• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Davamı da Açtım...

Şu an canımı sıkan şey pek bir şeyin değişmemiş olması. Herkes eskiye dönmek için, sürekli bir araya gelebilmek için fırsat kolluyor. Bu da beni rahatsız ediyor.

Açık acık söylenmedi mi, hepsi söylendi, konuşuldu ama bakalım.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Eskiye dönmek seni ikna etmek için her yolu deniyorlar ama aldanma bir yüz versen yine tepene binerler.Senin yerimde olsam eşimi kendi tarafıma çekerim yeni evede taşınırım.
Vallahi hafta sonu tatilinde çıkacak her şey ortaya. Hafta içi doğru düzgün vakit geçiremedik, ben c.tesi-pazarı sayıkladım durdum. Eğer eşim hafta sonu da aynı modda devam ederse o zaman kavga var demek :)

İsteklerini açık açık söyle.Seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum de.O da özlemiştir bence seni.

Evdede dışarıdada çok güzel vakit geçirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sürekli Karışığa tepki olsun diye de yapıyor olabilirler mi?
yok bence tepki eğil,sadece biz değişmedik mesajı bu.ki zaten kendilerinde suç bulmadı ki kimse.onlara göre çok normal bu yaşananlar ve üzülerek söylüyorum ki,eskiye dönmesi en fazla 1 ay..baksana elini eteğini çekmiş değil kimse ne evden ne torundan ne de oğuldan.. tek dışarda kalan arkadaş karışık arkadaş..:)

Yok tepki olmadığına eminim çok iyi olmaya çalışıyorlar tekrar. Kv hediye almış, yemeğe çağırıyor, gördüğünde çok güler yüzlü vs.

onlara göre bu görüşme süreleri çok az, yetersiz bile. Bilemiyorum.
yukarda da yazdım anormal gördükleri tek şey senin tepkin. o yüzden en fazla 1 ay veriyorum.

Bizim ilk zamanlarımız üç gün sürdü :) sabah on - on bir gibi gidiyor işe, gitmeden mutlaka uğrar, akşam da yedi sekiz gibi evde her akşam da mutlaka gider. Gece çok geç saatlere dek oturur aslında dürüst olayım, ilgisinden şikayetçi değilim ama pek vakit de geçirmiyoruz. Önümüz haftasonu bir haftadır bu yüzden tutuyorum kendimi, bu haftasonu vereceğim esas puanı.

Kafam karışık. Bilemiyorum ne yapmalıyım.
bu kadar hassas bier dönemde hergün aileye gitmek nedir yahu..anasını görmezse bir gün ne our yani ben bnu h,ç anlamıyorum..madem öyle neden ısrarla kendine aile kurdu ki bu adam..ya da evleneceği kadını bu tipte biri seçseydi....

yok bence tepki eğil,sadece biz değişmedik mesajı bu.ki zaten kendilerinde suç bulmadı ki kimse.onlara göre çok normal bu yaşananlar ve üzülerek söylüyorum ki,eskiye dönmesi en fazla 1 ay..baksana elini eteğini çekmiş değil kimse ne evden ne torundan ne de oğuldan.. tek dışarda kalan arkadaş karışık arkadaş..:)

yukarda da yazdım anormal gördükleri tek şey senin tepkin. o yüzden en fazla 1 ay veriyorum.

bu kadar hassas bier dönemde hergün aileye gitmek nedir yahu..anasını görmezse bir gün ne our yani ben bnu h,ç anlamıyorum..madem öyle neden ısrarla kendine aile kurdu ki bu adam..ya da evleneceği kadını bu tipte biri seçseydi....

Kayınpeder demişti ya hangi gelin ben kayınpederle kayınvalide ile oturmam der bize ters demişti.

En son bizim artık kızımız değil herhangi bir gelinsin demişti.

Değişik bir kafa yapıları var .

Ay hiçbirşey olmamış gibi davranmalarının sebebi -güne çağırmalarının falan sebebi- elalem ne der kaygısı da olabilir :halay:
Sizin adınıza çok sevindim inşallah oğlunuzla çok güzel ve hayırlı bir hayata adım atarsınız.. İyi dileklerim sizinle :KK200:

Sevgili taylor taylor isteklerimin peşine düşmeli miyim bu şekilde arada mı bırakmalıyım pek bilmiyorum. Eskiden her gün en az 8 saat birlikte olurduk istisnasız her gün ya gelirlerdi ya da ıısssraarrrla çağırırlardı. Onlar yine aynı şekilde devam etmek istiyorlar ama pek izin vermiyorum. Yazdığım gibi çocuğu bırakıp dönüyorum, eşimle gönderiyorum; tabi birkaç gün farklı şekilde oldu ama eskiyle kıyasladığım için sorun etmedim.

