Çok sinirliyim!

Attim tlfonu yataga ne halin varsa gor dedim normalde mali cok kiymetlidir tlfn yataktan yere dustu sesi bile cikmadi varya yemin ediyorum parcaliycam şimdi 20 kg fazlam var kizda incecik o da sinir etti beni
allah allah telefonun düşmesine de tepki göstermediyse suçluluk hissediyor olabilir. ayrıca isterse 30 kg fazlan olsun hiç fark etmez rejimle verirsin de bu onu haklı çıkartmaz

Bence çok aşırı tepkiler vermeyin. 3-5-8 ve 10. yıllar hep riskli yıllar olarak geçer. Kocanız heyecan arıyor olabilir, aklı kaymış olabilir ama aşırı panikle fazla tepki verirseniz onu itersiniz. Kendi ellerinizle başka bir kadına itmeyin bence. Siz bilseniz de bilmeseniz de erkekler sürekli başka kadınlara bakıyor zaten ama bunu ilişki boyutuna taşımaması sizin elinizde. Bu aralar aranız nasıl? Çocuğa dalıp onu ihmal ediyorsanız belki o yüzden böyle yapıyordur. Yataktaki aktifliğiniz de önemli bu noktada. Onu şaşırtmayı deneyebilirsiniz.

Kanım dondu resmen bi kac ayni ismi aratmis baskalari sonunda bulmuş dogruyu yani ugrasmis

Yani ne var bunda dedi ok dedim bende bir erkegi arayip profiline bakayim dedim mesela eski okul arkadaslarima falan normal mi dedim degil diyor eeee dedim ya sacmaliyorsun diyor
Is yerinden biri ve 6 kere aratilmis, mantikli bir aciklamasi bile yok...
Klavye basindan kesin cikarimlar yapip sizi doldurmak istemiyorum ama cok rahatsiz edici.

Ben cabuk soguyorum iste biraz gurur mu dersiniz inatmi bilemiycem suan is icin yardima ihtiyaci var cagiriyor yanina gitmiyorum

Bende bakıyorum ama meraktan. Mesela bugün aklıma lisede takildigim çocuk geldi, sevgilim var ama baktim. Sonra ne oldu? Pöff ben bununla mi vakit geçirmişim dedim. Aynı is yerindeyseler başka sebebi de olabilir. Aldatma değil ama işle ilgili bir şey mesela Her ihtimali düşün ve takipte kal. Bir şey çaktırma.

Bende bu tarz sorun yaşamıştım aman çok gerginim zaten ayrılıp kafam dinlicem ben akıl vermeyeyim

Çok uzatıp trip atmayın bence. Çünkü bu sefer de "çok kıskanç bir karım var, eşeğin aklına karpuz kabuğu getiriyor,(20 kg fazlanız olduğunu söylediniz) kendine eskisi gibi bakmıyor, beni önemsemiyor" diyebilir. Özgüveniniz yerinizde ve aynen " benim gibi kadını zor bulursun şekerim" edasıyla gülümseyerek gidin yanına bence. En önemli şey erkeğe avcı rolünü hep hissettirmek. O sizi elinde tutmalı, siz onu değil!

Gicik olmuyor sanmiyorum watsta yazismalara baktim hep seviyeli kiz hep bey diye hitap etmis ama benim ayı cogu zaman ismiyle hitap etmis gulen emoji falan kullanmis 1 kere

Gicik olmuyor sanmiyorum watsta yazismalara baktim hep seviyeli kiz hep bey diye hitap etmis ama benim ayı cogu zaman ismiyle hitap etmis gulen emoji falan kullanmis 1 kere
Himm. O zaman gözün açık olsun ama cokta abartma bence. Izle şimdilik sadece

allah allah telefonun düşmesine de tepki göstermediyse suçluluk hissediyor olabilir. ayrıca isterse 30 kg fazlan olsun hiç fark etmez rejimle verirsin de bu onu haklı çıkartmaz
Bir kere bile dile getirmedi kilo problemimi bende de sorun yokmu ? Var irademe sahip cikip veremedim su pislikleri

Yardima cagiriyor gitmiycem bu seferde ezik gibi pesinden gitmis olurum naparsan pesinde gezerim imaji cizmek istemiyorum

Sende facebookta bir erkek arkadasini arat.
Goster.
Kendilerine gelince ne var ki?
Sen oyle birsey yapsan namus meselesine doner.

Ayy ayy bazen nefret ediyorum erkeklerden
B.k var zaten disardaki kari kizda. Bi baska kizla konusma meraki nedir su erkeklerde. Hep baskalari iyi guzel ilgi ceker. Ne bu merak anlamam. Illa bi flortoz olacaklar.
Iyy iyy

Bende en az senin kadar sinirlendim.

Bir kere bile dile getirmedi kilo problemimi bende de sorun yokmu ? Var irademe sahip cikip veremedim su pislikleri
canım sakın öyle düşünme sen kilo veremedin diye böyle mi yapsın ki oda kilodan bahsetmemiş artı bu veremeyeceğin anlamına gelmiyor yani bu asla onun bahanesi falan olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…