Çok sorumsuz çok ne yapayım ben?

evet arkadaşlar gelişmelerle geldim..
son yazdığımdan sonra bir kaç kez daha aradı ben hep soğuk konuştum ilk başlarda iyiydi sonra o da aynen tahminleriniz gibi ben trip attığım için trip atmaya başladı en son ne kadar sürcek küslüğün yazmış oldu canım siparişleydi 2 gün sen takıl barışırız sonra bende bilmiyorum yazdım ok telefonum kapalı olcak yazmış hiçbişey yapmadım hatta arkadaşıma gittim oturmaya ordayken aradı nerdesin dedi arkadaşımdayım dediğimde delirdi nasıl habersiz böyle bişey yaparmışım ben ne yapmaya çalışıyormuşum bu çok büyük bir hataymış affedilmezmiş hahhahahhahhahaha yani o kadar komik ki onunla küsken neler yapmışımdır kim bilirmişşş işte burda koptu bende ipler tartıştık sesini yükseltti dikkat et ses tonuna terbiyesizleşme dedim kapat o zaman dedi ve bende ilk defa yüzüne kapattım.. sonra arado telefonunu kapat ablamlar ararsa ulaşamasınlar ben ayrıldığımızı uygun bi dille anlatcam onlara dedi.. 1 hat huzurumdan önemli değil direk kapattım.. evi arar diye korkuyordum evi de özel numaradan 1 kez aramış sadece.. şimdi ne mi yapıyorum hiçbişeyyyy.. yapmaya da niyetim yok..

Zaten erkeklerde şu psikoloji var suçlu oldukları bir durumda mutlaka ,farlı bir noktadan seni suçlar ve ne diyeceğini bilemezsin çok bel altı oynuyorlar ve buda insanı dahada sinirlendiriyor.Sonrada küstüğün yada tavır koyduğun zaman aynısının on katını yapıp seni piskolojik olarak çökertmeye çalışırlar.

Şu anda tek yapacağın hiçbirşey yapmamak.ısteğin onu cezalandırmaksa bu o mesajı alıp sana bambaşka dönecek.
Onun amacı da seni cezalandırmaksa beni böyle kabule deceksin diyecek ve ipleri koparacak.Hakkında hayırlısı olur umarım.

ya ilk defa ağlamıyorum ya :) bana vercek cezası kalmadı aldım hepsini artık naparsa kendine eminim son diyemiyorum ben konuşup kanmaya hazırdım sözler isteyecektim ondan hiç tutmadığı sözler hiç de tutamayacağı o bunu bile fazla gördü kendi bilir..

evet onun sevgililerinden biriyim.. ben maçlar işi telefonu poker oynamak yurt dışı gezileri arkadaşları vs. bunların arasında bir ben iişte..

ikileeeee sevdim ben bunu bi ararsa yaparım yoksa ben aramam bana ne :)

bütün erkeklerin genel tripleridir canım aklı yerine geliyodur belki senin varlıgının onun hayatındaki önemini fark edip dönerse seni hayatında ön planda yapmayı ögrenirse kendi kazanır ama gerçekten bitirmeye niyetliyse anlaki sen onun hayatında vazgeçemeyecekleri arasında deilsin böyle bi insanda daha fazla çekilmez zaten seni haketmiyodur

o kadar kısa süre içerisinde o kadar ağır sözler duydum ki şimdi bana mesaj atmış bahaneler bulup arama sakın diyor ailemle de konuşucam seni aramazlar rahatsız etmezler diyor ve artık rahat rahat gezersin gizli saklı yapmana gerek yok diyor.. ağzım açık kaldı ben ondan habersiz adım atmazken o yapmaması gereken ne varsa yaptı ve hep bana derdi ki seviyorsan affedersin sen hemen ayrılıyorsun beni affedemiyorsun sevgin bu kadar az derdi bende görsün ne demek diye yaptım ilk defa ve sonuç hiç düşünmeden arkasını döndü ben bu adamı çok büyütmüşüm gözümde çok şey sanmışım en kötüsü ben onu adam sanmışım.. dua ediyorum Allahım bu dünyada karşıma çıkarmasın onu ama öbür dünyada karşısında olayım.. yalanlarıyla dolanlarıyla yaptıklarıyla hesap versin bana hesapp..

canim benim bende yazdiklarini tüm sayfalari okudumda gözlerim doldu....sakin kendini üzme degmez erkekler kendilerini bisey saniyolar. bak ya sen yapinca nluyo kiz affediyo kendisi bi arkadasina gitmis hemen niye haber vermedin o kim be. birak cok daha iyileri hakediyo seni.........bosver...

canım resmen bahane aramış ya.. vala üzülme.. bi süre sonra erkekler neden böyle davranmaya başlıyor anlamıyorm.. sanki düşman kesiliyorlar,açığımızı bulmaya çalışıyorlar... değmez yaa üzülmeye,onlar için ne fedakarlıklar yapıyoruz inan boş.. kendi haline bırak,iyi yapmışsın... sessiz kal en iyisi....

