Çok stresliyim lütfen bir bakınnn :(

kızlar hala bir mesaj bile yok çok canım sıkkın ne yapacağım bu gece bilmiyorum düşünmekten kafayı yicemm (

bencebi karar vermelisin. bu gece yapacağın tek şey bu. özgür mü olmak istersin yoksa her adımını bi adama danışarak atmayı mı. bu kıskançlıklar sevgili iken insana hoş gelebilir belki beni çok seviyo ondan yapıyo gibi düşüncelere kapılabilirsiniz. lakin ilişkiniz bi şekilde devam etse de her zaman böyle davranacak. ve aşk çok uzun ömürlü bişey değil malesef evet yerini sevgi ve saygı alıp boyut değiştirebilir amma velakin arkadaşınızın şimdiden saygısı yok ileriyi siz düşünün. eğer ben herşeyine razıyım yrteki beni bırakmasın ayrılmayalım, ben herşeye razıyım kapı dışarı çıkmam diyorsanız arayın ve gitmeyeceğinizi söyleyin ama ilerki sonuçları göze alarak. yok been sıkıya gelemem diyosan ki ben ce öyle olmalı 1-2 hafta belki biraz daha uzun aşk acınızı çekin ve yeni aşklara kucak açın. karar sizin. ve bson bişey daha ekleyeceğim keşke şu anki durumunuza buraya yazı yazanların gözüyle bakabilseniz zatan herşey çözümlenir.. sevgiyle kalın

böyle bisey için ayrılığa getirdiyse yapcak bisey yok canım ya orumları okumadım ben useniyorum da simdi :) ayrıldınız mı peki ne dedi?

gitmek zorundayım ve gitmek istiyorum evet buna karar verdim ama
her şeye razıyım diye değil tabi ki ama ayrılmak onsuz olmak istemiyorum
bunların hepsinin farkındayım ama düzelir diye ümit ediyorum belki bu ayrılık ona ders olur aklını başına getirir saçmaladğnı ve abarttığını farkeder
kiymetimi anlar diye ümit ediyorum
yani hiç benim gibi olupta sonradan düzelen değişen akıllanan sevgilisi , eşi olan yok mu
teşekkür ederim bu yorumlar benim kendimi tutup kararlı davranmamı sağladı buraya konu açmasaydım şu an beni arasın mesaj atsın diye üsteliyor olurdum

Çok şaşırdım ya evli değilsiniz,nişanlı değilsiniz ne bu baskı.Resmen onun tepkisinden korkuyorsunuz.Benim bildiğim seven insan sevdiğine bu kadar çektirmez,bu kadar üzülmesine izin vermez.Sonuçta hepsi kadınların olduğu bir gezi!Onun size destek olması gerekirken,git eğlen kafanı dağıt hep çalışıyorsun zaten diyeceğine köstek olmuş.Ben sizin kadar sabırlı olamazdım resti çekerdim sanırım.Kararlı davranırdım bir güzelde eğlenirdim.Ne kendimi üzücem,o strese girsin,o biraz düşünsün seni nasıl üzdüğünü.Ne diyeyim Allah yardımcın olsun...

hiç hayal kırıklığına uğramadım çünkü hiç kimse için hayal kurmadım…….

bu sozu çok severim , imza mi yapsam acaba kendime ..
uzgunum faat ama di$ardan gorunen senin tamamen bi hayal dunyasinda ya$iyor olman $u an ..
yani sen onu ozluyorsun , du$unuyorsun,belkide gideceginide pi$mansin i$ bu hale geldi diye, imkanin olsa donersin belki gezi den ...
ama o ? senin ya$adiklarinin hiçbirini ya$adigini du$unmuyorum
tamam kiskanilmak, sahiplenilmek guzeldir sevgiye i$aret eder amaaaa ne demi$ler
her$eyin azi karar ortasi yarar fazlasi zarar .. sizinki zarara dönmü$ durumda
Yorumlari pek dinlemediginide biliyorum ama yazmadan edemedim , dunden beri yazdiklarin gerçekten uzucu
gencecik hayatinin baharindasin ama elin oglu kizdi sinirlendi aramadi diye uzuluyorsun, oturup agliyorsun ..
degermi kendini uzmek için ? aylen di$inda kimse için uzulup aglamaya degmez , bunu zamanla ogreneceksin , tecrubeyle sabitlemekden ba$ka seçenegin olsaydi ke$ke ...

