evet öyle ama tabiki demesi daha kolay oluyor biri de bana bunları dese bende çok rahat şekilde sizin söylediklerinizi söylerdim zaten evet ben de asla derdim ama öyle olmuyormuş malesef benim beklediğim bazı şeyler var o konular çözülünce bu tavrını bir kenara bırakacağını düşünüyorum o yüzden şimdi ki konum gezi konusu ben zaten gideceğim ama inşallah destek olur o da anlayışla karşılar dediğiniz gibi...
çok sevdiğim ve çok bağlandığım için baştan ipleri ele vermek derler ya öyle bir şey oldu sanırım . benim yaşadıklarımı yaşayıp o zamanlar tıpkı benim gibi düşünenler vardır elbette ama tabiki dışardan yorumlamak daha kolay söylediğim gibi.
tatlım sana kızmıyoruz yanlış anlama, ne kadar stresli olduğunu biliyoruz,
çünkü aynısını ben yaşadım,senin yaşadığın normal bir ilişki değil UYAN
banada ayrıl derlerdi yapamazdım,kafamda bazı şeyler vardı,
hep sabrettim, zamanı var dedim, anlayış bekledim ama boşa beklemişim,
sonunda noldu biliyomusun?
ben kişiliğimi kaybettim, onun istediği kız olmaya çalışırken psikolojim bozuldu,
ve hayattan zevk almaz oldum, kendime söz verdim,plan yaptım.
ne olursa olsun bundan daha kötüsü olamaz dedim ve ayrıldım.
sonra kendime o kadar kızdım ki neden yıllarca onun triplerini çekmişim diye.
inan ondan ayrıldığın an nefes aldığını hissedeceksin,bu sözlerimi unutma, çok üzüldüm sana.
ben bu durumlarda gitmemeyi tercih ederdim, eğer mümkünse gitme, çünkü orda seni rahat bırakmaz,
etrafındaki herkeste senin huzursuzluğunu farkeder,burnundan gelir yani.
ama söz ver en kısa zamanda ayrıl bu adamdan ve hayatın tadını çıkar.
yaşadıklarnı çok güzel anlatmışsın canım çok açıklayıcı ve çok doğru..
artık gitmeme gibi bir şansım yok yerler ayarlanıyor ve gitmezsem ücreti ödemek zorundayım biletler kesildio kadaar zor biri değil aslında yani sadece bazı şeylerden dolayı böyle yapıyor yoksa o da bana karşı çok ilgilidir benim istemediğim üzülceğim bir şeyi yapmaktan veya söylemekten kaçınır hele ki yanımdayken ama şehir dışında okuduğu için orda olunca çok farklı biri oluyor bambaşka biri gibi . geziye yazılmasaydım da tek ben kalacaktım ve ailemde gitmem için baskı yapardı gitmeyi de .çok istiyorum ve dediğin gibi rahat bırakmayabilir yada geziden dönene kadar hiç konuşmaz . senden başka anlayan olmadı beni herkes haklı olarak tepki gösterdi ve hak verıyorum zaten yorumlara ama işte böyle ara deredyım.. teşekkürler bu arada.
canım aynen bende senin gibi savunurdum onu, ama savunacak bir tarafı yokmuş,
hayatta normal erkeklerde varmış, tabi bunları sonradan öğrendim.
sen şu şekilde konuş onunla, gezi varmış,bütün kızlar gidiyor ben tek kalıyorum,
annemde tek kalmamı istemiyor bende gitsem olur mu de.( bende adımı yazdırdım falan deme)
itiraz ederse, evet canım nerden çıktı şimdi bu gezi,gidesimde yok ama yalnız kalmakta istemiyorum falan de.
huyuna suyuna git, orda seni habersiz bırakmıycam merak etme de,
ama söz ver bana güzelim ayrıl bu adamdan.
ben onu zaten habersız bırakmam oda oyle ama işi biraz mecburıyet gıbı gostermeyı dusunuyorum o zaman belkı çok ıtıraz etmez . ayrılık gibi bir düşüncem yok ki ben onu seviyorum o da beni
söylediğin gibi denerim güzellikle söyleyeceğim zaten ama umarım o da güzelce anlayıp dinleyıp hak verir desteğin için teşekkürler canım
gençlik bir daha geri gelmiyor,
umarım ilerde pişman olmazsın, bol şans.
çok kötü yapar derken o gezıyı burnumdan getırmek ıcın elınden gelenı yapar demek istiyorum eğllenmemem için ne gerekirse yapar biliyorum o anlamda yani . korkudan ziyade aramızın bozulmasını istemediğim için anlayışla karşılamasını istiyorum ama öyle olmayacak o yüzden nasıl konuyu açıp ona söylesem dıye yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?