 kere ve ne kadar süre konuşulmuş?ayrıca o kızın şirketteki konumu nedir?ve eşinizle yakınlığı nedir?
Evet hala basim ugulduyorbence de hemen çaktırmasaydın keşke ilk defa mı böyle birşey yaşandı
Ha bende face görüşmesi sandım. .ok..Arama derken ismini aratmis face den konusma zaten her gun konumlari nasil desem esim ve elemanlari isi yapiyor o onayliyor herkesle konusuyor yani
Ne güzel yıllardır ilk defa yaşadığın için tecrüben yok :)İlk defa boyle bisey basima geldi pat diye soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?