Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adınıza çok sevindim ben de aynen oğlumla yaşıyorum.. Ailen de olsa zor oluyor ev ev üstüne..evet arkadaşlar buraya defalarca konu açtım yazdım sordum danıştım sizlere.. bıkmadan usanmadan hep yol gösterdiniz cesaret verdiniz derdimi paylaştınız. eski konularımın linkini şuraya bırakıyorum zira ders niteliğinde bir geçmişe sahibim diyebiliriz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bekar-annenin-ayri-duzen-kurma-mucadelesi.1076231/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayri-eve-cikmak-ve-gecim-konusunda-yardim.1004719/
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...onra-ayri-eve-cikmak-aile-ile-yasamak.858304/
valla o kadar çok konu açmaşım ki hepsini ekleyemedim
gelelim konumuza ailemle aynı binadan günay cephe orta kat içi de yepyeni yapılı bir kiralık daire oldu ben de kararlı ve sağlam durup ailemle konuştum.. geçen bu zaman zarfında çocuklar büyüdü ve ben birikim yapabildim evin içine eşyayı atacak kadar.. nasıl bir hevesle aldım çeyiz gibi (tabi abartıya kaçmadan gerekli malzemeler tencere tava vb. gibi) görmeniz lazımdı ..
önce atandım özel sektörden kurtuldum sonra birikim yapıp bir yandan da mutfak eşyaları ve beyaz eşyaları almaya başladım. hani 2. el değilde böyle çeyiz gibi olsun istedim. çocuklar kreş ve özel anaokulundan devlet okuluna geçiş yaptılar büyüdükçe..
evet bir memur maaşı (nafaka alamıyorum sigortasız çalışıyor, ciddi bir konuşma yaptım vicdanı sızlarsa öder 450 tl, ödemezse de kendi bilir biriksin çocuklar büyüyünce illaki alırız) ile geçineceğiz tam da kış geliyorken tereddütlerim var tabi ama 2 gündür uyuyamıyorum heyecandan görseniz sanki basit bir ev ayırma mevzusu değil de gelin oluyormuşum gibi.
çocukların ayrı odası benim ayrı bir düzenim olacak sabahları 1 saat erken kalkıp çocuklarıma yemek yapacağım akşamları çekirdek ailemle sofraya oturacağım. eşyayı minimal tutup çocuklara bol oyun alanı bırakacağım.. düşündükçe kalbim çarpıyor.. en kısa zamanda evimi yerleştirip sizle fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. bu akşam temizleyeceğim haftasonu da beyaz eşyalarım gelecek. perde için ölçü vereceğiz..
hepsini nerden nasıl ucuza bulurum araştırmalardayım içim kıpır kıpır..
kimseyi kırmadan dökmeden hayır dualarını alarak ince ince planlayarak başardık
sevgiler...![]()
Helal sana tebrik ederim musmutlu günleriniz olsun
Perdeleri perdecide diktirme netten hazır perde al yada n11 gibi yerlerde ölçüyü seçiyosun ona göre dikiyolar çok daha ucuza geliyo
Evet tek başına ama cok güclü. Oturucaksın elinde kupa. Kupanda cayın kahven. Sakin sakin. Belki yagmur yagmis olurr ohh degmesin kimse keyfine.bi yerleşeyim bi berjer bi lambader bir koltuk şalı bir elimde kitabım diğer elimde kahvem çocuklarımı uyutmuşum cam kenarında yıldızlara bakıyorum.. şükrediyorum..
hayale baksanaaaaaa çok afilliiiii..
o zamandan sonra çok güzel dostluklarım oldu kapıdan beni de alıp arabalarıyla ailecek pikniklere gittik çok eğlendik.. insanın güzel dostları olsun yeterki dokundukları herşey güzelleşiyor :)
Eski konunuzu okumuştum çok önce. Pikniğe götürmek istemistiniz çocuklarınızı kendi imkanlarınızla. Bazı aksilikler yaşanmıştı. Anne değilim ama o konuyu okuyunca burnumun direği sızlamıştı.
Gelişmelere çok sevindim. Hele devlete atanmanız çok iyi olmuş. Kendi evinizde, çocuklarınızı güzel anılarla büyütmeniz dileğiyle.
Gerçekten ciddi bir azimle kazanmissiniz tebrik ederim.kpss sürecimi de başka bir başlıkta anlatayım o da bir ders niteliğinde hem özel sektörde çalışıp hem de 3 ve 5 yaş iki çocuk uyuduktan sonra sabahlara kadar ders çalışarak yaptım iyiki de yapmışım her gün şükrediyorum..
piknik gibi pek çok şey yaşıyor bekar anneler bi taraf hep eksik kalıyor ama bir söz var ya hani 'durursan düşersin'.. durmak yok