- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
- Konu Sahibi Pammikprensess
Cooooookkk sevindimm ...
Allah ayirmasin birdaha :))
Allah ayirmasin birdaha :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanma davası açtım. Ve geçici velayet le hemen 2 saatte aldım. Çok ısrar ettim çok agladım hakimin karsısında. Allah razı olsun karar çıkarttı. Polisle gidip aldık
Hee bu arada cumartesi günleri görebilirmiş ama saat 11 den 17 ye kadar görebilir. Artı cocugum ve bana yaklaşamaz uzaklastirma cezası aldı suan 2 aylık.
GözünaydınHanımlar konumu biliyorsunuz. Aldım oglumu ya aldım. Canım oglummmm... Direk anneeeeem dedi boynuma yattı. Babası verip gitti. Umrunda bile olmadı oglumun. Ben oglumu verirken anne gel demişti bana. Her neyse. Oglum yanımda ya çok sükür. Allah hepinizden razı olsun özellikle bir üye var ondan Allah bin kere razı olsun. Burda üye adı vermek yasak oldugu için söyleyemiyorum. Esi avukat ve bana yardımcı olması için numarasını vermişti. O avukat çok yardımcı oldu. Allah hepinizden razı olsun
Ya az once aklimdan gectin ne yaptı diye.Canim benim nasil sevindim anlatamam bir daha ayrilik yaşatmasin rabbimBosanma davası açtım. Ve geçici velayet le hemen 2 saatte aldım. Çok ısrar ettim çok agladım hakimin karsısında. Allah razı olsun karar çıkarttı. Polisle gidip aldık