- 28 Ocak 2009
- 34.402
- 57.661
- 1.123
- Konu Sahibi Pammikprensess
Gözün aydın,rabbim bir daha ayırmasın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın. Yardımcı olan üyeye teşekkür ederiz bizde. İyi insanların olduğunu bilmek güzelHanımlar konumu biliyorsunuz. Aldım oglumu ya aldım. Canım oglummmm... Direk anneeeeem dedi boynuma yattı. Babası verip gitti. Umrunda bile olmadı oglumun. Ben oglumu verirken anne gel demişti bana. Her neyse. Oglum yanımda ya çok sükür. Allah hepinizden razı olsun özellikle bir üye var ondan Allah bin kere razı olsun. Burda üye adı vermek yasak oldugu için söyleyemiyorum. Esi avukat ve bana yardımcı olması için numarasını vermişti. O avukat çok yardımcı oldu. Allah hepinizden razı olsun
Bosanma davası açtım. Ve geçici velayet le hemen 2 saatte aldım. Çok ısrar ettim çok agladım hakimin karsısında. Allah razı olsun karar çıkarttı. Polisle gidip aldıkAaaa cok sevindimm, gözün aydin...bol bol kokla ve öp onu ;-)
Hayret nasil oldu da verdi? Avukattan mektup felan mi gecti eline? Sakin cocugumu aldim diye sonradan yumsama,..avukat, Polis, uzaktirma...elinden geleni yap.
Insallah bir daha ayrilmazsin evladindan