Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

benimde hayatımda böyle bir insan vardı..beni heryerde huzursuz ederdi..ve sonunda tabiki de ayrıldım..çünkü sürekli kavga ediyorduk..o kim oluyor ki bana karışıyor diye düşünürdüm..annen baban karışmazken neden sevgilin kocan bile değil sonuçta o kadar karışır ki..sakın taviz verme..kendi hayatın o senin..o geziye de mutlaka git..sakın ona boyun eğme..kozları onun eline verme..hatta neden izin alıyorsun ben geziye gideceğim demen biler yeterli bence..böyle bir erkekle ömür geçmez..bak yaşın daha küçük canım ilerde çok ama çok pişman olursun..şimdi belki bazı şeyleri göremiyorsun ama inan yaş ilerledikçe bazı şeyleri daha iyi görebiliyorsun..

kendin nasıl istiyorsan öyle yaşamalısın..bırak tavır yaparsa da yapsın..kendi bilir ve kendi kaybeder senin gibi bir insanı..o yüzden hiiiç stres yapma sakın sakın..herşeyi oluruna bırak gitsin..şu 3 günlük dünyada inan hiç birşey için değmez..hayatını yaşamana bak..salla gitsin gerçekten:)

evet canım haklısın benim iş durumlarını da biliyorsun ben onun için neleri göze alıyorum nelerden fedakarlık ediyorum ....
off çok bunladım artık yaa ne yapacağımı bilemiyorum
öyle tabi de olmuyor işte çok üzülüyorum belki oda şimdi gemide olsa daha iyi olacaktı bilemiyorum....

sonrasında üzülmektense şimdi üzülmen daha iyi değil mi senin için..eğer ki büyüğün olarak birşeylerden tecrübe etmiş olmasaydık sana bunları söylemezdik zaten..senin iyiliğin için herşey..çok iyi düşünmen lazım..bunalıma girmene gerek yok..ben gidiyorum diyeceksin eğer diretirse de sana..dediğim gibi kendi kaybeder sen hiç üzülme..

Öyle tabi canım ... sadece emek verdim çok şey için uğraştım bu kadar basite almasına katlanamıyorum
şu anda beklemedeyim canım pişman olmasını bekliyorum ... hele bir gezi bitsin geleyim de hayırlısıyla o zaman zaten pişmanlıkları başlayacak
kaç gündür çok düşünüyorum hem burda söylenenler hemde çevremdekilerin söylediklerini .. ah işte uzaklık olmasaydı mesefa olmasaydı aramızda
bir çok şey böyle olmazdı ... hele ki gemiye gidince bilemiyorum ne olur , belkki daha iyi olur akışına bıraktım şu an zaten

kızlar biraz ablasıyla konuştuk , daha sakinmiş ama benimle ilgili bir şey sorunca ablasını da tersleyip konuyu kapatıyormuş ,
ne düşünüyor ne hissediyor anlayamıyorum diyor ablası...
hiç bir şey yapamadan öylece bekliyo ... bende haftaya hastaneye gideceğim kontrole o zaman mı atıcak bilemiyorum ....

offf deliricem hala bir mesaj atmadı yaa bu kadar mı kolay herşey bu kadar mı özlemiyoo

Merhaba kızlarr, evet hala bir ses yok , hala bir mesaj atmadı , aramadı...
Bende yarın sabah gidiyorum , pazartesi döneceğim inşallah...
Umarım düşündüğüm gibi dönünce pişman olur...
Bir de bişey soracağım kızlar şanlıurfa'dan hediyelik , hatıra ne getirebilirm bilen var mı ?

merhaba canm konunu ilk açtığın günden beri takip ediyorum..sevgilin çok inat aynı benim nişanlım gibi inan işin çok ama çok zor hep suçlu hatalı durumda olman lazım anlaşabilmen için hep sen haklısın ben suçluyum buda insanı çok ama yıpratıyo..hiç bi bağımlılığın yok o yüzden boyun eğme arama haklısın deme kendini sonuna kadar savun..inan nişan söz olunca herşey çok daha zorlaşıyo çünkü..evlenince tahmin edemiyorum..belki düzelir biraz benmki için diyorum:)

Merhaba canım yorumun için teşekkürler... yaa off ne kadarda zor değil mi her durumda haksız durumuna düşmek ,
düşmesen bile öyle şeyler diyor ki aa bi bakıyorsun sen haksız duruma düşmüşsün bu da insanı dediğin gibi hem çok yıpratıyor üzüyor hemde çok sinir ediyor...
haklısın canım resmiyete döküldü mü herşey daha zor oluyor ama bugün 1 hafta oldu insan hiç mi bir mesaj atmaz anlamıyorum ,
dönünce de pişman olmazsa ne olacak bilemiyorum offf

hiç ne ara ne sor..aklından çıkmazsın ama inatçılık yapıcak senin aramanı bekler...ama arama sende eğer seviyorsa mutlaka arar..ben anlamıyorum erkeğin küsmesini insan sevdiğini mearak etmeli onu korumak yanında destek olmak için aramalı sormalı..benimki boğa burcu, seninkinin burcu ne merak ettim

