Bende bu konuya yorum yazmayım diyorum ama rahat edemiyorum :)bak canım şu alıntı yaptığın sadece iki yorumun bile bu şahsın senin tüm zaaflarını bildiği ve buna göre harek ettiğini gösteriyor ne dersin :)
şu konuya yorum yapmıyayım diyorum ama dayanamıyorum.
acaba sen benim eski sevgilimle mi çıkıyorsun???
bak ben sana bu filmi başından sonuna kadar anlatabilirim,
ama kısa ve net olarak yol ver gitsin diyorum ama abla sözü dinlemiyorsun.
çok aşığım yapamıyorum deme sakın, insan mecbur kalınca neler yapabiliyor bunu zamanla öğrenirsin.
inşallah kendine olan saygını yitirmeden bu işkenceye son verirsin tatlım.
üzerindeki psıkolojık baskıyı anlıyabılıyorum..
bende unıversıtede az cok yasadım bunları...
cok kıskanc bır esım vardır.. evlendım hala aynı..
o oyledır ama ben yapacagımdanda gerı kalmadım..
farkındamısın bılmıyorum ama benım bır annem babam var..
ve onlar benm gıtmemı ıstıyorlar.. su an sen degıl onlar karar verırı benım nereye gıdıp gelecegıme bıle demıslıgım vardır..
ztn senden gezıye gıttın dıye yok onu dınlemedın dıye ayrılacaksa ztn ayrılsın arkadasım..
seven ınsan kıskanır..
kıskanan ınsanın gozu doner..
gozu donen ınsan ayrılırr...
bu denklem yanlıs..
gozu donen ınsan sevıyorsa oturur bı dusunur..
sonra karar verır...
off off haklısınız da içimde ona karşı bir soğuma veya başka bir sey olmuyor ki :S
doğru söylüyorsun da olmuyor işte .. inşallah dediğin gibi olur aklım fikrim karma karışık herkes bir şey söylüyor
ne düşüneceğimi bende şaşırmış durumdayım artık hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun
şurada sana ayrıl demiyoruz ki.
sen kendine olan saygını koru. ailenin karışmadıgı kadar karışmasına izin verme. sırf bu sebeple ayrılmaya kalksa merak etme 1-2 ay sora sana döner.
dönse de saygını korumaya bak. ezdirme kendini. sen izin verdikçe ezdikçe eziyor. kul köle haline getirior seni. yani herşey senin elinde.
Kaldi ki kocan bile olsa buna saygı göstermek zorunda.
seni çok iyi anlıyorum, kendini güzel ifade ediyorsun aslında,
diyorsun ki; ona karşı bir soğuma olmuyor, evet ama o soğuma birgün oluyor,
hemde öyle ters bir zamanda, hayattan nefret ettirircesine,
bu adam neden hayatımda, neden yıllardır çekiyorum bunu,
ben bunları haketmiyorum, neden düzelmiyor diye isyan ediyorsun
işte ozaman ayrılmaktan ve geçen yıllarına acımaktan başka yapacak birşey kalmıyor.
umarım sen çabuk soğursun, içinde zerre kadar duygu kalmaz,
gerçekten sağlıklı bir ilişki değil bu. öptüm[/QUOT]
Ne güzel yazmışsınız aslında benimde bazen o kadar bunaldığım daraldığım isyan ettiğim anlar oluyor ki
sonra iki tatlı söz söyleyince gönlümü alınca herşeyi unutuyorum ama son olaylar beni çok kırdı
çok yıprattı ne bileyim destek olmasını isterdim .
umarım bundan sonra güzel olur canım ,
o da bu ayrılık sürecinde değerimi anlar inşallah bir daha bunları yaşamayız......
aramasın daha iyi.
sende dusunmen ıcın bol bol vaktin olur. hatta nefes almış olursun (!). beyefendiye de dusunmesi icin zaman bırak. erkekler bu konuda cok rahat olabiliolar.
benım nisanlanacagım(!) bi öküz vardı. sevgiliyken 1 hafta aramasa sormasa onun acıdan bi sıkıntı olmuordu.
Geziye git. Gezini berbat etmesine izin verme . Aradiginda açma mjlarina cevap verme.
Baktın yola gelmiyo yol ver gitsin. Anan mı baban mı kocam mı? Ne cekecen?
Yasin kac bilmiyorum ama yıllar o kdr cabuk geçiyorki donup baktığında diyorsunki nasıl gecmis?
Hic kimse icin su yıllarını harcamaya değmez. Canını sikanla irtibatı koparacaksin.
sakın hayatını bir başka erkek için erteleme. Ben aynı hatayı yaptım ve sonuç hüsran.
Olacaksa zaten sen Çin'e bile gitsen yine olur. Hayatını erteleme ve kimseninde bunu yapmasına izin verme.
Elbet arayacak, bu sefer sen tavrını koy derim, açık açık konuş, sosyal hayatla arandaki o olmamalı, o eğer birgün tamamen giderse olan yine sana olacak çünkü.
Evet bu sefer tavrımı koyacağım herşeyi konuşmalıyız.. ama yüzyüze konuşunca da konu bir şekilde kapanıyo geçiştiriyor sonra yine aynı bu sefer çok ciddi olduğumu göstermeliyim..
evet ben ne zaman dışarı çıksam sonucu benim üzülmemle noktalanıyor değişmesi lazım artık ,
Değerimi anlayacak bir gün ama işte umarım o gün çok geç değildir...
Ben bu kadar dert edip üzülürken hala bir mesaj yok ya deli oluyorum ....
Hiç deli olma, sakinliğini koru, emin ol arayacak. Er ya da geç arayacak. Sen eğer ararsan yanlış yaptığını düşünür ve kendi kendine bir kötülük yapmış olursun. Haklıyken haksız duruma düşersin yani.
Canım seni bu kadar kıskanıyorda erkeklerin olduğu bir ortamda çalışmana nasıl ses çıkarmıyor acaba?Yani bu kıskançlık işleri fasa fiso.Gerçekten bu kadar kıskanıyor olsa,başka şehirde bile duramaz.Ne biliyor senin nerde ne yaptığını?Hiçbir erkeğe bu kadar taviz verme.Kadın olmanın tadını çıkaracağın bir günde,bir erkek için stres yapacaksın,değer mi?Öğrencilik yıllarımda ev arkadaşım vardı.Sevgilisi bakkala gitmesine bile izin vermezdi.Bunlar 5 yıl sevgili oldular ve evlenmeye karar verdiler.Ve sonuç ne oldu biliyor musun,düğünlerine 1 hafta kala çocuk ben senden çok sıkıldım diyerek arkadaşımı terketti.Yani demem o ki erkeğin her dediğine tamam demeyeceksin.Kıskançlığın bir dozu vardır,komşuya gittin diye kıskanan bir erkekle ömür geçer mi?Hakkında hayırlısını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?