Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

sen fazla anlayış bekleme
ama madem ayrılmaya niyetin yok
söyleme bence rahat rahat takıl
ayyy keşke bizimde öyle birşeyimiz olsa ne güzel olur ya makara kukara gül eğlen yerinde olmak istedim =)
söyleme boşver sanki o sana herşeyi söylüyoo

bence bahane üretiyorsunuz ne okuyor ki böyle, tabi farklı konular vardır ama hayatınıza bu kadar karışmasına izin vermeyin.
kendinize yazık edersiniz. nasıl söylicem diye çekiniyorsunuz ya böyle bişey olabilir mi. söylemesen bile o dışkapının dış mandalı olması hasebiyle normal karşılamalı. hadi geçtim illa söylicem diyosanız alacaksınız karşınıza ''arkadaş böyle bir gezi varmış bende gitmek istedim ve adımı yazdırdım'' diyeceksiniz o da gayet normal karşılayacak. ''sen bilirsin tabi seninde gezmeye kafa dinlemeye hakkın var'' diyecek.
haaa demedi mi canınızı mı sıktı devamlı da böyle mi davranıyo yol vereceksiniz gidecek daha ötesi yok. bak ne yaparsan kendine yaparsın yazık edersin. elinde işin var mis gibi kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun. senin dediğim dedik kendine sonsuz güveni olan biri olman gerek arkadaşım.

Birbirini seven iki insanın ne olursa olsun önce kendilerine sonra da ilişkilerine güven duyması,sevgiyi de aşkı da huzurla yaşaması kadar güzel bir şey olamaz..Siz bu güzel duygudan yoksun olan ilişkinizde ne için ve kim için böyle bir boyunduruk altına girdiğinizi düşünün öncelikle..
Ve lütfen seni sevdiğim için kıskanıyorum laflarıyla avutmayın kendinizi..
Seven insan herşeyden önce sevdiğini düşünür..Mutlu olması için çırpınır..
Ve gerçek sevgi de asla korkuya yer yoktur..Ondan korkuyorsan eğer;ben yazdıklarından böyle bir anlam çıkardım,bunun adı "sevgi" değildir artık..

Son düzenleme:
son durumdan da haberdar et olurmu söyleyip söylemediğine dair...o kadar yorum yapıldı bakalım sonuç ne olacak

işte öyle demiyor ve demez de zaten karşısına geçip konuşm a imkanım olmadığı için bu kadar sıkıntı yaptım başka bir şehirde okuyor ve martın sonlarına doğru gelecek yanımda olsaydı zaten böyle olmıycaktı ama yanımda olmayınca anlayısla karşılamaz evet bir şekilde söyliycem tabi dün akşam söylemeye fırsat olmadı konuşamadık hiç o yüzden bugüne kaldı . zaten dediğiniz gibi düsünüyorum evet ama dediğim gibi baştan herşeye evet tama deyince şimdi malesef sıkıntı oluyor . evet öyle olmam gerek ama işte bilmiyorum belki de o daha henüz çalışmadığı için böyle yapıyor bilemiyorum . yorumlara teşekkürler ama bu kadar sert tepki alacağımı düşünmemiştim açıkcası

son durumdan da haberdar et olurmu söyleyip söylemediğine dair...o kadar yorum yapıldı bakalım sonuç ne olacak

Bu akşam kesin söylerim konuşabilirsek . yarın haberder ederim tabiki teşekkürler.

evet yazdıklarınız güzel ve katılıyorum da korku gibi bir durum yok yanlış anlaşıldım sanırım ben sadece tatsızlık çıkmadan anlayış gostermesini bekliyorum bunun için yardım istedim nasıl söyleyebilirim beni anlaması için diye. öyle evet ama ben de ister istemez stres yaptım bir tatsıızlık çıkmasın diye

lütfen şu sevgililere en baştan %100 bağımlı yaşamayalım...
biraz kendi kararlarınızada saygılı olun lütfen.
yoksa ileride daha çekilmez olur hayat..
balık baştan kokar.

İşteki bayan arkadaşlarımla bir geziye katılacağım çok yoruluyorum ve bunaldım bu gezi bana iyi gelecek.Çok mutlu olacağım gibi şeyler söyle.

Eğer ters bir tepkiyle karşılaşırsan ilişkini gözden geçirmeni dilerim.

