anlıyorum ama daha iş işten geçmiş değil sana saygı duymayı öğrenmeli ilerde çok daha zor olur eşinin ailesıne gıtmesını istemeyen erkekler var çok geç değil korkarak söyleme gayet normal söyle tepkisi abartıysa onu kaybetmekten korkuyormuş gıbı davranma işine gelirse gıbı bı tavırda ol aşk bıyerden sonra bıtıyo ama saygıyla ilerleyen ilişkiler daha sağlıklı oluyor
Size surat asacak trip yapacak laf sokacak vs vs vs buda sizi stres yapıyor. Siz oraya gidin. Oda yarın bir erkekler toplantısı icat edecek
Gitmek istiyorsanız bunlara katlanacaksınız. Bu adam böyle. Onu böyle kabul etmişsiniz. Ama yavaş yavaş size güvenip daha hoşgörülü olmasını sağlamalısınız. Bu ömür bpyu çekilmez.
Bu arada benim erkek arkadaşım da böyle bir geziye gitmemi istemezdi. Bende zaten onu bırakıp gitmezdim. Onunda beni bırakıp gitmesini istemezdim. Biz ikimiz bunu karşılıklı yapıyoruz. Umarım sizin erkek arkadaşını hep kendine göre hareket etmiyordur....
Size surat asacak trip yapacak laf sokacak vs vs vs buda sizi stres yapıyor. Siz oraya gidin. Oda yarın bir erkekler toplantısı icat edecek
Gitmek istiyorsanız bunlara katlanacaksınız. Bu adam böyle. Onu böyle kabul etmişsiniz. Ama yavaş yavaş size güvenip daha hoşgörülü olmasını sağlamalısınız. Bu ömür bpyu çekilmez.
Bu arada benim erkek arkadaşım da böyle bir geziye gitmemi istemezdi. Bende zaten onu bırakıp gitmezdim. Onunda beni bırakıp gitmesini istemezdim. Biz ikimiz bunu karşılıklı yapıyoruz. Umarım sizin erkek arkadaşını hep kendine göre hareket etmiyordur....
Kusura bakmazsanız bir şey sorabilir miyim?
Neden geziye gitmek istemezsiniz?
hayır oda kendıne gore cok fazla hareket etmez zaten dediğin gibi .. evet aynen öyle olacağı için stres yaptım . gitmek istiyorum evet ama nasıl sağlayacağım acaba . karşılıklı yapmanız güzel tabiki de allah mutlu etsin.
Boyle insanları hayatınıza sokup dunyanın merkezı halıne getırısenız evlenınce camdan bakamazsınız, ısı gucu olan ınsansınız o neyınız anne baba eş? yapmayın lütfen derdım vardakı konuları ıyıce okuyun, bu kadar karısma hakkını kımden alıyor ne munasebet?
Canım onu seviyorsun ama onun değişmesi lazım özellikle arkadaşlar akrabalar konusunda. Bu geziye gitmek istiyorsan git mutlaka. Trip yaparsa sende bana güvenmiyor musun? Herkes bayan yorgunum dinleneyim de. İstediği zaman arasın sen sık sık ara.
Buradaki diğer bayanları da dikkate al. Bunlar ömür boyu çekilecek şeyler değil. Sen çekebilirsen sorun yok.
Tabiiki yalan söylemezsin birde söylesen neler gelir başına bunu bildiğinden yalan söylemekten çekiniyorsun.
Normal bir olayı söylerken bile kıvranıyorsan bu derecede yalan söylediğinde başına neler gelir düşünmesi bile korkutucu.
Allah kurtarsın arkadaşım
Bence bukadar mudahale ettırme hayatına evlenmeden .aılenden bıle cekınmezken dogru bıldıgını yaptıgın sey ıcın neden cekınıyorsun yasın gectıkce gezmek ıcın enerjın bıle olmayacak bugunlerını ararsın:)
hepinize hak veriyorum zaten ama ben nasıl diyim sorun çıkmasın tavrını tribini çekmiyim de ne olursa olsun gibi bişey oldum artık . zaten gitme demez ama burnumdan getirir malesef ki öyle baştan biraz hata oldu herşeye evet demekben istiyorum ki anlayısla karşılasın destek olsun ama olmaz yorumlar için teşekkürler hatalı davrandığımın farkındayım ama işte o kadar sinirleniyo ki bir anda suçlu duruma düşüyorum yine öyle olacaktır.
ben hayatımda 1 kere o hatayı yaptım
neydi biliyormusun
erkek arkadaşım herşeyime karışırdı dibimdeki evde arkadaşım otururdu gitmeme izin vermezdi ve bende dinlerdim onu.
hayatımın en güzel yıllarını onu dinleyerek geçirdim millet gezip dolaşırken ben onun tripleriyle uğraştım.
herneyse....
sen o geziye git ve onada söyle
trip mi yapıyo tepkimi gösteriyo aynısını bendemi yapıcam diyo ne derse desin
senin aklın başında değilmi yada güvenmiyor mu???
çocuk gibi her dakika izin mi alacaksın?
annennden babandan o kadar izin almıyorsundur eminimki.
ya beni yalnış anlama ben o kadar çok çektim ki bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum ondan yani
Böyle bir şey olamaz, neden bu kadar karıştırıyorsunuz kendinize?
Sevgililik hayatımı, yoksa esaret mi?
Kendi durumunuzun adını kendiniz koyun, nasıl bunalmıyor, sıkılmıyor sunuz bu kadar trip ve kısıtlamalardan anlayamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?