- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
canım nasıl söyleceğim diyorum ya bunu söylesem direk beddualar... memur oldun değiştin haram zııkım olsun sana haklarım diyecek aglayacak sızlayacak biliyorum..Valla ne olursa olsun söyleyeceksin
Yakın mesafeden ev tutalım ama aynı ev malesef anneciğim diyeceksin nokta bitti
bende böyle düşündüm çünkü aynı evde imkansız ama söyleyemiyorum annem anlamaz hemen lafımı keser ve bagırıp çagırmaya başlar.. ve direk memur olunca değiştin .. havalandın bir yanların kalktı moduna girer o kadar iyi biliyorum ki onuValla ne olursa olsun söyleyeceksin
Yakın mesafeden ev tutalım ama aynı ev malesef anneciğim diyeceksin nokta bitti
Esının uzerıne at bazen ufak yalanlar iyidir esim istemiyor de sonucta kaynana senın ıcın ne ise esin ıcınde annen odur ben anlamıyorum ki nedır yanı bu aynı evde oturma merakıcanım nasıl söyleceğim diyorum ya bunu söylesem direk beddualar... memur oldun değiştin haram zııkım olsun sana haklarım diyecek aglayacak sızlayacak biliyorum..
Hayirli olsun atamaniz insallah canim bende Kpss calisiyorum son 15 gun kaldi 4 yasinda bir oglum ve hamileyim duzenli 1 senedir calisiyorum kpssye insallah banada nasip olur atandim yazabilmek herşeyden ödun veriyorum oglum anne yeter artik sıkildim diyip atiyor kitaplarimi rabbim isteyen heekesin gönlune gore versin insallahGünaydın Hanımlar uzun süredir kpss çalışıyordum kendimden evimden cocuğumdan ödün vererek hazırladım bu sınava çok yıprandım bu süreci yaşayan bilir sınav çok yaklaşmıştı son atamalarda 2018 puanım ile atandım çok şükür eşim benim atandığım şehire aldıracak işini buradan gideceğiz.. hem büyük bir sevinç hemde şok etksindeyim henüz.. ama mutluluğumu çok yaşayamadım.
Kısaca bahseder isem ben tek kardeşim babam vefat etti annemde 5 yıldır başka birisi ile evli bana hep söylerdi sen atanırsan ben hemen ayrılırım eşimden diye.. bende ona eğer mutsuz isen yada olmuyor isen şimdi ayrıl, bir düzen kuralım sana benim atanmamı neden bekliyorsun diye sorardım. bu sorunun cevabını bir türlü alamadım
şimdiye kadar hep maddi sıkıntı çektim , özel sektörde çalıştım çok yıprandım çok ezildim artık herşey geride kaldı rabbime çok şükür fakat şimdi büyük bir problemim var oda annem..
Atandığımı duyar duymaz hemen bana bende ayrılacağım olmuyor dedi ! .. sizle gelirim çocuğa bakarım vs dedi eskiden söylediği gibi kafasında bu planı kurmuş
şimdi yalnış algılanmasın annemdir başımın üzerinde yeri var ben elbet her zaman sahip çıkarım ona fakat annemin de bizimle gelme istediği ve planı var bizimle yaşama daha doğrusu annem anlaşılması çok güç bir insandır doğum yaptım zaman evimde kaldı da tam bir facia idi.
yani aynı evde olmaz yapamayız bir arkadaşlar başta biz anne kız anlaşamayız bunu o kadar iyi biliyorum ki
Anneme diyemedim ama aynı evde olamayacağımızı yapamayacağımızı onun kendi bir düzen kurmasını söylememedim
Çünkü söylesem biliyorum ki hemen sen beni istemiyorsun olacak adım.. atandın değiştin hayırsız evlat olacak adım.. beddualar kötü sıralanacak ardı arkası kesilmeden.. annem dinlemeyecek bile bu durumu nasıl halledebilirim lütfen bana bir yol gösterin hanımlar bunu düşünmekten sevinemiyorum bile
evet cocugma bakacak olması çok iyi ama aynı ev olayı bir ömür nasıl yaşanacak aynı evde olmaz ki :/Bence sevinmelisiniz , çocuğuma annem bakacak diye.