Şimdi eşim gidiyor ama o da bazen abartıyor mesela dün gece ikide gelmiş, daha önce de bir iki kez olmuştu. Bana "benim gidip gelmeme ve çocuğu görmelerine karışma, sen de ister git, ister gitme" demişti, bu yüzden ona şimdilik ses çıkarmıyorum ama böyle devam etmemesini de umuyorum.

Özgüvenine gelince, bilmiyorum dışarıdan tavan yapmış gibi duruyor. Zaman zaman da sinirimi bozuyor.

Bence isteklerinizin peşine düşün. Bunun için kavga etmenize de gerek yok, güzel güzel anlatabilirsiniz. Her gün 2 saat görüşmek zorunda da değilsiniz. Çocuğu babası götürsün. Her gün görmek zorunda da değiller. 3 ay görmeden dayandılar, 2 -3 günde bir görebilirler. Ayrıca çocuğu babası götürürse geç saat olmadan da geri gelirler.

Bence eşinize hatalarını söylemeniz gerekiyor. Çocuğunuz size yalan söylese, siz de uyarsanız, size bir daha yapmayacağım diye söz verse ama sonra sözünü tutmasa onu tekrar uyarmaz mısınız? Her yaptığında müdahale edersiniz, doğrusunu yapana kadar uğraşırsınız. Eşiniz de doğruyu yanlışı bilmiyor çünkü çok acayip bir kültürde büyümüş. Güzel güzel söyleye söyleye ne istediğinizi göstermeniz gerekiyor. Yoksa istediğiniz davranışlar pekişemez, 30 küsür yıl nasıl öğrendiyse o tarafa kayar. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Umarım hafta sonunuz çok güzel geçer Surekli_Karisik Surekli_Karisik Güzel haberlerinizi alalım inşallah.

Son düzenleme:
Ay hiçbirşey olmamış gibi davranmalarının sebebi -güne çağırmalarının falan sebebi- elalem ne der kaygısı da olabilir :halay:
Sizin adınıza çok sevindim inşallah oğlunuzla çok güzel ve hayırlı bir hayata adım atarsınız.. İyi dileklerim sizinle :KK200:

Bu kesinlikle doğru, çok önem verirler böyle şeylere, bir araya gelince ilk iş fotoğraf çekip sosyal medyadaki tüm hesaplara, whatsapptaki tüm gruplara göndermek olur. :)

Çok vaktim olmadığı için teker teker yazamıyorum.

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Ben de kimi arkadaşlar gibi bazen ümitsizliğe kapılıyorum, bazen de bugünki gibi keyifli oluyorum.

Bugün eşim büroya gittiği için ne yazık ki birlikte vakit geçiremedik fakat dün erken bir saatte geldi, akşam da evdeydi, yemek, çocuk, film vs. derken güzel vakit geçirdik. Bugün de geç gitti. Yarın için de söz verdi tabi.

Dün küçük bir atışmamız oldu, hayal kuruyor, hayali şöyle "Bir gün filan şehirde bahçeli büyük bir apartman yaptıracağım tüm ailemle orada yaşayacağız, kız kardeşlerini, anne-babasını filan sayıyor." Ben de "bana da x şehrinde küçük bir daire alsan oğlumla sakin bir hayat yaşayacağım, şunları bunlarj yapacağım" diye.
Birden bir parladı ki, benden ayrı yaşayacaksan ben neden alıyormuşum, bu ne biçim hayal" diye. Üç aydır neler yaşandı, herkes gibi o da tüm olanları benim doğum sonrası depresyonuma bağlıyor ve geçeceğini umuyor. Bakar mısınız ? Adam halen benim sıkıntımı anlayamamış. Önce küstü, gitti; yarım saat sonra geldi özür diledi. Konu da hiç konuşulmadı.

Bugün çıktım, biraz dolaştım, komşu arkadaş edinmeye çalışıyorum ama yok yani. Bir tek ben mi yalnızım anlamadım ki.

KV-KP ile 4 gündür görüşmedik. İki gündür onlar da aramıyor.

Öyle işte. Bozulmazsa, şimdilik iyiyim. Sizlere de güzel bir hafta sonu, keyifli bir gün diliyorum. :KK200::KK200::KK54:

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Ben de kimi arkadaşlar gibi bazen ümitsizliğe kapılıyorum, bazen de bugünki gibi keyifli oluyorum.

Bugün eşim büroya gittiği için ne yazık ki birlikte vakit geçiremedik fakat dün erken bir saatte geldi, akşam da evdeydi, yemek, çocuk, film vs. derken güzel vakit geçirdik. Bugün de geç gitti. Yarın için de söz verdi tabi.

