• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür anlaşmalı boşanma davayı açtım. Kurtuluyorum.

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.569
622
73
34
Kızlar bugün eş kişisi ve akrabasıyla geldi baya dil döktü .Kararımdan vazgeçirmek için baya konuştular . Tabiki ikna olmadım .29 kasımda davam var , boşanacağız. Ama akrabaları ikna etmeye çalışacak gibi ve hala aile büyüklerini sokma peşindeler .Bunları nasıl def eedebilirim.Dava günü anlaştığımız altını getirecek başka da talebim yok. Çok dua edin bana ,bu süreci de saglikli atlatabileyim .Üzerimden büyük bir yük kalktı gibi ama ķızlar

Sevindim. Ne kadar güçlü durdunuz. Her postunuza yazıyorum bu duruşunuzu. Ben sizin yasinizda sizin kadar güçlü ve kararlı olmayabilirdim. O noktaya gelmem uzun sürdü.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bizim toplumumuzda boşanma kararı vermiş çiftleri barıştırma olayını anlamıyorum.iki yetişkin insan karar vermişler ne alaka yani 3. 5. şahıslar olarak fikir beyan ediyorsunuz.bence hiç konuşup yüz göz olmayın kararlı olduğunuzu anlayınca çekilirler kenara.

Back
X