kızlar hala bir mesaj bile yok çok canım sıkkın ne yapacağım bu gece bilmiyorum düşünmekten kafayı yicemm(
Malesef canım söyledim artık ve ayrılığa getirdi durumu yorumlarda da görebilirsin...
22 yaşındayız evet üniversite de ben çalışıyorum
evet bazı konularda oldukça zor biri özellikle bu tarz konularda[/QUO
böyle bisey için ayrılığa getirdiyse yapcak bisey yok canım ya orumları okumadım ben useniyorum da simdi :) ayrıldınız mı peki ne dedi?
Malesef canım söyledim artık ve ayrılığa getirdi durumu yorumlarda da görebilirsin...
22 yaşındayız evet üniversite de ben çalışıyorum
evet bazı konularda oldukça zor biri özellikle bu tarz konularda
bencebi karar vermelisin. bu gece yapacağın tek şey bu. özgür mü olmak istersin yoksa her adımını bi adama danışarak atmayı mı. bu kıskançlıklar sevgili iken insana hoş gelebilir belki beni çok seviyo ondan yapıyo gibi düşüncelere kapılabilirsiniz. lakin ilişkiniz bi şekilde devam etse de her zaman böyle davranacak. ve aşk çok uzun ömürlü bişey değil malesef evet yerini sevgi ve saygı alıp boyut değiştirebilir amma velakin arkadaşınızın şimdiden saygısı yok ileriyi siz düşünün. eğer ben herşeyine razıyım yrteki beni bırakmasın ayrılmayalım, ben herşeye razıyım kapı dışarı çıkmam diyorsanız arayın ve gitmeyeceğinizi söyleyin ama ilerki sonuçları göze alarak. yok been sıkıya gelemem diyosan ki ben ce öyle olmalı 1-2 hafta belki biraz daha uzun aşk acınızı çekin ve yeni aşklara kucak açın. karar sizin. ve bson bişey daha ekleyeceğim keşke şu anki durumunuza buraya yazı yazanların gözüyle bakabilseniz zatan herşey çözümlenir.. sevgiyle kalın
Merhabalar İş yerim kadınlar günü nedeniyle bir tur gezisi düzenliyor 3 günlük bir gezi iş yerindeki tüm bayanlar gidiyor ve o gün iş yerinde hiç bayan kalmayacak toplamda 50 kişi civarı olacağız hepsi de kadın hiç erkek olmayacak bende çok gitmek istiyorum . Ve karar vermek için zaman olmadığından dün hemen adımı listeye yazdırmak zorunda kaldım.
Ama sorun şu ki 1.5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi anlayışla karşılamaz ve çok ama çok kötü yaparkararı vermem çok acele olduğu için onunla bu konuyu konuşamadan adımı yazdırdım daha haberı yok bile dünden beri o kadar stresliyim ki tüm geziyi burnumdan getireceğine eminim ve bir türlü söylemeye cesaret edemiyorum annem ilişkimizi biliyor ve olsun ne kadar kızsa da unutulur giider bu fırsatı kaçırma diyor.
Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok çabuk sinirlenen ve tavrı siniri kolay kolay geçmeyen biridirve benim yakında ki bi akrabama arkadaşıma bile gitmemi çok kıskanır tepki gösterir saatlerce tavır yapar ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bana bir akıl verin arkadaşlarım zorunlu olduğunu söylersin zaten okul dolayısılyla başka bir şehirde olduğu için nerden bilecek diyor ama yalan söylemem kesinlikle . bugun artık soylemem lazım az zaman kaldı o kadar stresliyim ki hiç heyecanlanamıyorum bile gezi için yardımcı olun kızlarrr
gitmek zorundayım ve gitmek istiyorum evet buna karar verdim ama
her şeye razıyım diye değil tabi ki ama ayrılmak onsuz olmak istemiyorum
bunların hepsinin farkındayım ama düzelir diye ümit ediyorum belki bu ayrılık ona ders olur aklını başına getirir saçmaladğnı ve abarttığını farkeder
kiymetimi anlar diye ümit ediyorum
yani hiç benim gibi olupta sonradan düzelen değişen akıllanan sevgilisi , eşi olan yok mu
teşekkür ederim bu yorumlar benim kendimi tutup kararlı davranmamı sağladı buraya konu açmasaydım şu an beni arasın mesaj atsın diye üsteliyor olurdum
Merhabalar İş yerim kadınlar günü nedeniyle bir tur gezisi düzenliyor 3 günlük bir gezi iş yerindeki tüm bayanlar gidiyor ve o gün iş yerinde hiç bayan kalmayacak toplamda 50 kişi civarı olacağız hepsi de kadın hiç erkek olmayacak bende çok gitmek istiyorum . Ve karar vermek için zaman olmadığından dün hemen adımı listeye yazdırmak zorunda kaldım.
