- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Ben olayı kaçırdım galiba... neler oldu en son eşinden ayriydin çocuğu arayip sormuyordu, tekrar baristinizmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ama diye basladiginizda guzel bir gelisme diye dusunmustum uzgunum bana ailesi baslamislar yakinmaya gibi geldi bugun evde size uzgun gorunup bi davet bekliyorlardi diyen kocaniz yakindir ailem evime gelemiyorlara baslayacagim diye sinyal vermis size malum kurbaga hikayesindeki gibi suyu yavas yavas isitiyorlarhakkinizda hayirlisi tabi dilerim her sey gonlunuzce olur
Ben olayı kaçırdım galiba... neler oldu en son eşinden ayriydin çocuğu arayip sormuyordu, tekrar baristinizmi ?
eşinle çocuğunu neden arayıp sormadığını hiç konuştun mu peki?Evet, belli şartlarda anlaşıp eve geri döndüm. Ha her şey istediğin gibi mi dersen, değil. Olması için uğraşıyorum. Olanları anlatıp arkadaşlardan fikir alıyorum. Ben şimdilik olumlu şeylerin olacağına ve zamanla düzeleceğine inanmak istesem de sanırım durumum dışarıdan pek ümitli görünmüyor. :)
Deniyorum işte. Hayırlısı.
Ben de ama diye basladiginizda guzel bir gelisme diye dusunmustum uzgunum bana ailesi baslamislar yakinmaya gibi geldi bugun evde size uzgun gorunup bi davet bekliyorlardi diyen kocaniz yakindir ailem evime gelemiyorlara baslayacagim diye sinyal vermis size malum kurbaga hikayesindeki gibi suyu yavas yavas isitiyorlarhakkinizda hayirlisi tabi dilerim her sey gonlunuzce olur
eşinle çocuğunu neden arayıp sormadığını hiç konuştun mu peki?
ben de aranızın düzelmesini mutlu olmanızı temenni ederim bu arada.
ama sende açılan yaralar derindi.
özellikle de bu yazdığım mevzu.
eşinin bunu tamir etmesi zaman alacaktır
anu size sormak istiyorum, dışarıdan bakan kişiler olarak muhtemelen sizler daha objektif olabilirsiniz.
Şu durumda yapmam gereken bir şey var mı ?
konuşmamanız kötü işte.Pek çok şeyi hiç konuşmadık. Zaman Zaman konuyu açıp soruyorum. Açıkçası konuşmak da istemiyorum çünkü hiçbir açıklama beni bazı konularda ikna edemez. Çocuğa olan ilgisizliği, ailesiyle birlikte arkamdan söyledikleri, atıp tutması, yüzüme karşı yaptığım şeyleri inkar etmesi. Bunlara yapılacak hangi açıklama beni ikna edebilir ki?
Affetmiş olmam unutmuş ya da güveniyor olduğum anlamına da gelmiyor. Yaşadığım hiçbir şeyi unutmadım, eşime de zerre kadar güvenmiyorum. Buraya dönerken de güvenmedim. Tek bir cümle yattı aklıma "kaybedecek bir şey yok, çocuğun için bir kez daha deneyeceksin, her şey düzelirse ne ala, zamanla unutulur gider, düzelmezse de zaten boşamayı göze aldın, yine boşanır çıkarsın."
Durumumun özeti bu.
onunde iki yol var ya sessizce gelismeleri izleyecek ve yapip yapamayacagina karar vereceksin cok degil 1-2 ay icinde renkleri ortaya cikar, ya da seni rahatsiz eden yone giden her adimda uyararak kocani yonlendirecek ve sekillendirmeyi deneyeceksin baskin olacaksin Ben kendi adima 1. Yolu tercih ederdim zorlamayla olan seyler beni tatmin etmez cunku ama sen guclu ve kararli bir kisilige sahipsen kayinvalidenle (kocan demiyorum cunku asil olay kayinvalidenle senin aranda bence) bu carpismaya girersin kazanma ihtimalini de yuksek goruyorum acikcasi tabi biraz yipranman kacinilmaz olacaktir
konuşmamanız kötü işte.
sadece üzerine toprak attınız.
belli olmaz tabi eşin ve ailesi hatalarının farkındaysa zaman içinde küllenir gider açılan yaralar.
niyetler önemli
Affetmiş olmam unutmuş ya da güveniyor olduğum anlamına da gelmiyor. Yaşadığım hiçbir şeyi unutmadım, eşime de zerre kadar güvenmiyorum. Buraya dönerken de güvenmedim.
Günaydınlar,
Yorumlarınız için teşekkür ederim, ben de zaman zaman sizler gibi düşünüyorum ama dün yaşadığımız olayı da anlatmak isterim.
