Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

tatlım sana kızmıyoruz yanlış anlama, ne kadar stresli olduğunu biliyoruz,
çünkü aynısını ben yaşadım,senin yaşadığın normal bir ilişki değil UYAN
banada ayrıl derlerdi yapamazdım,kafamda bazı şeyler vardı,
hep sabrettim, zamanı var dedim, anlayış bekledim ama boşa beklemişim,
sonunda noldu biliyomusun?
ben kişiliğimi kaybettim, onun istediği kız olmaya çalışırken psikolojim bozuldu,
ve hayattan zevk almaz oldum, kendime söz verdim,plan yaptım.
ne olursa olsun bundan daha kötüsü olamaz dedim ve ayrıldım.
sonra kendime o kadar kızdım ki neden yıllarca onun triplerini çekmişim diye.
inan ondan ayrıldığın an nefes aldığını hissedeceksin,bu sözlerimi unutma, çok üzüldüm sana.
ben bu durumlarda gitmemeyi tercih ederdim, eğer mümkünse gitme, çünkü orda seni rahat bırakmaz,
etrafındaki herkeste senin huzursuzluğunu farkeder,burnundan gelir yani.
ama söz ver en kısa zamanda ayrıl bu adamdan ve hayatın tadını çıkar.

yaşadıklarnı çok güzel anlatmışsın canım çok açıklayıcı ve çok doğru..
artık gitmeme gibi bir şansım yok yerler ayarlanıyor ve gitmezsem ücreti ödemek zorundayım biletler kesildi o kadaar zor biri değil aslında yani sadece bazı şeylerden dolayı böyle yapıyor yoksa o da bana karşı çok ilgilidir benim istemediğim üzülceğim bir şeyi yapmaktan veya söylemekten kaçınır hele ki yanımdayken ama şehir dışında okuduğu için orda olunca çok farklı biri oluyor bambaşka biri gibi . geziye yazılmasaydım da tek ben kalacaktım ve ailemde gitmem için baskı yapardı gitmeyi de .çok istiyorum ve dediğin gibi rahat bırakmayabilir yada geziden dönene kadar hiç konuşmaz . senden başka anlayan olmadı beni herkes haklı olarak tepki gösterdi ve hak verıyorum zaten yorumlara ama işte böyle ara deredyım.. teşekkürler bu arada.

canım aynen bende senin gibi savunurdum onu, ama savunacak bir tarafı yokmuş,
hayatta normal erkeklerde varmış, tabi bunları sonradan öğrendim.
sen şu şekilde konuş onunla, gezi varmış,bütün kızlar gidiyor ben tek kalıyorum,
annemde tek kalmamı istemiyor bende gitsem olur mu de.( bende adımı yazdırdım falan deme)
itiraz ederse, evet canım nerden çıktı şimdi bu gezi,gidesimde yok ama yalnız kalmakta istemiyorum falan de.
huyuna suyuna git, orda seni habersiz bırakmıycam merak etme de,
ama söz ver bana güzelim ayrıl bu adamdan.

ben onu zaten habersız bırakmam oda oyle ama işi biraz mecburıyet gıbı gostermeyı dusunuyorum o zaman belkı çok ıtıraz etmez . ayrılık gibi bir düşüncem yok ki ben onu seviyorum o da beni
söylediğin gibi denerim güzellikle söyleyeceğim zaten ama umarım o da güzelce anlayıp dinleyıp hak verir desteğin için teşekkürler canım

gençlik bir daha geri gelmiyor,
umarım ilerde pişman olmazsın, bol şans.

hala konuşamadık .. bir an önce söylesem de kurtulsam bu akşam da konuşma şansımız olmazsa mesajla mı yazıp anlatsam ? bir şey söyleyinn

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy kimse bir şey yazmıyor çok gerildim ne yapacağım benn
birzdan işten çıkacağım akşam büyük ihtimal söylerim neden bilmiyorum ama çok gerildim üstümde yük gibi birşey oldu inşallah anlayış gösterir kızlarr ..

Sen kötü bir şey yapmıyorsun ki.. Bayan arkadaşlarınla 3 günlük eğlence suç mu ? Bence kıskançlık da bir yere kadar, fazla kıskanması fazla sevmesi falan değil bence tamamen güvensizliktir ki ilişkide en önemli şey güven.. Ömür boyu nasıl çekeceksin sen bu durumu ? :44:

valla dayanamıycam artık, her gün bağımlı gibi okuyorum burayı ama ben bu kadınların haline yanıyorum.
arkadaşım kızma bana, nasıl söyleyeceksin bilemiyorum da, kadınlarla, güzel bir gezide seni kimden kıskanıyor anlamıyorum ben. yani belki Allah'ıma şükür böyle şeylerle karşılaşmadığımdan senin bu zor durumunu anlayamıyorum ama gerekçesi ne yani, iş yerindeki Fatma Hanım'dan veya Zeynep Hanımdan mı kıskanıyor seni?

eminim sevgin büyüktür ona, o da seni çok seviyordur ama biraz cesur ol, sen nie çekiniyorsun, napacak dövecek mi seni? sen böyle ezildikçe bugün kadın gezisinden, yarın bakkala gitmenden, öbür gün komşundan... bir bakarsın giden gitmiş.

insan sevdiğinin eğlenmesini, mutlu olmasını ister, böyle kabadayılıklarla erkek olunmuyor.

