- Konu Sahibi incidestan
-
Verdiğin tavizler ilişkiye hiçbir şey katmadığı gibi senden de çok şey götürmüş işte.
arkadaşlar ilk defa konu açıyorm ve içten derdimi paylaştım bu kadar yardımcı olabileceğinizi düşünmemiştim hepinizden Allah razı olsun :)
nurun ve allegrianın dediği gibi o zaman aramıyorum şimdi hiç gerçi ayrılık dediğimde paçaları tutuşuyor herşeye söz veriyor tamam diyor sonra yine bildiğimiz son kez deneyeceğim sanırım.. o ararsa da oturup konuşacağım.. benim gezip tozmamı asla kabullenmez.. ama sanırım böyle olmalı artık dişe diş kana kan :)
gerçekten çok şey kaybettim tekrar toparlanacak gücü bulmakta bile zorlanıyorum..
ailesi de biliyor onun sorumsuzluğunu benim onu az da olsa yoluna sokabildiğimi düşünüyorlar..
sanki bende bırakıp gidersem iyice bırakacak kendini aile koruma iç güdüsü bence.. ama bende çoban değilim.. kalbim acıyor ne demekmiş öğrendim..
-hasta oldum ailem yoktu ağlayarak aradım yanıma ortak bir arkadaşımızı gönderdi.
akşam üstü aradı bir kez daha.. soğuk konuştum ama bağırıp çağırmadım oturup konuşmaya niyetliyim hem de beni hiç görmediği kadar sakin ve mantıklı bir şekilde.. onun hayatına ben ayak uydura uydura bir kuklaya döndüm.. kendimden vazgeçmeye başladım.. keşke bunu hak etseydi.. artık ona kalmış.. düzelirse ne ala düzelmesse elveda
evet bunu da çok düşünüyorum.. kısa süre içinde düşünüyorduk çünkü 1 aya söz hazirana düğün fln diye konuşuyorduk hep yani iyi olduğumuz zamanlarda.. ama evlilik çocuk oyuncağı değil ki evet ben de çok istiyorum evliliği ama mutsuz olanı değil.. hayata tek başıma başlayabilcek gücüm var mı bunu sorguluyorum şimdilerde.. emin olduğumda daha net konuşabileceğim galiba.. aslına bakarsanız şimdi de tek başımayım sonrasında da öyle olacak.. sadece çok sevdiğim ailesi ve bi kaç yakın arkadaşının eşleri var iyi anlaştığım onlar çıkacak hayatımdan.. yoksa zaten tek başıma yürütmeye çalışıyormuşum ben bu ilişkiyi.. yazılanları tekrar tekrar okuyorum da.. kendime acımaya başlamadan konuşmalıyım..
psikolog ihtiyacı olan birine psikologluk yapmaya çalışıyorum ben ve söylediğiniz herşeye tamam aşkım tamam balım diyen ama 1 hafta sonra eskiden eser kalmayan biri..
burcu o kadar güzel yazmışsın ki yapacağım konuşmada sözlerinden biraz çalacağım haberin olsun :)
Bazen tek başımıza film çeviriyomuş gibi oluyoruz ilişkilerimizde.. başrol biziz diğeri figuran sadece.. ha varliği ha yokluğu.. "sevgili" dediğin erkek kadın farketmez varliğini hissettirecek..!!! omzunu bulabileceksin yanıbaşında her ihtiyaç duyduğunda.. kokusu nefesi yanında olmasa bile hissettirecek sıcakliğini her yerden.. sevgi budur..!! sevgi hayatı paylaşmaktır.. hayatı paylaşamadiğim varliğini hissedemediğim yanıbasımda omzunu bulamadiğim adamı sevgili yerine koyup da napim.. tek basıma film mi çevirim.. bu filmden sonra bana oscar verseler nolur.. ben yapayalnız kalmısım bir yudum sevgi yolunda sevgisiz ıssız kalmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?