evet canım benden bekliyor ama bende kararlıyım atmam onun pişman olmasını gerekiyor benim değil ... bende anlamıyorum insan sevdiğini aramadan etmeden nasıl durabiliyor dayanabiliyor,
bu kadar inatta fazla olmadı mı artık, dediğin gibi insan sevdiğinin yanında olmalı her daim destek olmalı ...
hiç sorma canım balık burcu benimde

ooo balık aslında çok duygusal olur böyle kolay kolay inat yapmaz ama:)...ya aslında bu erkeklerle dertsiz başımıza dert alıyoruz..boşver gezinin tadını çıkar sonrasına gelince bakarsın

ooo balık aslında çok duygusal olur böyle kolay kolay inat yapmaz ama:)...ya aslında bu erkeklerle dertsiz başımıza dert alıyoruz..boşver gezinin tadını çıkar sonrasına gelince bakarsın

evet bende o yüzden bu kadar şaşırdım canım çok duygusaldır dayanamaz ama çok inat etti bu sefer ..
aynen öyle canım bende öyle yapacağım bir şekilde pişman oalcak zaten seviyorsa ...
Sonra üzüldüğümle kalacağım , umarım gelince de geç olmaz....

Son durumlar nasıl

Merhaba kızlar ben geldim,
Anca buraya yazma fırsatım oldu malum işler çok birikmişti, ben geziye gittim genel anlamda güzel geçti farklı yerler , kültürler görmek çok güzeldi...

Sevgilim gezideyken mesaj attı ama sırf bana rahat vermemek , geziyi zehir etmek içindi . söylenmeyecek sözler söyledi çok kırdı beni, ordayım diye neler söyledi bilemezsiniz ... ama bir yandan da çok pişman beni çok özlemiş hiç mesaj atmamama da çok kızmış ve şaşırmış hala bu yüzden suçluyor sanki bir tek o üzülmüş gibi konuşuyor ....
Ne kadar üzgün de olsa pişman da olsa o kadar ağır laflar etti ki çok şaşırttı beni ve çok üzdü aklımdan çıkmıyor o sözler . hep geziye gittim diye acısını çıkarma , düşündüğüne göre aynı şeyi bana da yaşatma peşinde ... Konuyu sen beni değil geziyi seçtin' e getirdi..
geziden gelince dün biraz konuştuk dediğim gibi genel olarak söylediği sözler için çok pişman mahcup ama yine de geziye gittim diye çok sinirli ,
Tabi bu arada bende o laflarına karşılık tabiki alttan almadım yüz vermedim bnde çok sert konuştum tavrımı koydum , izin vermedim daha fazla üzmesine ezdirmedim kendimi sonuna kadar savundum , zaten en çok buna sinirlendi daha çok abarttı ben karşılık veriyorum diye
Şimdi işte ne olacak bilmiyorum sanırım buluşma olana kadar böyle yapmaya devam eder 1-2 haftaya gelecek o zamn yüzyüze konuşup tüm yaptıklarını yüzüne anlatıcam , zaten beni görünce deli gibi pişman olacak biliyorum...

Kimse bir şey yazmamış ama ne yapacağımı bilemiyorum kızlar ,

Tam pişman oluyo hatasını anlıyo üzülüyo özür dileyecek gibi oluyo sonra yine gezi konusunu açıp saydırıyo o kadar kırıldım ki çok kaba sözler söyledi bana , kendini hatasız suçsuzmuş gibi gösteriyo , dışardan gören duyan ona çok büyük bi kötülük yapmışım da hiç sevmiyormuşum sanar, sen beni seçmedin , benim kadar sevmedin demek ki falan konuyu oralara getiriyor ...

Artık unutmam bu yaptığını diyo bende senin yaptıklarını söylediklerini unutmam diyorum ... herşey buluşmaya kaldı gibi , nasıl olacak bilmiyorum ... söylediği sözler hala kulağımda aklımda

sana tek bişey söylücem ayrıl seviyorsun ama ayrıl bırak benm nişanlımda böle...ama nişanlılık çok farklı senin daha bi bağın yok ayrıl

sana tek bişey söylücem ayrıl seviyorsun ama ayrıl bırak benm nişanlımda böle...ama nişanlılık çok farklı senin daha bi bağın yok ayrıl

off off hala beni suçluyo hala beni kırıyo neler diyo sanki bişey yaptım ben
suçlu olduğu halde üzmeye devam ediyo buluşunca yüzüme herşeyi anlatıp ayrılacakmış sanki bir şey yapmışım gören de bir kötülük yaptım sanar , anlam veremiyorum anlamıyorum hiç pişman değill aksine daha da kırmaya devam ediyo

Son düzenleyen: Moderatör:
bişey anlatmana gerek yok de ben senden ayrılıyorum de..bi dahada mesajına cevap verip kavgaya girişme..kendine daha iyisini bulsun sen onu kölesi değilsinn seven yapmaz böle.aynı nişanlım diyorum ama bu kadar değil benmki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…