- Konu Sahibi incidestan
-
Sen fazla ciddiye almışsın sanırım bu ilişkiyi..
Kocan gibi, nerdeydin nereye gittin telin neden kapalı gece dışarı çıkamazsın vs vs..
Genç bir adam gece dışarı çıkmak için evlenmeyi bekleyemez kusurabakma..Çıkacak tabii yerine göre..Haaa gece dışarı çıktı hemen aldattı seni..
.Sen çıkamıyorsan ailen izin vermiyorsa o senin şanssızlığın.
Sen yasaklarsan o gizli saklı yine çıkar engel olamazsın..Evlenmeden bu kadar kafeslemeyin şu erkekleri..
Sıkarsınız böyle işte..
Ayrıca erkekler biz kadınlar kadar ayrıntıcı ve ince düşünceli değildir.
.Şarjı bitmiş tamam bitmiş işte..Bu kadar:) Ne var yani bitemez mi? ınsanlık hali..
Rahat bırakın biraz sevgililerinizi..
Bence de..
senin kadar ciddiye almıyor olayı..
Sense kocanmış gibi tetiktesin her dakika..Naptı nereye gitti vs vs vs..
ve yine konuştuk..
şoklardayımmmm..
dün gece 12 den 3 e kadar konuştuk hafif alkolün de etkisiyle öyle şeyler söyledi ki..
bir erkek hiç karşınızda yapamıyorum seni mutlu etmeyi beceremiyorum dönme bana hayatını karartma diye ağladı mıbenim ağladı..
içim gitti.. canım yandı.. ama bu gün yansın belki uzun süre daha yansın ama ömür boyu yanmasın diye onu böyle kabul etmedim..
değişmesi için çok çaba sarf ettim ama o yapamadığını söylüyor söz verse de tutamayıp beni yine üzeceğini zaten onu seven insanları hiç mutlu edemediğini benim de mutsuzluğumu istemediğini ve mutluluğa dair inancının yok olduğunu söylüyor bunun nedeni olarak kendisini kabul ediyor..
beni üzmemek adına ondan vazgeçmemi istiyor..
dayanamam mesaj atarım cvp atma sen mutlu ol diyor..
ben güçlüyüm bu gün olmasa yarın olmasa ben bir gün mutlu olacağımm..
sana gıpta ediyorum keşke senin kadar cesur olabilseydim...ve yine konuştuk..
şoklardayımmmm..
dün gece 12 den 3 e kadar konuştuk hafif alkolün de etkisiyle öyle şeyler söyledi ki..
bir erkek hiç karşınızda yapamıyorum seni mutlu etmeyi beceremiyorum dönme bana hayatını karartma diye ağladı mıbenim ağladı..
içim gitti.. canım yandı.. ama bu gün yansın belki uzun süre daha yansın ama ömür boyu yanmasın diye onu böyle kabul etmedim..
değişmesi için çok çaba sarf ettim ama o yapamadığını söylüyor söz verse de tutamayıp beni yine üzeceğini zaten onu seven insanları hiç mutlu edemediğini benim de mutsuzluğumu istemediğini ve mutluluğa dair inancının yok olduğunu söylüyor bunun nedeni olarak kendisini kabul ediyor..
beni üzmemek adına ondan vazgeçmemi istiyor..
dayanamam mesaj atarım cvp atma sen mutlu ol diyor..
ben güçlüyüm bu gün olmasa yarın olmasa ben bir gün mutlu olacağımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?