- Konu Sahibi yorgunummm
Farkli zamanlarda olmus birde ayni isimde baska baska insanlara bakilmis o mu diyealti kere olduğunu nasil anladin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkli zamanlarda olmus birde ayni isimde baska baska insanlara bakilmis o mu diyealti kere olduğunu nasil anladin
aman canim fotoğraflarda herkesin ozguveni tavandir ya . fotolara bakip aldanma .Kiz hic aklimda bile yoktu bu aratma olayindan sonra baktim resimine gayet guzel genc ve bekar .. Ozguvende masallah tavan
Yahu insan az uyanık olur soteye çekilip izler. Şimdi biz sana ne diyelim. Bir durup takip etseydin. Adam açık açık anlatacak değil ya sana. Aldatan adamı en özel anında bassan bile dur yanlış anladın diye başlar cümleye. Kötü bir niyeti de olmayabilir ama artık anlaman zorAy kizlar oyle doluyum ki şuan esimle severek evlendik 5 yasinda kızımız var yani bileyim siradan bir aileyiz işte bi sorun yaşamadık bu zamana kadar biraz once esimin facesinde geziniyodum (normalde hic yapmam) arama bolumune tıkladim şirketten ki bi kızı aramış hemde 6 defa şok oldum gel buraya dedim sordum arayamazmiyim dedi arayamazsin dedim Allah Allah ne ariyosun altında dedi bisey aramalimiyim dedim sacmalama yaaa diyor bayagi kizdim şimdi de baktım kayıtı silmiş silmişsin dedim evet ne var ki diyor kızlar salaga mi yatıyor bu ne yapıyor Allah aşkına gebertiyim mi şimdi ben yapayim bunu?
Aynen. Elalem degerli kiymetli. Bi zaten o degeri eşlerine vermezler .Baksin baksin b.k var
Dedigim gibi ilk defa basima geldi afalladimYahu insan az uyanık olur soteye çekilip izler. Şimdi biz sana ne diyelim. Bir durup takip etseydin. Adam açık açık anlatacak değil ya sana. Aldatan adamı en özel anında bassan bile dur yanlış anladın diye başlar cümleye. Kötü bir niyeti de olmayabilir ama artık anlaman zor
Yok sanmiyorum isle ilgili olsa mail veya watsap tan gonderirdi hic guvenim kalmadi artik kendisi o kadar agir abi takilir ki msjlari gorunce sok oldumİşle ilgili bi durum olabilir mi? Gönderilerinde mesala işle ilgili bir haber, fotoğraf vs. vardır, belki ona bakmak için girmiştir. Birkaç kere de mesaj atmak için profiline girmiş olabilir.
Ramazanla beraber bir Pollyannacılık geldi bana =)
mesajlarda ne yazıyordu ki ağır abiliği kalmadı.Yok sanmiyorum isle ilgili olsa mail veya watsap tan gonderirdi hic guvenim kalmadi artik kendisi o kadar agir abi takilir ki msjlari gorunce sok oldum
Kendisi Cuneyt Arkinin gencligi mi pardon?Bir kere bile dile getirmedi kilo problemimi bende de sorun yokmu ? Var irademe sahip cikip veremedim su pislikleri
Peki kocanin parasi var mi? Kiz para meraklisi mi?Guzel bekar...
Kredi oduyor parasi fln yok :)Peki kocanin parasi var mi? Kiz para meraklisi mi?
Kocanin parasi yoksa bisey cikmaz o isten kaygilanma.