Son düzenleme:
haklısınız kızlar bana bahane bulup arama diyen adam dün gece 1 de mesaj atmış yılbaşında napıyorsun diye tabi cevap falan yazmadım yarım saat sonra da pardon yanlış göndermişim bi arkadaşıma atcaktım el alışkanlığı yazmış yine hiçbişey yazmadım bahanenin alasını bulmuşsun sen ben niye arıyayım seni..
amann gün geçtikçe gerçek yüzünü görüyorum daha önce de bir çok kez görmüştüm kavgalar esnasında ama sevdiğim için barışmıştım dayanamamıştım bu kez güçlü hissediyorum kendimi zaten insanların gerçek yüzü iyi olduğu zamanlarda değil böyle zamanlarda belli oluyor.. benim hayatımda onun gibi birine yer yok ve olmamalı..

evet canım böyle zamanlarda anlaşılıyor.. bu anlarda iyi düşünmek gerek,görmek gerek gerçekleri..

cnm hep böyle güçlü ol.. çok güzel yaptıkların.. çok beğendim... sakın geri adım atma çok iyi gidiyorsun sakın haklısın haber vermeden gitmekle hata ettım kızgındım sana falan deme.. bunlar resmen bahanee.. ayrılmak istediğinde senin geri adım atip özür dilemeni yalvarmanı bekledi çünkü ipler kendi elinde sanıyordu... ama gördü ki ipler artık onun elinde değil.. blöf yaptı ama yemedi =)) sen düşmedin blöfüne tamam bitsin dedin keyfin bilir dedin.. ohhhhhh çoooooooook güzel yapmışsın canım benim.. o şimdi sudan çıkmış balık gibi oldu.. şaşirdi.. beklemiyodu senden böyle bi tepki.. şimdi sakın geri adım atma bu tavrında devam et.. arkana yaslan ve çevrende çirpinişlarını kahkaha atarak izle =)) daha bunlar ne ki.. kapında it olacak.. daha duuuur... olur da ilişkinize tekrar devam edecek olursanız ipler senin elinde olacak. seni kaybedebileceğini gördü ya.. senin güçlü olduğunu çekip gidebileceğini gördü ya bu bile yeter.. sakın güçsüz davranma.. bırak kaybetsin seni.. çırpınıp dursun.. öyle çantada keklik değilmişsin değil mi =)) bunu gördü ya yeter artık

az önce yine mesaj attı bundan sonra ancak bir büyük rakıdan sonra aklına gelirmişim sabah unuturmuş
haahhahayttt çok komik ya madem gelmem aklına niye mesaj atıyorsun bak ben arayıp soruyor muyum cevap atıyor muyum tabi bende kapı duvar hiç cevap vermedim..
aman sevmeye başladım ben bu işi..
zaten bu kadar kişiliksiz olduğunu bana gösterdikten sonra dönmesin de..
aşkın gözü kör diyorlar ya gerçekten doğru kızlarrr

onunda kafasına dank etti ama gurur yapıyo senden bekliyo senin onsuz yapamayıp dönecegini bekliyo daha çok bekler biraz daha dur bak neler yapacak ama sakın zayıf olma en güzel cevabın susmak olsun

hayat tekerrürden ibaret :)) Başından sonuna kadar okudum*) Yaşadığım şeylerin biraz daha farklı hali.. Canım sonunu görüyorum kapında çok dolancak hele bi ayağı takılsın düşsün o zaman gör sen onu .. Ayrıca tebrik ettim seni zayıf davranmamışsın, tutmuşsun kendini.. 32 yaşında o gezsin tozsun elinin altında sözünü dinleyen bi masum kedi var nasılsa eve kapatır onu dışarlarda gezer tozar oh ne ala, sense hiç bişey yapama tam onun ağzına layık dışarda başka çiçekleri evde başka bi çiçek al evine vazo diye kullan çok gıcık oldum aklıma eski günler geldi !! Neyse haddini bildiriyosun izle sen daha neler olcak neler tüm gelişmeleride yaz.

vazgeçilmez diye bişey yok kölesi miyim ya bu güne kadar benim bu güzel beynim nerelerdeymiş acep :lepi:

aşkın gözü kör derlerya insan aşıkken gözü birşey görmez ama her döktügün göz yaşı üzüntü senin gerçek düşüncelerini ortaya çıkardı canım

''o gezsin tozsun elinin altında sözünü dinleyen bi masum kedi var nasılsa eve kapatır onu dışarlarda gezer tozar oh ne ala'' aynen böyle işte nehiyy ne güzel özetlemişsin ama o kedi artık pençelerini gösteriyor :) tüm gelişmeleri yazıyorum hemen :)

nur akıttığım her damla biraz daha gösteriyormuş onun gerçek yüzünü ama gerçekten görmem için benim en ufak hatamda neler yapacağını görmem gerekiyormuş çünkü ben daha önce en ufak bir hata yapmadım onun hatalarını kabullenmeyince de ben suçlu oldum.. hiç pişman değilim evet hata belki ama bana gerçekleri gösterdi.. yerimseniben

incidestan çok üzülerek okudum canım geçmiş olsun çok iyi yapmışsın nasıl bir acıdır bilirim ama geçer geri adım atma unut gitsin seni haketmiyo biz sevdikmi deli oluyoruz bak sen nasıl sözünden çıkmıyorsun niye kaybetmiyim diye onlarda sevince kuzuya dönerler demekki sevmiyor değer vermiyor ezdirme kendini kestir attt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…