Dün küçük bir atışmamız oldu, hayal kuruyor, hayali şöyle "Bir gün filan şehirde bahçeli büyük bir apartman yaptıracağım tüm ailemle orada yaşayacağız, kız kardeşlerini, anne-babasını filan sayıyor." Ben de "bana da x şehrinde küçük bir daire alsan oğlumla sakin bir hayat yaşayacağım, şunları bunlarj yapacağım" diye.
Birden bir parladı ki, benden ayrı yaşayacaksan ben neden alıyormuşum, bu ne biçim hayal" diye. Üç aydır neler yaşandı, herkes gibi o da tüm olanları benim doğum sonrası depresyonuma bağlıyor ve geçeceğini umuyor. Bakar mısınız ? Adam halen benim sıkıntımı anlayamamış. Önce küstü, gitti; yarım saat sonra geldi özür diledi. Konu da hiç konuşulmadı.

Bugün çıktım, biraz dolaştım, komşu arkadaş edinmeye çalışıyorum ama yok yani. Bir tek ben mi yalnızım anlamadım ki.

Öyle işte. Bozulmazsa, şimdilik iyiyim. Sizlere de güzel bir hafta sonu, keyifli bir gün diliyorum. :KK200::KK200::KK54:
melek gibi ailesi var. istememen, sevmemen imkansız ona göre. o yüzden depresyonu uydurmuşlar ailece.
keşke konuyu kapatmayıp halletseydin.
adam senin hasta olduğunu düşündüğü için iyi davranıyor belki de.

melek gibi ailesi var. istememen, sevmemen imkansız ona göre. o yüzden depresyonu uydurmuşlar ailece.
keşke konuyu kapatmayıp halletseydin.
adam senin hasta olduğunu düşündüğü için iyi davranıyor belki de.

Eğer bu hastalıksa benim iyileşmeye hiç niyetim yok. Bir ömür beklesinler :) konu hallolmuyor. Şartlar kabul ediliyor o kadar. Beni rahat bıraksınlar, düşünceme ve isteğime saygı göstersinler, ne düşündükleri çok da önemli değil. Yapacak bir şey yok çünkü. Kimse kimseyi kolay değiştiremiyor.

Ben buna küçük demezdim ama benim kendime hayrım yok zaten.

:) ben kolay kolay bağır çağır kavga etmem, sakince ve hatta gülerek lafımı söylerim, sonra oturur seyrederim. Elimde değil, yapım bu. :) ben yine lafımı söyledim, iyi geceler deyip çekildim. Kendisi kızdı köpürdü, demek gitti biraz düşündü, sonra gelip özrünü diledi. :)

Sen de öyle yap, sen çıldırmıyorsun, karşındaki çıldırıyor. :)

:) ben kolay kolay bağır çağır kavga etmem, sakince ve hatta gülerek lafımı söylerim, sonra oturur seyrederim. Elimde değil, yapım bu. :) ben yine lafımı söyledim, iyi geceler deyip çekildim. Kendisi kızdı köpürdü, demek gitti biraz düşündü, sonra gelip özrünü diledi. :)

Sen de öyle yap, sen çıldırmıyorsun, karşındaki çıldırıyor. :)

Iki gun sonra gene maaile yasiyorsak hayalinde diliyle ozur dilese ne dilemese ne. Onemli olan ozur degil ki. He benim senaryomda da degisen bir sey yok. O konuda haklisin.

Eğer bu hastalıksa benim iyileşmeye hiç niyetim yok. Bir ömür beklesinler :) konu hallolmuyor. Şartlar kabul ediliyor o kadar. Beni rahat bıraksınlar, düşünceme ve isteğime saygı göstersinler, ne düşündükleri çok da önemli değil. Yapacak bir şey yok çünkü. Kimse kimseyi kolay değiştiremiyor.
sorun o zaten. seni ciddiye alan yok.
senin iyileşeceğine inandıkları için bir şeyleri değiştirme gereği duymuyorlar. sadece idareten, köprüyü geçene kadar -mış gibi yapıyorlar.