sadece yazını okudum ve cevap veriyorum istersen kız bana, daha sevgiliyken böyle seni yıpratan bir erkek evlenince sana hayatı rezil edecek. adım gibi eminim. sana mı güvenmiyor yoksa kendine mi? kadınların katıldığı bir geziye bile gidemeyeceksen, emin ol daha başka hiç bir şey yapamayacaksın her şeyine karışacak. Ve bu durum sanırım sana da doğal geliyor gibi geldi bana. bir an önce dur demelisin bu duruma.

yok canım kimse sonradan değişmez... bi laf vardır bilirsin can çıkar huy çıkmaz diye..

derimki ezdirmek başka bişey ilişkiler sorumluluk ister önce düşün olası bir durumda bu ilişkiyi bitirmeye duygusal bazda hazırmısın yok değilsen yaptığın hata bana göre zaten ramak kala söylemek zorunda olman zaten hata birde şöyle düşün aynısını erkek arkadaşın yapıyor sana son anlarda diyor kendini önemsiz hissetmezmisn ya ben çıldırırım partnerim beni önemsemiycek izin al demiyorum izin almakla paylaşmak başka birşey k.i.b

"denize düşen yılana sarılır " senın kı de öle bi durum olmus sanki.

once senın kendine saygın yok. nasıl bu kadar taviz verebildin ? nasıl bu kadar karışmasına izin verebildin. kendine saygın olsun önce. o da sana saygı duyacak. Annen baban karışsa hadi neyse. Usulunce gezip tozmanın ailen bişey demiyorsa senın adam olacak cocuk triplerine katlanmak zorunda deilsin.

hala nasıl duzeltcem sonradan duzelen yok mu die sorup duruorsunuz.

ya tavrını koy, yada dizinin dibine oturup seni ezmesine parmağıyla oynatmasına izin ver.
isteklerine engel olan sevgiliye saygı duymak zorunda mısın. cek git işte !.

Son düzenleme:
Yorumların hepsini okudum, düşüncelerimin şekillenmesinde oldukça faydası oluyor ,
Hayal dünyasında tabiki yaşamıyorum en baştan beri yorumların haklı olduğunu bende öyle düşündüğümü söylüyorum,
elimde olmadan üzülüyorum işte bu kadar basite almasına deli oluyorum
bende izin almadım ; paylaştım,anlattım açıkladım ama destek alamadım olumsuz tepki aldım hala daha konuşmadık aramadı sormadı
evet haklısınız ama kimse böyle olmasını bu halde olmayı istemez bende baştan böyle olacağını tahmin etmemiştim
çünkü böyle değildi zamanla böyle oldu bende farkına varamadım heralde bilemiyorum...
Tavrımı koydum evet kararımdan dönmeyeceğim , destekleriniz için teşekkürler umarım beni anlayanlar vardır

kızlarrr facebookta ilişkisi yok yapmışşş (

kızlar bir şey soracağım benden bir yaş büyük ablası var sizce onunla bir konuşsam mı

Senden ayrildiysa isabet olmus, kurtuldum diye sevin, ozgurlugunun tadini cikar hatta.
Degisir mi demissin, degismez. Bu kafadaki erkek degismez. Bunlar ilerde karilarina kapi pencere actirmayan, kimseyle gorusturmeyen, eve kapatan tipler.
Bir gezi bile bu kadar stres yaratti, bu kadar buyuk olay olduysa, dusun, her hareketin boyle olacakti. Bu kadar kisitlamayla her hareketini boyle gunlerce dusunecektin, stres yapacaktin. Ne gerek var? Bu mudur iliski? Bak cevrene, seven insanlar birbirine nasil destek oluyor, nasil rahatlatmak icin konusuyor, nasil uzur veriyor. Bir de buna bak, boyle omur gecmez.
Sert mi bulursun bu yorumu bilmem ama artik at gozluklerini at, ve gercekci ol.

