- 25 Ekim 2012
- 517
- 126
- 323
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Yani ne var bunda dedi ok dedim bende bir erkegi arayip profiline bakayim dedim mesela eski okul arkadaslarima falan normal mi dedim degil diyor eeee dedim ya sacmaliyorsun diyorAratamaz miyim dedi ve kenara mi cekildi?
Bir acıklama yapmadi mi?
allah allah telefonun düşmesine de tepki göstermediyse suçluluk hissediyor olabilir. ayrıca isterse 30 kg fazlan olsun hiç fark etmez rejimle verirsin de bu onu haklı çıkartmazAttim tlfonu yataga ne halin varsa gor dedim normalde mali cok kiymetlidir tlfn yataktan yere dustu sesi bile cikmadi varya yemin ediyorum parcaliycam şimdi 20 kg fazlam var kizda incecik o da sinir etti beni
Kanım dondu resmen bi kac ayni ismi aratmis baskalari sonunda bulmuş dogruyu yani ugrasmisNe güzel yıllardır ilk defa yaşadığın için tecrüben yok :)
Bir dahakine aklında olsun hemen açık verme. Ve birşeyi yakaladiginda soylesende nereden ogrendigini söyleme.
Bu konuda da bence biraz daha normal bak olaya.
Meraktan bakmış belli ki. Ne gerizekalilar var bende giriyorum bakıyorum onlarami kaldım. Hayır . Sadece merak. Eşin de iş arkadaşı yani bakmistir.
Is yerinden biri ve 6 kere aratilmis, mantikli bir aciklamasi bile yok...Yani ne var bunda dedi ok dedim bende bir erkegi arayip profiline bakayim dedim mesela eski okul arkadaslarima falan normal mi dedim degil diyor eeee dedim ya sacmaliyorsun diyor
Ben cabuk soguyorum iste biraz gurur mu dersiniz inatmi bilemiycem suan is icin yardima ihtiyaci var cagiriyor yanina gitmiyorumBence çok aşırı tepkiler vermeyin. 3-5-8 ve 10. yıllar hep riskli yıllar olarak geçer. Kocanız heyecan arıyor olabilir, aklı kaymış olabilir ama aşırı panikle fazla tepki verirseniz onu itersiniz. Kendi ellerinizle başka bir kadına itmeyin bence. Siz bilseniz de bilmeseniz de erkekler sürekli başka kadınlara bakıyor zaten ama bunu ilişki boyutuna taşımaması sizin elinizde. Bu aralar aranız nasıl? Çocuğa dalıp onu ihmal ediyorsanız belki o yüzden böyle yapıyordur. Yataktaki aktifliğiniz de önemli bu noktada. Onu şaşırtmayı deneyebilirsiniz.
Evet aşiri derece acayip sinirliyim saclarim dikiliyor resmen.Is yerinden biri ve 6 kere aratilmis, mantikli bir aciklamasi bile yok...
Klavye basindan kesin cikarimlar yapip sizi doldurmak istemiyorum ama cok rahatsiz edici.
Gicik olmuyor sanmiyorum watsta yazismalara baktim hep seviyeli kiz hep bey diye hitap etmis ama benim ayı cogu zaman ismiyle hitap etmis gulen emoji falan kullanmis 1 kereBende bakıyorum ama meraktan. Mesela bugün aklıma lisede takildigim çocuk geldi, sevgilim var ama baktim. Sonra ne oldu? Pöff ben bununla mi vakit geçirmişim dedim. Aynı is yerindeyseler başka sebebi de olabilir. Belki kocan kıza gıcık oldu açığını yakalamaya çalıştı? Her ihtimali düşün ve takipte kal. Bir şey çaktırma.
Sevgili olsaydim sallardim eminim inan elllerim terliyor sinirdenBende bu tarz sorun yaşamıştım aman çok gerginim zaten ayrılıp kafam dinlicem ben akıl vermeyeyim
Himm. O zaman gözün açık olsun ama cokta abartma bence. Izle şimdilik sadeceGicik olmuyor sanmiyorum watsta yazismalara baktim hep seviyeli kiz hep bey diye hitap etmis ama benim ayı cogu zaman ismiyle hitap etmis gulen emoji falan kullanmis 1 kere
Bir kere bile dile getirmedi kilo problemimi bende de sorun yokmu ? Var irademe sahip cikip veremedim su pislikleriallah allah telefonun düşmesine de tepki göstermediyse suçluluk hissediyor olabilir. ayrıca isterse 30 kg fazlan olsun hiç fark etmez rejimle verirsin de bu onu haklı çıkartmaz
canım sakın öyle düşünme sen kilo veremedin diye böyle mi yapsın ki oda kilodan bahsetmemiş artı bu veremeyeceğin anlamına gelmiyor yani bu asla onun bahanesi falan olamazBir kere bile dile getirmedi kilo problemimi bende de sorun yokmu ? Var irademe sahip cikip veremedim su pislikleri
Sevgili olsaydim sallardim eminim inan elllerim terliyor sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?