Çok sükür bin şükür aldım evladımı

Hee bu arada cumartesi günleri görebilirmiş ama saat 11 den 17 ye kadar görebilir. Artı cocugum ve bana yaklaşamaz uzaklastirma cezası aldı suan 2 aylık.
Sakin tek basina gormesine izin verme canim aman bundan sonra cok dikkatli ol. Ztn bu uzaklaştırmadan sonra cocik büyüse bile velayeti alamaz senden

Günün güzel haberini de aldım, mutlu mesut uyumaya gidebilirim. ^_^
Gözün aydın Pammik, sıkıca sarıl kuzucuğuna mis gibi tüte tüte uyuyun şimdi huzurla.
Çok sevindim. Bir daha hiç ayrılmayın :KK200:

O
Hanımlar konumu biliyorsunuz. Aldım oglumu ya aldım. Canım oglummmm... Direk anneeeeem dedi boynuma yattı. Babası verip gitti. Umrunda bile olmadı oglumun. Ben oglumu verirken anne gel demişti bana. Her neyse. Oglum yanımda ya çok sükür. Allah hepinizden razı olsun özellikle bir üye var ondan Allah bin kere razı olsun. Burda üye adı vermek yasak oldugu için söyleyemiyorum. Esi avukat ve bana yardımcı olması için numarasını vermişti. O avukat çok yardımcı oldu. Allah hepinizden razı olsun
Okadar.sevindimki.anlatamam.bundan onceki actigin konuda aglamistim.ben evladimdan bir saat uzak dursam oda hastane postane isleri icin babasina birakirim eve gelenede kadar cigerim duser ozlemekten.bir cocugun yeri annesinin yani.tamam babada onemli ama gercekten anne olabilene evladindan uzak olmak olmuyor. Rabbim bidaha ayrilik yasatmasin guzel gunler gorun ins.

Çok şükür bin şükür. Allah sizi,bizleri ve cümlemizi evlatlarımızdan hiç ayırmasın.

Ben de çok üzülmüştüm konuna. Ne diyeceğimi bilememiştim.
Rabbim yavrunla mutlu bir yaşam nasip etsin o adamı da def etsin hayatınızdan.

Konunuzu okudum ve cok üzüldüm. Hatta o kadar icime islediki yazdiklariniz inanin yazicak kelime bulamadim. Ama simdi cok sevindim sizin adiniza. Allah sizi ve biz tüm anneleri evlatlarindan ayirmasin insallah.

Annem dedi boynuma atladı dedin ya sanki kendi çocuğuma sarılmış kadar mutlu oldum. Gözün aydın , birdaha da verme sakın , yanından ayırma kuzunu.

Çok sevindim. Gözünüz aydın. Allah hakkınızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin...

Gözün aydınnn bidaha hiç ayrılmayın inşallah♡

Yardımcı olandan Allah razı olsun, iyi insanlar iyiki var...

Back
X