Bakıcılarla uğraşmak kolay mı sanıyorsunuz
İletişim probleminizi de annenizle birlikte terapi alarak çözebilirsiniz.
ah nasıl diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum canım üzerime öyle bir yük bindi ki sevncimi bile yaşayamıyorum bu süreçte neler çektim .. oysa.. annem dinlemez zaten beni biliyorum hemen atandın değiştin diyecekEsının uzerıne at bazen ufak yalanlar iyidir esim istemiyor de sonucta kaynana senın ıcın ne ise esin ıcınde annen odur ben anlamıyorum ki nedır yanı bu aynı evde oturma merakı
canım nasıl söyleceğim diyorum ya bunu söylesem direk beddualar... memur oldun değiştin haram zııkım olsun sana haklarım diyecek aglayacak sızlayacak biliyorum..
sagol canım inşallah sende atanrsn o süreci yaşayan bilir .. sennde güzel haberlerin olsunHayirli olsun atamaniz insallah canim bende Kpss calisiyorum son 15 gun kaldi 4 yasinda bir oglum ve hamileyim duzenli 1 senedir calisiyorum kpssye insallah banada nasip olur atandim yazabilmek herşeyden ödun veriyorum oglum anne yeter artik sıkildim diyip atiyor kitaplarimi rabbim isteyen heekesin gönlune gore versin insallahdiger konu icinde rabbim selamet versin ins düsluge cikarsin sizi
herhangi bir geliri yok canım şimdi evleri var ayrılırsa ev kalır sanrm onu satıp kalan para ile kendine 1+1 ev alınabilir belki ama geliri yok ben yardımcı olurum ev kirası olmadıktan sonra ha ne olur bakıcıya vereceğime anneme veririm ama annem aynı ev diyor..Annenizin kendine yetecek geliri var mi? Eger varsa beni istemedi, basindan atti diyemez, gideceginiz sehirde birbirine cok yakin iki ev bulup bu sekilde oturmak istediginizi, ayni evde ikinizin de rahat edemeyecegini dusundugunuzu açık açık soyleyebilirsiniz, anne bizim evde kafani dinleyemezsin, kavgamiz olur, sıkıntımız olur, hem senin huzurun kacar hem biz rahat edemeyiz derdiniz, biraz kirilir küser ama sonucta size uyum sağlar.
benim oglumda bıkmıştı çok üzülüyordum onun için.. hep onun zmaanndan çaldm şimdi güzel bir gelecek onu bekkliyor.. kpss harıl harıl çalışırken atanmak şok etkisi yarattı ama nasip böyleymişHayirli olsun atamaniz insallah canim bende Kpss calisiyorum son 15 gun kaldi 4 yasinda bir oglum ve hamileyim duzenli 1 senedir calisiyorum kpssye insallah banada nasip olur atandim yazabilmek herşeyden ödun veriyorum oglum anne yeter artik sıkildim diyip atiyor kitaplarimi rabbim isteyen heekesin gönlune gore versin insallahdiger konu icinde rabbim selamet versin ins düsluge cikarsin sizi
Tebrik ederim öncelikle. Keşke sadece bunun mutluluğunu yasayabilseniz.canım nasıl söyleceğim diyorum ya bunu söylesem direk beddualar... memur oldun değiştin haram zııkım olsun sana haklarım diyecek aglayacak sızlayacak biliyorum..
Negatif taraftan bakıyorsunuz.evet cocugma bakacak olması çok iyi ama aynı ev olayı bir ömür nasıl yaşanacak aynı evde olmaz ki :/
Negatif taraftan bakıyorsunuz.
Belkide çok iyi olacaktır.
Olmazsa ona ayrı ev tutarsınız.
Anneniz bu kadın, atılmaz...
İlerde çocuğunuzun sizinle ilgili böyle düşündüğünü hayal edin, neler hissedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?