- 11 Ekim 2017
- 1.336
- 2.639
- 133
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
aynı apartmandan bulsanız bazı apartmanlar hem 2+1 hem 1+1 karışık şekilde dairelerherhangi bir geliri yok canım şimdi evleri var ayrılırsa ev kalır sanrm onu satıp kalan para ile kendine 1+1 ev alınabilir belki ama geliri yok ben yardımcı olurum ev kirası olmadıktan sonra ha ne olur bakıcıya vereceğime anneme veririm ama annem aynı ev diyor..
Hayırlı olsun atamanız. Annedir tabi ki atılmaz ama zor bir insansa aynı ev bir süre sonra sizi evliliğinizi bile tehlikeye atabilir. Diğer arkadasların dediğini gibi söylemekten başka careniz yok. Güzel tatlı bir dille söylemeye calısın . Zor olur eşiniz işten gelip rahat rahat uzanmak ister. Ya da siz eşinizle vakit gecirmek istersiniz. Ama evde biri varken çok zor. Biraz da eşinizi öne sürün.birbirine yakın 2 ev tutmak en mantıklısı.Günaydın Hanımlar uzun süredir kpss çalışıyordum kendimden evimden cocuğumdan ödün vererek hazırladım bu sınava çok yıprandım bu süreci yaşayan bilir sınav çok yaklaşmıştı son atamalarda 2018 puanım ile atandım çok şükür eşim benim atandığım şehire aldıracak işini buradan gideceğiz.. hem büyük bir sevinç hemde şok etksindeyim henüz.. ama mutluluğumu çok yaşayamadım.
Kısaca bahseder isem ben tek kardeşim babam vefat etti annemde 5 yıldır başka birisi ile evli bana hep söylerdi sen atanırsan ben hemen ayrılırım eşimden diye.. bende ona eğer mutsuz isen yada olmuyor isen şimdi ayrıl, bir düzen kuralım sana benim atanmamı neden bekliyorsun diye sorardım. bu sorunun cevabını bir türlü alamadım
şimdiye kadar hep maddi sıkıntı çektim , özel sektörde çalıştım çok yıprandım çok ezildim artık herşey geride kaldı rabbime çok şükür fakat şimdi büyük bir problemim var oda annem..
Atandığımı duyar duymaz hemen bana bende ayrılacağım olmuyor dedi ! .. sizle gelirim çocuğa bakarım vs dedi eskiden söylediği gibi kafasında bu planı kurmuş
şimdi yalnış algılanmasın annemdir başımın üzerinde yeri var ben elbet her zaman sahip çıkarım ona fakat annemin de bizimle gelme istediği ve planı var bizimle yaşama daha doğrusu annem anlaşılması çok güç bir insandır doğum yaptım zaman evimde kaldı da tam bir facia idi.
yani aynı evde olmaz yapamayız bir arkadaşlar başta biz anne kız anlaşamayız bunu o kadar iyi biliyorum ki
Anneme diyemedim ama aynı evde olamayacağımızı yapamayacağımızı onun kendi bir düzen kurmasını söylememedim
Çünkü söylesem biliyorum ki hemen sen beni istemiyorsun olacak adım.. atandın değiştin hayırsız evlat olacak adım.. beddualar kötü sıralanacak ardı arkası kesilmeden.. annem dinlemeyecek bile bu durumu nasıl halledebilirim lütfen bana bir yol gösterin hanımlar bunu düşünmekten sevinemiyorum bile
Kaynana da kocanın annesi o zaman. "Madem atandiniz,boşanıp size taşınayım" dese taşlarsiniz.Negatif taraftan bakıyorsunuz.
Belkide çok iyi olacaktır.
Olmazsa ona ayrı ev tutarsınız.
Anneniz bu kadın, atılmaz...
İlerde çocuğunuzun sizinle ilgili böyle düşündüğünü hayal edin, neler hissedersiniz
canım nasıl söyleceğim diyorum ya bunu söylesem direk beddualar... memur oldun değiştin haram zııkım olsun sana haklarım diyecek aglayacak sızlayacak biliyorum..
