Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

Size surat asacak trip yapacak laf sokacak vs vs vs buda sizi stres yapıyor. Siz oraya gidin. Oda yarın bir erkekler toplantısı icat edecek
Gitmek istiyorsanız bunlara katlanacaksınız. Bu adam böyle. Onu böyle kabul etmişsiniz. Ama yavaş yavaş size güvenip daha hoşgörülü olmasını sağlamalısınız. Bu ömür bpyu çekilmez.
Bu arada benim erkek arkadaşım da böyle bir geziye gitmemi istemezdi. Bende zaten onu bırakıp gitmezdim. Onunda beni bırakıp gitmesini istemezdim. Biz ikimiz bunu karşılıklı yapıyoruz. Umarım sizin erkek arkadaşını hep kendine göre hareket etmiyordur....

hımm evet haklısın bende oyle yapmmayı dusunuyorum gayet normal soyleyeceğim ... evett oyle tabii bakalım görücezz

Kusura bakmazsanız bir şey sorabilir miyim?

Neden geziye gitmek istemezsiniz?

Bu arada arkadaşlarımla gezmeme akrabalarıma gitmeme falan karışmaz bende ona karışmam. Bunlar çok çok çok fazlaaa

Kusura bakmazsanız bir şey sorabilir miyim?

Neden geziye gitmek istemezsiniz?

Tabi ki.. Yaklaşık 3 yıldır sevgilim. 3 Gün hiç ayrı kalmam gerekmedi. Zorunlu olmadıkça kalmayı tercih etmem. İşyerimdeki arkadaşlarımı düşündüm de

hayır oda kendıne gore cok fazla hareket etmez zaten dediğin gibi .. evet aynen öyle olacağı için stres yaptım . gitmek istiyorum evet ama nasıl sağlayacağım acaba . karşılıklı yapmanız güzel tabiki de allah mutlu etsin.

Boyle insanları hayatınıza sokup dunyanın merkezı halıne getırısenız evlenınce camdan bakamazsınız, ısı gucu olan ınsansınız o neyınız anne baba eş? yapmayın lütfen derdım vardakı konuları ıyıce okuyun, bu kadar karısma hakkını kımden alıyor ne munasebet?

Canım onu seviyorsun ama onun değişmesi lazım özellikle arkadaşlar akrabalar konusunda. Bu geziye gitmek istiyorsan git mutlaka. Trip yaparsa sende bana güvenmiyor musun? Herkes bayan yorgunum dinleneyim de. İstediği zaman arasın sen sık sık ara.
Buradaki diğer bayanları da dikkate al. Bunlar ömür boyu çekilecek şeyler değil. Sen çekebilirsen sorun yok.

burda ki konuları fırsat oldukça girip okuyorum evet ama benm tek istediğim tatsızlık anlaşmazlık çıkmasındı .

evet tabiki sevmesem bu kadar düşünmezdim tatsızlık çıkmasın diye. evet haklılar değişmesi lazım ama arada o kadar çok konu var ki bilmediğiniz malesef öyle evet ama arayacağını konuşacağını hiç sanmıyorum gideceğim zaten yerler ayarlanıyor gitmekte istiyorum zaten. yorumun için teşekkürler.

hayır tabiki o yüzden değil en başından beri birbirimize karşı hep dürüst olduk hala da öyleyiz o yüzden yalan söylemem o da söylemez. çok sevdiğim için hiç tartışma çıksın istemiyorum o yzüden böyle konu açıyorum

canım mesaj sayım dolmamış sanırım o yüzden mesajına cevap veremiyorum . yazdıkların için teşekkürler umarım benimde öyle olur....

evet belki de öyle olacak ama umarım öyle olmaz ailemden yana hiç sıkıntı yok onlar birşey demezler. teşekkürler yorum için.

niye çekiyorsun sen bu adami sormasia yip olmazsa
kocan deil ni$anlin deil,sen git gezine
telefonuda kapat hatta ordayken
donunce bakdin çok tantana yapiyor tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
erkekerde uguruna ölüp bitecek hiç bi ozellik yoktur hiç birinde ( aylendeki 1. derece yakinin di$inda karde$ ve baba yani)
hepsini salla hayati sana zehir etmesine izin verme
boyle bi adamla evlenilmez, evlenmeyecgin adamlada vakdini oldurme derim ..
ne demek kizar kuser siniri geçmez falan, ne kadar korkutmu$ senin gozunu
sen onun kolesimisin ki boyle yapabiliyor çok saçma kusura bakma butun bunlar ..

[SUP][/SUP]

İstediği forma sokmuş sizi.. Hayallerindeki sevgili/eş haline getirmiş.. Ama bununla yetinecek mi?

Asla.

Ne yaparsanız yapın daha fazlasını isteyecek. Siz de taviz üstüne taviz vereceksiniz. Yeter ki huzursuzluk çıkmasın di mi?

Böyle erkekler olduğunu gördükçe öyle bağlanıyorum ki eşime...
Beş yıllık eşime sormam nereye gideceğimi!!!
Kaldı ki sevgilim olacak karışan!!!
Yapılmıyor demeyin sakın, evlenme arefesindeyken bu sebeplerle soğuyup ayrılmışlığım var zamanında...
Şükürler olsun ki mazide, bugünümde değil!!!
Okumuş, etmiş ve çalışıyorsunuz yani...
Allah yardımcınız olur inşallah, ne diyelim.......

sanki bu konuyu yıllar önce ben açmışım gibi okudum,
bu cevabıda şimdiki aklımda yazmışım gibi okudum.
aynen bunları bende yaşadım ve ne berbat duygular olduğunu bilirim.
tavsiyem bu çocukla ilişkini sürdürme ve daha fazla hayatından çalmasına izin verme.

Böyle bir şey olamaz, neden bu kadar karıştırıyorsunuz kendinize?
Sevgililik hayatımı, yoksa esaret mi?
Kendi durumunuzun adını kendiniz koyun, nasıl bunalmıyor, sıkılmıyor sunuz bu kadar trip ve kısıtlamalardan anlayamıyorum?

Son düzenleme:
evet öyle ama tabiki demesi daha kolay oluyor biri de bana bunları dese bende çok rahat şekilde sizin söylediklerinizi söylerdim zaten evet ben de asla derdim ama öyle olmuyormuş malesef benim beklediğim bazı şeyler var o konular çözülünce bu tavrını bir kenara bırakacağını düşünüyorum o yüzden şimdi ki konum gezi konusu ben zaten gideceğim ama inşallah destek olur o da anlayışla karşılar dediğiniz gibi...
çok sevdiğim ve çok bağlandığım için baştan ipleri ele vermek derler ya öyle bir şey oldu sanırım . benim yaşadıklarımı yaşayıp o zamanlar tıpkı benim gibi düşünenler vardır elbette ama tabiki dışardan yorumlamak daha kolay söylediğim gibi.

Tabiki bunalıp daralıyorum yüzyüze defalarca konuştuk zaten ama siniri geçince o da mesela çok tepki verdiğini anlıyor üzülüyor ama dediğim gibi 'siniri geçince '.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…