Sizin sadece kadınlarla gittiğinizi bildiği halde izin vermiyor
Ve sadece bu değil başka kıskançlıkları da var
Size bence güveni yok
Hayatınız boyunca birşeyleri saklayıp ya da istesenizde gidemeyerek sıkıntılı zaman geçirmek mi istiyorsunuz
Bence bu konuyu konuşup çözmelisin.

öff okurken bile sinirlendim. senin bunla işin zor. çok taviz veriyorsun çook. Allah bilir evlendiğinizde anne babana gitmek için bile izin alırsın.
onun ne haddine! sana bu durumda, tadını çıkarmaya bak sevgilim demesi gerekir. asıl böyle özel bi günde anlayışsız davrandığı için tavır alması gereken kişi sensin.

Böyle izin alın erkeklerden
Kızmasın diye kendi isteklerinizden vazgeçin
Ne güzel
Böyle sevgilisine sevgili gibi değil de bey paşa gibi davrananlar oldukça
Bu ülkede kadınlar hep 2. sınıf olmaya mahkum
Onlar yönetilir, gezmeye ,eğlenmeye hakkı yoktur
Ne diyim annesi git kızım diyip sevgilim çok kötü yapar zihniyeti pek sağlıklı gelmiyor bana

son yorumları tam okumadım moralim de çok kötü hemen çıkmam gerekiyor ama yazmadan edemedim. söyledim kızlar ve düşündüğüm gibi hiç olumlu tepki almadım hir bir şey söylemedi sadece git artık bitti dedi bu kadar yarın girip detaylıca paylaşacağım olanları anlayışlı yorumlara ihtiyacım var

Çok kötü yapar tabi neden yapmasın sen kendine bunları layık gördüğün o da senin üzerinde her türlü yaptırımı kendine hak olarak görür. Ne anlıyorsunuz böyle kişiliği gelişmemiş evrimini tamamlayamamış erkek müsveddelerinden ben de onu anlamıyorum ya. Arada bari nefes almanıza izin veriyor mu yoksa fotosentez yaparsanız nolcak yani yeter ki paşalar kırılmasın gücenmesin.

Son düzenleme:
Canim benimde sevgilim denizci uzakyol kaptani gittigi yerdn 4 5 ay donmedigi oluyo bazi yerlere gitmemi o da istemedigi oluyo ama kisitlamaktan ziyade basima bise gelir diye korkusundan bende bazen uyuyorum dediklerine bazen uyamiyorum bazense o git dese bile canim disari cikmak istemiyo sirf akli bende kalmasin diye sevgilini taniyan sensin sirf huzursuzluk cikarmak icin yapiyosa ve sende bizden bu konuda yardim bekliyosan yapicak bise yok ama icine sinmiyosa ve senin icin endiseleniyosa olaya bide onun acisindan bak bide unutmaki surekli erkeklerin oldugu bi ortamda okuduklari ve calistiklari icin erkekleri ve dusuncelerini cok iyi biliyolar yani kiskancligin buyuk kismi bundan kaynakli canim :)

sana kendimce bir tavsiyem var, kendine ve verdiğin kararların doğruluğuna güven ve bunu sevgiline hissettir, erkek karşısındaki kadını güçlü hissedince geri adım atıyor ancak bu gücü önce senin hissetmen gerekiyor, ses tonuna ifadene her şeyine yansımalı özgüvenin, eğer verdiğin kararın doğru olduğunu biliyorsan, bu karar seni mutlu edecekse ve ihtiyacın olan buysa sevgilinin gönlünü hoş etmek için kırılıp bükülmene gerek yok, bu durum ancak karşındakine güç verir. yani 1.adım sevgilini bir tarafa bırak ve sen ne istiyorsun önce onu keşfet. 2. adım ne istediğinden emin olduğunda bunu karşındakine bütün özgüveninle ifade et, verdiğin kararın doğruluğuna önce sen inan ki karşındakini de buna ikna et... ve bunları yaparken şunu sakın unutma hiçbirimiz dünyaya başkalarının doğrularını yaşamaya gelmedik...

aranız bozulmasın diye o uğraşsa düşünse bu kadar da sizin mutlu olmanız için ses çıkarmasa mesela
ama olmaz her zaman kadın fedakarlık yapmak zorunda

Sen bir bireysin ve çok değerlisin bu şekilde seni kısıtlayan biriyle ne işin var?
Kaç kere geliyoruz şu yalan dünyaya?

İlişki yaşamak demek tüm kararlarınızı, hayatınızı karşı tarafa teslim etmek değil ki. 1.5 sene öncesine dönün; hayatınızda bu insan yoktu ve siz kendi kararlarınızı kendiniz veriyordunuz. Siz kendinize saygı duymazsanız karşı taraf da duymaz. Siz bir sakınca görmediniz ki o listeye adınızı yazdırdınız. O zaman 3 günlük gezinizin tadını çıkarmaya bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…