hepinize hak veriyorum zaten ama ben nasıl diyim sorun çıkmasın tavrını tribini çekmiyim de ne olursa olsun gibi bişey oldum artık . zaten gitme demez ama burnumdan getirir malesef ki öyle baştan biraz hata oldu herşeye evet demekben istiyorum ki anlayısla karşılasın destek olsun ama olmaz yorumlar için teşekkürler hatalı davrandığımın farkındayım ama işte o kadar sinirleniyo ki bir anda suçlu duruma düşüyorum yine öyle olacaktır.
Ben sadece onunla konuşmadan ismimi yazdırdım ve hala haberı yok diye içim rahat değil bilmesi gereken herşeyi bılmesinden yanayım hiç yalan söylemedim söylemem de o yüzden zaman geçmeden söylemek istiyorum. haklısınız bende farkındayım ama çok farklı konular var o yüzden biraz da böyle dediğim gibi okuduğu bölümden dolayı vs. benim sorunum nasıl güzellikle anlatıp anlayışlı davranmasını sağlayabilirim
bence bahane üretiyorsunuz ne okuyor ki böyle, tabi farklı konular vardır ama hayatınıza bu kadar karışmasına izin vermeyin.
kendinize yazık edersiniz. nasıl söylicem diye çekiniyorsunuz ya böyle bişey olabilir mi. söylemesen bile o dışkapının dış mandalı olması hasebiyle normal karşılamalı. hadi geçtim illa söylicem diyosanız alacaksınız karşınıza ''arkadaş böyle bir gezi varmış bende gitmek istedim ve adımı yazdırdım'' diyeceksiniz o da gayet normal karşılayacak. ''sen bilirsin tabi seninde gezmeye kafa dinlemeye hakkın var'' diyecek.
haaa demedi mi canınızı mı sıktı devamlı da böyle mi davranıyo yol vereceksiniz gidecek daha ötesi yok. bak ne yaparsan kendine yaparsın yazık edersin. elinde işin var mis gibi kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun. senin dediğim dedik kendine sonsuz güveni olan biri olman gerek arkadaşım.
son durumdan da haberdar et olurmu söyleyip söylemediğine dair...o kadar yorum yapıldı bakalım sonuç ne olacak
Birbirini seven iki insanın ne olursa olsun önce kendilerine sonra da ilişkilerine güven duyması,sevgiyi de aşkı da huzurla yaşaması kadar güzel bir şey olamaz..Siz bu güzel duygudan yoksun olan ilişkinizde ne için ve kim için böyle bir boyunduruk altına girdiğinizi düşünün öncelikle..
Ve lütfen seni sevdiğim için kıskanıyorum laflarıyla avutmayın kendinizi..
Seven insan herşeyden önce sevdiğini düşünür..Mutlu olması için çırpınır..
Ve gerçek sevgi de asla korkuya yer yoktur..Ondan korkuyorsan eğer;ben yazdıklarından böyle bir anlam çıkardım,bunun adı "sevgi" değildir artık..
İşteki bayan arkadaşlarımla bir geziye katılacağım çok yoruluyorum ve bunaldım bu gezi bana iyi gelecek.Çok mutlu olacağım gibi şeyler söyle.
Eğer ters bir tepkiyle karşılaşırsan ilişkini gözden geçirmeni dilerim.
Çünkü seven sayan insan sevdiğinin iyi vakit geçirmesinden rahatsız olmaz aksine destekler
bir kadın eşine bıle bukadar tavız vermemeli tabı danışır konuş ama zaten eşi kendısıne uygun olmayan bıyere gıtmıycenı bıldığınden bu sadece danışma olarak kalır izin alma olayına gırmez
siz daha sevgılsınız bukadar korkuyorsun çok kötü yapar falan ne yanı erkek arkadaşınız olmasa kötü yolamı düşecektınız okadarmı nerde bulunmanız gerektığını bılmıyorsunuz yapmayın belki yorum sert gelıcek ama ilerıde bu tur bi insanla evlendiğiniz zaman ne yapacaksınız sizin iyiliğiniz için dıyorum kendınızden bukadar tavız vermeyın bakın her kıskançlık sevgı belirtisi değildir bız kadınlar kıskanılmayı çok severız ama sölersem yada gıdersem çok kötü yapar kelimesii olayın hastalıklı bı kıskançlık yada sevgılınızın sıze saygı göstermediğini sizin nerede ne yapnız gerektiğini düşünemediğinizin göstergesıde olabılır
çok kötü yapar derken o gezıyı burnumdan getırmek ıcın elınden gelenı yapar demek istiyorum eğllenmemem için ne gerekirse yapar biliyorum o anlamda yani . korkudan ziyade aramızın bozulmasını istemediğim için anlayışla karşılamasını istiyorum ama öyle olmayacak o yüzden nasıl konuyu açıp ona söylesem dıye yardım istiyorum
Ben sadece onunla konuşmadan ismimi yazdırdım ve hala haberı yok diye içim rahat değil bilmesi gereken herşeyi bılmesinden yanayım hiç yalan söylemedim söylemem de o yüzden zaman geçmeden söylemek istiyorum. haklısınız bende farkındayım ama çok farklı konular var o yüzden biraz da böyle dediğim gibi okuduğu bölümden dolayı vs. benim sorunum nasıl güzellikle anlatıp anlayışlı davranmasını sağlayabilirim
önemli değil zaten herkesin yorumları sert olmuş anlıyorum zaten hak da veriyorum yorumlara .. hayır tabiki öyle değil ama ne bileyim huyunu biliyorum ya o yüzden böyle sıkıntı yaptım kendi kendime korkmak değil tabiki de
bilmiyorum zaten bende izin alma gibi birşey demedim söyliycem bilgisi olsun diye ama vereceği tepkinin abartılı olacağını düşündüğüm için buraya konu açtım nasıl söylesem diye. doğru evet ama malesef olaylar bu noktaya geldi
Benim anlamadığım konu sahibi bu durumu o kadar normal karşılamışki ne yapacağını taktiğini bize soruyor.
Hayatım bu normal bir durum değil.Senin kişiliğin aklın yok mu?Doğruyu yanlışa erkek arkadaşın mı karar veriyor?
Ve annende bu durumu normal karşılayıp sana taktik mi veriyor?
Ama ben bu forumda hergün böyle değişik konular okudukça aklım acayip karışıyor.Nasıl bunlara izin verirsiniz adam seni işleye işleye sende bu olayı kanıksamışsın istediği olmuş sen kendi kararlarını veremez duruma düşmüşsün.
offf üzüntü basıyor bana böyle yaşıtlarımı gördükçe(
Sevgılın amasyalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?