Oturup açık açık konuşacaksınızGünaydın Hanımlar uzun süredir kpss çalışıyordum kendimden evimden cocuğumdan ödün vererek hazırladım bu sınava çok yıprandım bu süreci yaşayan bilir sınav çok yaklaşmıştı son atamalarda 2018 puanım ile atandım çok şükür eşim benim atandığım şehire aldıracak işini buradan gideceğiz.. hem büyük bir sevinç hemde şok etksindeyim henüz.. ama mutluluğumu çok yaşayamadım.
Kısaca bahseder isem ben tek kardeşim babam vefat etti annemde 5 yıldır başka birisi ile evli bana hep söylerdi sen atanırsan ben hemen ayrılırım eşimden diye.. bende ona eğer mutsuz isen yada olmuyor isen şimdi ayrıl, bir düzen kuralım sana benim atanmamı neden bekliyorsun diye sorardım. bu sorunun cevabını bir türlü alamadım
şimdiye kadar hep maddi sıkıntı çektim , özel sektörde çalıştım çok yıprandım çok ezildim artık herşey geride kaldı rabbime çok şükür fakat şimdi büyük bir problemim var oda annem..
Atandığımı duyar duymaz hemen bana bende ayrılacağım olmuyor dedi ! .. sizle gelirim çocuğa bakarım vs dedi eskiden söylediği gibi kafasında bu planı kurmuş
şimdi yalnış algılanmasın annemdir başımın üzerinde yeri var ben elbet her zaman sahip çıkarım ona fakat annemin de bizimle gelme istediği ve planı var bizimle yaşama daha doğrusu annem anlaşılması çok güç bir insandır doğum yaptım zaman evimde kaldı da tam bir facia idi.
yani aynı evde olmaz yapamayız bir arkadaşlar başta biz anne kız anlaşamayız bunu o kadar iyi biliyorum ki
Anneme diyemedim ama aynı evde olamayacağımızı yapamayacağımızı onun kendi bir düzen kurmasını söylememedim
Çünkü söylesem biliyorum ki hemen sen beni istemiyorsun olacak adım.. atandın değiştin hayırsız evlat olacak adım.. beddualar kötü sıralanacak ardı arkası kesilmeden.. annem dinlemeyecek bile bu durumu nasıl halledebilirim lütfen bana bir yol gösterin hanımlar bunu düşünmekten sevinemiyorum bile
Evet hemde çok bozulacak aslında bunu söylemek çok zor değil fakat karşımda ki annem ise siz düşünün gerisini.. Sevincimi yaşayamadım ayarlarca verdiğim emeğinTebrik ederim öncelikle. Keşke sadece bunun mutluluğunu yasayabilseniz.
Şu tepkiyi verecek olan annenizle nasıl aynı evde yaşayacaksınız.
Yani anneye hayır aynı ev olmaz, yakın otururuz demek zor. Ama aynı evde yaşamak daha zor olacak ve aranızı daha çok bozacak muhtemelen.
Geliri yok ama ayrıldı zaman 1+1 ev parası kalır rahmetli babamdan bir geliri yok zaten ayrılmışlar Dı onunla da evli değillerdi öldüğü zaman bunu anneme söyleme çalıştığım zaman muhtemel beni dinlemeyecek..Annenin geliri varmı kendi emeklisi babanın emeklisi?
Eğer geliri varsa ayrı eve çıksın ufak size yakın 1+0 stüdyo daire gibi..
Karakterler aynı değil anlaşamamak neden evlat hayırsıza dönüşüyor anlamıyorum apayrı iki insanız annemle bizde aynı evde gapamamm sevmediğimden değil karakterlerimiz zıt
Geliri yok ama ayrıldı zaman 1+1 ev parası kalır rahmetli babamdan bir geliri yok zaten ayrılmışlar Dı onunla da evli değillerdi öldüğü zaman bunu anneme söyleme çalıştığım zaman muhtemel beni dinlemeyecek..
Evet hemde çok bozulacak aslında bunu söylemek çok zor değil fakat karşımda ki annem ise siz düşünün gerisini.. Sevincimi yaşayamadım ayarlarca verdiğim emeğin
ah nasıl diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum canım üzerime öyle bir yük bindi ki sevncimi bile yaşayamıyorum bu süreçte neler çektim .. oysa.. annem dinlemez zaten beni biliyorum hemen atandın değiştin diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?