Dün dışarı çıkmıştık, eve dönüşte KV-KP aradı biz de filan yerdeyiz bizi de alın diye. Gidip onları aldık, siteye girdiğimizde eşim direkt onların bloğun önüne gelerek "biz artık eve geçelim, yukarı çıkmayalım" dedi. KV "ha biz inelim, tamam tamam" dedi. Eşim daha sonra "hadi bize gelin isterseniz çay içelim" dedi tabi ama iyi akşamlar bile demeden gittiler. Eşim eve geldiğimizde üzgündü, onlar davet bekliyormuş, keşke bir çay ikram etseydik, filan dedi ama çok geçmeden güllük gülistanlık.
Böyle işte. Ailesinin beklentilerine halen daha hayret ediyorum. Muhtemelen çok geçmeden başlayacaklardır şikayete, oğlumuzun evine bile gidemiyoruz diye.
Şimdilik huzurum yerinde. :)
Eşin ve ailesi bunların farkında mı? En azından eşin. Dönerken hiç konuştunuz mu? Ne şartlarda döndüğünden, ona tamamen inanmadığından habeir var mı? İnan tavırlarından bunları bildiğini sonucuna varamıyorum.
Evet yakında gelin bizi istemiyor,oğlumuzun evine gidemiyoruz falan filan da derler. Hayır suratına karşı evet istemiyorum da denmiyor kiSanmıyorum ki çok laf söz etsinler, boylarının ölçüsünü almasalardı geri adım atmazlardı. Sizin keyfiniz,aile düzeniniz yerindeyse hiiiiiç ilgilenmeyin,duymayın,görmeyin
![]()
Aslında suçun çoğu eşinin ailesinde olaylar oldu evden aylarca uzak kaldın ama halen israrcilar eşin de arada kalıyor.inşallah zamanla daha da düzelir herşey bu gibi durumlarla bende çok uğraştım halen de mücadele ediyorum.kendini bırakma aynen devam etGünaydınlar,
Yorumlarınız için teşekkür ederim, ben de zaman zaman sizler gibi düşünüyorum ama dün yaşadığımız olayı da anlatmak isterim.
Dün dışarı çıkmıştık, eve dönüşte KV-KP aradı biz de filan yerdeyiz bizi de alın diye. Gidip onları aldık, siteye girdiğimizde eşim direkt onların bloğun önüne gelerek "biz artık eve geçelim, yukarı çıkmayalım" dedi. KV "ha biz inelim, tamam tamam" dedi. Eşim daha sonra "hadi bize gelin isterseniz çay içelim" dedi tabi ama iyi akşamlar bile demeden gittiler. Eşim eve geldiğimizde üzgündü, onlar davet bekliyormuş, keşke bir çay ikram etseydik, filan dedi ama çok geçmeden güllük gülistanlık.
Böyle işte. Ailesinin beklentilerine halen daha hayret ediyorum. Muhtemelen çok geçmeden başlayacaklardır şikayete, oğlumuzun evine bile gidemiyoruz diye.
Şimdilik huzurum yerinde. :)
Ya daa, bir süre sonra herşeyin yola gireceğini eskisi gibi olmasa da şuankinden daha iyi olacağını düşünecekler. Baktılar olmuyor hemen eşinize söyleyecekler. Bizim aile olsa ay hastayım oram ağrıyor buram ağrıyor dikkatleri üzerine çekerlerdi mecbur gel git yapılırdı. Aman dikkat
Hayırlısı olsun da :) Konuyu takipteyim
Aslında suçun çoğu eşinin ailesinde olaylar oldu evden aylarca uzak kaldın ama halen israrcilar eşin de arada kalıyor.inşallah zamanla daha da düzelir herşey bu gibi durumlarla bende çok uğraştım halen de mücadele ediyorum.kendini bırakma aynen devam et
aynı şeyleri yaşadığımız için aynı şeyleri yaziyoruz☺.Aynı düşünmüşüz, ben de aynı yorumu yazmışım seninle aynı anda.
Siz ne alemdesiniz? Senin KV gelip gidiyor mu? Eşinle onlar nasıl ve sen nasılsın?
aynı şeyleri yaşadığımız için aynı şeyleri yaziyoruz☺.
Geçen senelerde gündüz vakitleri çok geliyordu o konuyu çözdüm.baya bi azaldı gelmesi . ama kayinvalidenin kendini bisylere dahil etme çabası devam ediyor doğum günleri v.s arada bizimle dışarı çıkmak istiyor.ama genel olarak herşeyi aza indirgedim .bizi sizden farklı yapan durum eşimin babasıyla çalışması ve öğlen zaman zaman annesini de görmesi gelip gitme trafiğini azaltıyor . ama şu var çocuğumuz yok allah ne nasip eder bilmiyorum ama çocuk olursa hayatımızın ortasına girerler bunu başından beri hissediyorum .ne k.v ne de k.pevden çıkmazlar herşeye de karisirlar şu an tek istedikleri çocuk sahibi olmamız. olaylar da duzelmeler gelişmeler olsa da tam manasıyla kendimi rahat hissediyorum ne eşime ne de annesine güvenmiyorum.keşke senin aynı şehirde olsaydık dertlesmek isterdim seninle