Ama sorun şu ki 1.5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım asla böyle bir şeyi anlayışla karşılamaz ve çok ama çok kötü yaparkararı vermem çok acele olduğu için onunla bu konuyu konuşamadan adımı yazdırdım daha haberı yok bile dünden beri o kadar stresliyim ki tüm geziyi burnumdan getireceğine eminim ve bir türlü söylemeye cesaret edemiyorum annem ilişkimizi biliyor ve olsun ne kadar kızsa da unutulur giider bu fırsatı kaçırma diyor.
Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum çok çabuk sinirlenen ve tavrı siniri kolay kolay geçmeyen biridirve benim yakında ki bi akrabama arkadaşıma bile gitmemi çok kıskanır tepki gösterir saatlerce tavır yapar ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bana bir akıl verin arkadaşlarım zorunlu olduğunu söylersin zaten okul dolayısılyla başka bir şehirde olduğu için nerden bilecek diyor ama yalan söylemem kesinlikle . bugun artık soylemem lazım az zaman kaldı o kadar stresliyim ki hiç heyecanlanamıyorum bile gezi için yardımcı olun kızlarrr
Hayırlı olsun,bence olayı kapatmış,kızlarrr facebookta ilişkisi yok yapmışşş(
kızlar bir şey soracağım benden bir yaş büyük ablası var sizce onunla bir konuşsam mı
Hayırlı olsun,bence olayı kapatmış,
Olayı kapatmamışsa da sana gönderme için bunu yapıyorsaaaaa...
Sana gönderme için ilişkisi yok yapıyorsa daaaa,,
Sen de ablasıyla konuşursan çok komik duruma düşersin..
Bırak Allah aşkına,keyfine bak..
Bunun için ilişki yok diyorsa da hayırlı olsun gerekten sana..
inanın sizleri anlamamam mümkün değil.nedir bu kendinizi köle isaura haline sokmanız. hadi o bir köleydi. ve köleliğinden kurtıulmak için yıllarca savaştı.Merhabalar İş yerim kadınlar günü nedeniyle bir tur gezisi düzenliyor 3 günlük bir gezi iş yerindeki tüm bayanlar gidiyor ve o gün iş yerinde hiç bayan kalmayacak toplamda 50 kişi civarı olacağız hepsi de kadın hiç erkek olmayacak bende çok gitmek istiyorum . Ve karar vermek için zaman olmadığından dün hemen adımı listeye yazdırmak zorunda kaldım.
valla benimde aynı böyle sevgilim vardı onun yüzünden bütün arkadaşlarımla küstüm lise yıllarım boşa gitti üniversiteyi haram etti ben de verdim yolu gitti. bu kadar basit yaşının işinin hayatının getirdiği ne varsa yapcaksın.o zamanlar tamam diyodum gitmiyodum hiç biyere sonra sonra baktım ben gitmedikçe bu gitmek istiyor yok öyle yağma sen onun sözlerine uydukça o dozu arttırcak ama zamanı geldiğinde kendiside aynı seyi yapcak güzelim pişman olursun gtmezsen onun sözlerine bu kadar boyun eğme. Aşıksın :) biliyorum bende aşıktım ama çok pişmanım keşke diyorum hep zaten sana trip yaparsada 2 3 gün sonra düzelcek elbet tabi seviyorsa onun için gitmeni tavsiye ederim
kızlarrr facebookta ilişkisi yok yapmışşş(
bilemiyorum ne olacak keşke dediğiniz gibi keyfime baksam ama olmuyor işte
umursamaz davranamıyorum rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?