Çok sükür bin şükür aldım evladımı

Allah razı olsun hepinizden. Sizde benimle beklediniz. Oglumu almamı, ona sarılmamız. Mutlu son gerçekten de bu. Simdi üniversite sınavına hazırlanıyorum hemen okuyup ayaklarımın üstünde durucak. O adamdan da ayrılıcam. Ne kadar sürerse sürsün umrumda degil oglum yanımda yeter bana. Cocugu verirken iyi bak ogluma kısa zamanda geri alacam dedi. Hiç zannetmiyorum alamaz.

Geldim canım konuna...
Çok sevindim ilk mesajla yazıp sorayım dedim naptın diye ay çok şükür kavuşmuşsun
İşte kadın dayanışması işte kk farkı oleyyy çok çok sevindim

Hanımlar konumu biliyorsunuz. Aldım oglumu ya aldım. Canım oglummmm... Direk anneeeeem dedi boynuma yattı. Babası verip gitti. Umrunda bile olmadı oglumun. Ben oglumu verirken anne gel demişti bana. Her neyse. Oglum yanımda ya çok sükür. Allah hepinizden razı olsun özellikle bir üye var ondan Allah bin kere razı olsun. Burda üye adı vermek yasak oldugu için söyleyemiyorum. Esi avukat ve bana yardımcı olması için numarasını vermişti. O avukat çok yardımcı oldu. Allah hepinizden razı olsun
Gözünaydın:KK68:

Bosanma davası açtım. Ve geçici velayet le hemen 2 saatte aldım. Çok ısrar ettim çok agladım hakimin karsısında. Allah razı olsun karar çıkarttı. Polisle gidip aldık
Ya az once aklimdan gectin ne yaptı diye.Canim benim nasil sevindim anlatamam bir daha ayrilik yaşatmasin rabbim :dua::KK61:

Back
X