- Konu Sahibi incidestan
-
o kadar kısa süre içerisinde o kadar ağır sözler duydum ki şimdi bana mesaj atmış bahaneler bulup arama sakın diyor ailemle de konuşucam seni aramazlar rahatsız etmezler diyor ve artık rahat rahat gezersin gizli saklı yapmana gerek yok diyor.. ağzım açık kaldı ben ondan habersiz adım atmazken o yapmaması gereken ne varsa yaptı ve hep bana derdi ki seviyorsan affedersin sen hemen ayrılıyorsun beni affedemiyorsun sevgin bu kadar az derdi bende görsün ne demek diye yaptım ilk defa ve sonuç hiç düşünmeden arkasını döndü ben bu adamı çok büyütmüşüm gözümde çok şey sanmışım en kötüsü ben onu adam sanmışım.. dua ediyorum Allahım bu dünyada karşıma çıkarmasın onu ama öbür dünyada karşısında olayım.. yalanlarıyla dolanlarıyla yaptıklarıyla hesap versin bana hesapp..
ben 23 yaşındayım.. o 32..
benim ailem bana çok baskı yapmaz rahatımdır ama onunla beraber olduğumdan beri herşeye set çekti kıskançlık yaptı karşılıklı anlaşmalar yaptık ve onun gece çıkmayacağı da kurallar arasındaydı.. benden bir şeyler istiyorsa o da karşılığında fedakarlık yapmalı bence..
çok dayandım çok sabrettim..
az önce aradı bu naslı bir sorumsuzluk diye çıkıştım gayet rahat o ama ben rahat olamıyorum sırf seviyorum diye bu kadar eziyet çekemeyeceğim sanırım.. onu şimdi hiç aramayacağım pazar günü de istanbuldan dönerse tabi konuşmak istiyorum diycem ve anlatıcam ben buyum derse artık dayanacak gücüm kalmadıhayatımda onun sayesinde tek bir arkadaşım bile kalmadı yapayanlızım
haklısınız kızlar bana bahane bulup arama diyen adam dün gece 1 de mesaj atmış yılbaşında napıyorsun diye tabi cevap falan yazmadım yarım saat sonra da pardon yanlış göndermişim bi arkadaşıma atcaktım el alışkanlığı yazmış yine hiçbişey yazmadım bahanenin alasını bulmuşsun sen ben niye arıyayım seni..
amann gün geçtikçe gerçek yüzünü görüyorum daha önce de bir çok kez görmüştüm kavgalar esnasında ama sevdiğim için barışmıştım dayanamamıştım bu kez güçlü hissediyorum kendimi zaten insanların gerçek yüzü iyi olduğu zamanlarda değil böyle zamanlarda belli oluyor.. benim hayatımda onun gibi birine yer yok ve olmamalı..
vazgeçilmez diye bişey yok kölesi miyim ya bu güne kadar benim bu güzel beynim nerelerdeymiş acep :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?