Çok sorumsuz çok ne yapayım ben?

Verdiğin tavizler ilişkiye hiçbir şey katmadığı gibi senden de çok şey götürmüş işte.

Kesinlikle doğru. Hem üstelik neden gerçekten bu kadar ciddiye alıp kocanız gibi dertleniyorsunuz ki. Laf aralarında çok önemli şeyler söylemişsiniz.
- Güven yok.
- Yalan var.
- Birbirinize karşı kısıtlama var.
- Kısıtlamlara uymakta adil davranmıyor adam.
Eee neden bekliyorsunuz, neyi bekliyorsunuz? Salın ipini gitsin.
Her zaman söylüyorum bu tür ilişkiye ve hayattan beklentilerinize dair temel konular yerine oturmadan erkek arkadaşlarınızın ailesiyle de muhatap olmayın. Neden sizin kavganıza ablası çok üzülüyor ki? Tamam melek gibi bir insan olabilir ama sizin neyiniz, ne münasebet?

evet canım kızsa bile takmıyo gibi yap asla agladıgını üzüldügünü bilmesin sanki artık umursamıyomusun gibi yap senin yaşadıklarını oda yaşar hemen affedip eskiye dönme seni kaybetme hissini yaşasın nerdesin napıyosun falanda deme

Aranızdaki yaşla alakalı benimde 20 yaşındayken 30 yasında bir erkek arkadaşım olmuştu o yaşlardaki erkekler fazla hayatlarına müdahele ettirmiyorlar(genel için söylemiyorum istisnalar olabilir) aynı senin bu anlattığın gibiydi vurdumduymaz, sorumsuz, istemediğim yerlere giden gece devamlı dışarı çıkan, yalanlar söyleyen bir insandı bende seviyorum diye sustum sonuç ne oldu biliyo musun adam beni terketti yani ben terkedildiğimle kaldım ondan sonra benim kafama dank etti ve bana büyük bi ders oldu bu ilişki..şimdiki ilişkimde susmuyorum, herşeyine evet demiyorum bi nevi kaçıyorum ve kovalayanda erkek arkadaşım oluyo gayette mutluyum bu şekilde..

bence de canım kesinlikle coban degilsin
32 yasına gelip sorumluluk sahibi olmayı becerememis bir insana bunu ogreticek sen degilsin.
23 yasındasın istedigin gibi gezip tozacaksın istedigin hayatı yasıcaksın tabi.
her iliski fedakarlık gerektirir az ya da cok ama yok öyle yagma beyefendi istedigini yapıcak tek fedakarlıgı sen yapıcaksın yok öyle bi sey .
ailesi de sana böyle bir sorumluluk yüklememeli bence.

birde erkelerde ne var biliyormusunuz siz onun bişeyine sinirlenir surat yaparsınız o siz surat yaptığınız için size surat yapar sonra sinirden çatlarsınızsenağlama ve sevildiklerinden okadar emindirlerki sizi kaybetme korkuları yoktur ve her uyarıda yinede devam ederler

inci destan o onu sevdiğinden çok emin ,ama sen onu sabun gibi görüyorsun ve çok haklısın off lütfen çok sevmiyorsan ayrıl

Tüm bunlara nasıl katlanıyosun :1no2:
Katlanmak zorunda değilsin ki.. seviyo olabilirsin ama nereye kadar?
Karşındaki sana böyle davrandıkça sevginde biter..herşey biter..
Hiç güzel şeyler değil bu yaşadıkların.. bi an önce kendine gel ve bişeyler yap..
Böyle yürümez :1no2:

sanırım düzelmicek 32 yaşında bir adam bu kadar kolay ilişkisini yıpratmayı göze aldıysa zaten ilişkiniz bitmese bile evlilikte daha beteri olur allah korusun:gitme:

evet bunu da çok düşünüyorum.. kısa süre içinde düşünüyorduk çünkü 1 aya söz hazirana düğün fln diye konuşuyorduk hep yani iyi olduğumuz zamanlarda.. ama evlilik çocuk oyuncağı değil ki evet ben de çok istiyorum evliliği ama mutsuz olanı değil.. hayata tek başıma başlayabilcek gücüm var mı bunu sorguluyorum şimdilerde.. emin olduğumda daha net konuşabileceğim galiba.. aslına bakarsanız şimdi de tek başımayım sonrasında da öyle olacak.. sadece çok sevdiğim ailesi ve bi kaç yakın arkadaşının eşleri var iyi anlaştığım onlar çıkacak hayatımdan.. yoksa zaten tek başıma yürütmeye çalışıyormuşum ben bu ilişkiyi.. yazılanları tekrar tekrar okuyorum da.. kendime acımaya başlamadan konuşmalıyım..

ben bir ara kendi ilişkimle ilgili ,ipleri ben tutuyorum bırakırsam ikimizde düşeriz diye düşünmekten mahvolmuştum çok yıpranmıştım,aynı kişiyle beraberim sorunları aştım azda olsa zamanla daha iyi oturacak ,ama tabi bu benim psikoloğa gitmem ve onunlada bütün bunları konuşmamla mümkün oldu ,seni rahatlatacak tek kişi odur ama bu rahatlığı sadece iyi olduğunuz zamanlarda değil kavgalı olsanızda hissetmen lazım,tabi bu kavga onun sorumsuzluklarından olmamalı

Bazen tek başımıza film çeviriyomuş gibi oluyoruz ilişkilerimizde.. başrol biziz diğeri figuran sadece.. ha varliği ha yokluğu.. "sevgili" dediğin erkek kadın farketmez varliğini hissettirecek..!!! omzunu bulabileceksin yanıbaşında her ihtiyaç duyduğunda.. kokusu nefesi yanında olmasa bile hissettirecek sıcakliğini her yerden.. sevgi budur..!! sevgi hayatı paylaşmaktır.. hayatı paylaşamadiğim varliğini hissedemediğim yanıbasımda omzunu bulamadiğim adamı sevgili yerine koyup da napim.. tek basıma film mi çevirim.. bu filmden sonra bana oscar verseler nolur.. ben yapayalnız kalmısım bir yudum sevgi yolunda sevgisiz ıssız kalmışım...

psikolog ihtiyacı olan birine psikologluk yapmaya çalışıyorum ben ve söylediğiniz herşeye tamam aşkım tamam balım diyen ama 1 hafta sonra eskiden eser kalmayan biri..
burcu o kadar güzel yazmışsın ki yapacağım konuşmada sözlerinden biraz çalacağım haberin olsun :)

konuş canım o sussun ve sadece seni dinlesin.. buraya yazdiğin herseyi söyle yüzüne. hissettiklerini kendini ne kadar yalnız hissettiğini ona ihtiyaç duyduğunu ve varliğini hissedemediğini söyle... uzun uzun anlat.. bağirmadan sesini yükseltmeden tane tane ve kendinden emin bir şekilde konuş onunla... bilsin duygularını.. ve sana net olsun.. bazı şeyleri düzeltmezse seni kaybedebileceğini bilsin..

kesinlikle çok haklısın ..
tek kişilik yaşanmaz aşk..
al karşına konuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…