Hayırlı olsun,bence olayı kapatmış,
Olayı kapatmamışsa da sana gönderme için bunu yapıyorsaaaaa...
kızlar bir şey soracağım benden bir yaş büyük ablası var sizce onunla bir konuşsam mı

Sana gönderme için ilişkisi yok yapıyorsa daaaa,,
Sen de ablasıyla konuşursan çok komik duruma düşersin..
Bırak Allah aşkına,keyfine bak..
Bunun için ilişki yok diyorsa da hayırlı olsun gerekten sana..

o da pişman heralde kızlar konuşmuyormuş ablasıyla falan ama hala daha ses yok
bilemiyorum ne olacak keşke dediğiniz gibi keyfime baksam ama olmuyor işte
umursamaz davranamıyorum rahat edemiyorum

valla benimde aynı böyle sevgilim vardı onun yüzünden bütün arkadaşlarımla küstüm lise yıllarım boşa gitti üniversiteyi haram etti ben de verdim yolu gitti. bu kadar basit yaşının işinin hayatının getirdiği ne varsa yapcaksın.o zamanlar tamam diyodum gitmiyodum hiç biyere sonra sonra baktım ben gitmedikçe bu gitmek istiyor yok öyle yağma sen onun sözlerine uydukça o dozu arttırcak ama zamanı geldiğinde kendiside aynı seyi yapcak güzelim pişman olursun gtmezsen onun sözlerine bu kadar boyun eğme. Aşıksın :) biliyorum bende aşıktım ama çok pişmanım keşke diyorum hep zaten sana trip yaparsada 2 3 gün sonra düzelcek elbet tabi seviyorsa onun için gitmeni tavsiye ederim

inanın sizleri anlamamam mümkün değil.nedir bu kendinizi köle isaura haline sokmanız. hadi o bir köleydi. ve köleliğinden kurtıulmak için yıllarca savaştı.
peki siz ve sizin gibiler,bunu hiç bir zorunluluğunuz yokken kabul edip,kendiniz köle haline getirip,emir komuta zincirine sokmanız.
hemde mantıksız,akılkari olmayan emirlere evet demeniz.
Allahaşkına şu kölelerin özgürlük için yaptıklarınıverdikleri savaşı bir okuyun,onlardan ilham alın bari.

Beni anlmana çok sevindim ... evet bende öyle düşünüyorum seviyorsa düzelecek pişman olacak ,
ben o geziye gideceğim inşallah benim için farklı bir deneyim olacak görmediğim yerler göreceğim ama
herkesin sevgilisi , eşi destek olurken bende destek istemiştim o yüzden bu kadar ağırıma gitti
hala bir ses yok belli ki gezi konusu kapanmadan adım atmayacak ondan sonra bakalım ne olacak
ne kadar zor inanın bilemezsiniz uzaktan uzağa yorum yapmak elbette ki kolay ama içim acıyor böyle bir durumda olmamıza ...

bilemiyorum ne olacak keşke dediğiniz gibi keyfime baksam ama olmuyor işte
umursamaz davranamıyorum rahat edemiyorum

Bende bu konuya yorum yazmayım diyorum ama rahat edemiyorum :)bak canım şu alıntı yaptığın sadece iki yorumun bile bu şahsın senin tüm zaaflarını bildiği ve buna göre harek ettiğini gösteriyor ne dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…