Adamın hayali bile sinir bozucu maalesef neden gittiğini algilayamamis yada halen sana mesaj verme çabasında . birey olmamış ana kuzulari böyle oluyor genelde.bence onların çabası bir an önce eskiye dönmek gerçi dönmüşler ama yinede tavrın kalıcı olsun izin verme.
Bu arada arkadaş edin mutlaka hem havan değişir hem de sürekli evine gelip gitmeyi az da olsa keserler.ben kurslara başladım geçen sene özellikle k.validemiz ayağı kesildi büyük ölçüde hem de arkadaş edindim

Bu kesinlikle doğru, çok önem verirler böyle şeylere, bir araya gelince ilk iş fotoğraf çekip sosyal medyadaki tüm hesaplara, whatsapptaki tüm gruplara göndermek olur. :)

Klasik elalem ne der kafası.. Elalem ne der diye düşünürler ama kendi yaptıklarını düşünmezler. Her zaman haklilardir. Çünkü onlar empati yapamazlar. İyi dileklerim sizinle :KK200:

Iki gun sonra gene maaile yasiyorsak hayalinde diliyle ozur dilese ne dilemese ne. Onemli olan ozur degil ki. He benim senaryomda da degisen bir sey yok. O konuda haklisin.
Klasik elalem ne der kafası.. Elalem ne der diye düşünürler ama kendi yaptıklarını düşünmezler. Her zaman haklilardir. Çünkü onlar empati yapamazlar. İyi dileklerim sizinle :KK200:
Adamın hayali bile sinir bozucu maalesef neden gittiğini algilayamamis yada halen sana mesaj verme çabasında . birey olmamış ana kuzulari böyle oluyor genelde.bence onların çabası bir an önce eskiye dönmek gerçi dönmüşler ama yinede tavrın kalıcı olsun izin verme.
Bu arada arkadaş edin mutlaka hem havan değişir hem de sürekli evine gelip gitmeyi az da olsa keserler.ben kurslara başladım geçen sene özellikle k.validemiz ayağı kesildi büyük ölçüde hem de arkadaş edindim
sorun o zaten. seni ciddiye alan yok.
senin iyileşeceğine inandıkları için bir şeyleri değiştirme gereği duymuyorlar. sadece idareten, köprüyü geçene kadar -mış gibi yapıyorlar.
Sanki esiniz siz ayriyken o kilolari sizi ozledigi icin degil annesinin taleplerini yerine getirememenin uzuntusunden vermis gibi geldi bana

Günaydınlar,
Yorumlarınız için teşekkür ederim, ben de zaman zaman sizler gibi düşünüyorum ama dün yaşadığımız olayı da anlatmak isterim.

Dün dışarı çıkmıştık, eve dönüşte KV-KP aradı biz de filan yerdeyiz bizi de alın diye. Gidip onları aldık, siteye girdiğimizde eşim direkt onların bloğun önüne gelerek "biz artık eve geçelim, yukarı çıkmayalım" dedi. KV "ha biz inelim, tamam tamam" dedi. Eşim daha sonra "hadi bize gelin isterseniz çay içelim" dedi tabi ama iyi akşamlar bile demeden gittiler. Eşim eve geldiğimizde üzgündü, onlar davet bekliyormuş, keşke bir çay ikram etseydik, filan dedi ama çok geçmeden güllük gülistanlık.

Böyle işte. Ailesinin beklentilerine halen daha hayret ediyorum. Muhtemelen çok geçmeden başlayacaklardır şikayete, oğlumuzun evine bile gidemiyoruz diye.

Şimdilik huzurum yerinde. :)

Günaydınlar,
Yorumlarınız için teşekkür ederim, ben de zaman zaman sizler gibi düşünüyorum ama dün yaşadığımız olayı da anlatmak isterim.

Dün dışarı çıkmıştık, eve dönüşte KV-KP aradı biz de filan yerdeyiz bizi de alın diye. Gidip onları aldık, siteye girdiğimizde eşim direkt onların bloğun önüne gelerek "biz artık eve geçelim, yukarı çıkmayalım" dedi. KV "ha biz inelim, tamam tamam" dedi. Eşim daha sonra "hadi bize gelin isterseniz çay içelim" dedi tabi ama iyi akşamlar bile demeden gittiler. Eşim eve geldiğimizde üzgündü, onlar davet bekliyormuş, keşke bir çay ikram etseydik, filan dedi ama çok geçmeden güllük gülistanlık.

Böyle işte. Ailesinin beklentilerine halen daha hayret ediyorum. Muhtemelen çok geçmeden başlayacaklardır şikayete, oğlumuzun evine bile gidemiyoruz diye.

Şimdilik huzurum yerinde. :)

Ben de ama diye basladiginizda guzel bir gelisme diye dusunmustum uzgunum bana ailesi baslamislar yakinmaya gibi geldi bugun evde size uzgun gorunup bi davet bekliyorlardi diyen kocaniz yakindir ailem evime gelemiyorlara baslayacagim diye sinyal vermis size malum kurbaga hikayesindeki gibi suyu yavas yavas isitiyorlar :işsiz: hakkinizda hayirlisi tabi dilerim her sey gonlunuzce olur

Back
X