Çünkü seven sayan insan sevdiğinin iyi vakit geçirmesinden rahatsız olmaz aksine destekler

bir kadın eşine bıle bukadar tavız vermemeli tabı danışır konuş ama zaten eşi kendısıne uygun olmayan bıyere gıtmıycenı bıldığınden bu sadece danışma olarak kalır izin alma olayına gırmez

siz daha sevgılsınız bukadar korkuyorsun çok kötü yapar falan ne yanı erkek arkadaşınız olmasa kötü yolamı düşecektınız okadarmı nerde bulunmanız gerektığını bılmıyorsunuz yapmayın belki yorum sert gelıcek ama ilerıde bu tur bi insanla evlendiğiniz zaman ne yapacaksınız sizin iyiliğiniz için dıyorum kendınızden bukadar tavız vermeyın bakın her kıskançlık sevgı belirtisi değildir bız kadınlar kıskanılmayı çok severız ama sölersem yada gıdersem çok kötü yapar kelimesii olayın hastalıklı bı kıskançlık yada sevgılınızın sıze saygı göstermediğini sizin nerede ne yapnız gerektiğini düşünemediğinizin göstergesıde olabılır

bence de öyle olmalı keşke onun da böyle düşüneceğini bilsem keşke destek olsa ama hiç sanmıyorum bakalım ne tepki verecek çok merak ediyorum güzelce anlatmaya çalışıcam evet belki iş gezisi falan deyince anlayış gösterir...

Benim anlamadığım konu sahibi bu durumu o kadar normal karşılamışki ne yapacağını taktiğini bize soruyor.

Hayatım bu normal bir durum değil.Senin kişiliğin aklın yok mu?Doğruyu yanlışa erkek arkadaşın mı karar veriyor?
Ve annende bu durumu normal karşılayıp sana taktik mi veriyor?

Ama ben bu forumda hergün böyle değişik konular okudukça aklım acayip karışıyor.Nasıl bunlara izin verirsiniz adam seni işleye işleye sende bu olayı kanıksamışsın istediği olmuş sen kendi kararlarını veremez duruma düşmüşsün.

offf üzüntü basıyor bana böyle yaşıtlarımı gördükçe(

önemli değil zaten herkesin yorumları sert olmuş anlıyorum zaten hak da veriyorum yorumlara .. hayır tabiki öyle değil ama ne bileyim huyunu biliyorum ya o yüzden böyle sıkıntı yaptım kendi kendime korkmak değil tabiki de
bilmiyorum zaten bende izin alma gibi birşey demedim söyliycem bilgisi olsun diye ama vereceği tepkinin abartılı olacağını düşündüğüm için buraya konu açtım nasıl söylesem diye. doğru evet ama malesef olaylar bu noktaya geldi

Sana şimdi yardım etsek te "ki edemeyiz" ileride sen bu adamla evlenirsen ne çalışabilirsin ne evden adım atabilirsin izin almadan.
İşte o stres şimdikine benzemez.
Bırak tatil kısmını yol yakınken arkana bakmadan kaç.
Tecrübeyle sabittir.

Tabiiki yalan söylemezsin birde söylesen neler gelir başına bunu bildiğinden yalan söylemekten çekiniyorsun.
Normal bir olayı söylerken bile kıvranıyorsan bu derecede yalan söylediğinde başına neler gelir düşünmesi bile korkutucu.
Allah kurtarsın arkadaşım

anlıyorum ama daha iş işten geçmiş değil sana saygı duymayı öğrenmeli ilerde çok daha zor olur eşinin ailesıne gıtmesını istemeyen erkekler var çok geç değil korkarak söyleme gayet normal söyle tepkisi abartıysa onu kaybetmekten korkuyormuş gıbı davranma işine gelirse gıbı bı tavırda ol aşk bıyerden sonra bıtıyo ama saygıyla ilerleyen ilişkiler daha sağlıklı oluyor

anlamadım taktik vermek gibi birşey yok annem de zaten burada yapılan yorumların aynısını söyledi ve oda sevgilimi bildiği için kışkançlık yapsa da geçer onu düşünme tabıkı gidiceksin böyle fırsat bir daha bulmazsın diyor yani . normal karşılamıyorum sadece sorun çıkmasın dıye yardım ıstedım :s

Bence bukadar mudahale ettırme hayatına evlenmeden .aılenden bıle cekınmezken dogru bıldıgını yaptıgın sey ıcın neden cekınıyorsun yasın gectıkce gezmek ıcın enerjın bıle olmayacak bugunlerını ararsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…