Aynen yaa..okadar soğuttuki bu son yaptıkları...terbiyesizler...
Bugün eşim annemin yanına gitmiş konuşmaya.annem artık bu iş senin sandığın kadar basit değil sende anneni getireceksin herkes toplanılacak öyle konuşulacak ben kızımı sokaktan bulmadım herkes yerini bilsin kimse arkamdan o lafı edemez mertse gelsin yüzüme söylesin demiş..hepberaber oturulup konuşulacak ya tamamen bitecek ya adam gibi başlayacak başka türlüsü bu saatten sonra olmaz artık demiş..karışmadım karışmadım ama bundan sonra karışıyorum demiş annem
Aynen yaa..okadar soğuttuki bu son yaptıkları...terbiyesizler...
Bugün eşim annemin yanına gitmiş konuşmaya.annem artık bu iş senin sandığın kadar basit değil sende anneni getireceksin herkes toplanılacak öyle konuşulacak ben kızımı sokaktan bulmadım herkes yerini bilsin kimse arkamdan o lafı edemez mertse gelsin yüzüme söylesin demiş..hepberaber oturulup konuşulacak ya tamamen bitecek ya adam gibi başlayacak başka türlüsü bu saatten sonra olmaz artık demiş..karışmadım karışmadım ama bundan sonra karışıyorum demiş annem
merak ettim eşin ne demiş annen öyle diyince
tamam anne demiş..yalnız bugün konyaya gidyorum yarın geliriz demiş...
Böyle bir adam nasıl çocuklarına iyi bir baba olur...
O gitsin annesine iyi bir evlat olmaya çalışsın...
Annem kızıyor bana. Ne boşanması iki tane çocuğunuz var diyor...böyle olmaz dedim böyle olamaz..böyle olacaksa inceldiği yerden kopar...çünkü ben geri döndüğümde buna benzer şeyler yaşamak istemiyorum..çocuklarımı huzursuz bir ortamda büyütmek istemiyorum..
Son zamanlarda gerginim biliyorum..bunda doğumun lohusalığımın etkisi çok..hatta gece uykularını unuttum artık çocuklarla ilgilenicem diye..uykusuzluk yorgunluk iş stresi çocuklar birde yetmiyormuş gibi bunlar....
Benim nasıl destekçim oluyor bu adam...dahada ateşe körükle gidiyor..dahada sakin olabilirdim..ama şu olaylardan sonra ne mümkün...[/QUOT
Günümüzde insanlar çalışmadığı halde sadece bi çocukla ilgilenip 'ay çok yoruluyorum,canım çıkıyo' demelerine rağmen ,Sen hem çalışıyosun,hem eşin ve ailesi,üstüne üstülük bir değil iki tane evlat(Allah hayırlı büyütmek nasip etsin),gerçekten hiç ama hiç kolay değil..Allahtan annen yanında o da olmasaydı..
Tememnnim bi kaç sene sonra bu günleri hatırlayıp aa ne kadar kötü günler geçirmişim, ama şimdi çok mutluyum diyebilmen..
Kelebek'cim..
K.validene bişey demiyorum, Allah'a havale..
Ama eşine çok şaşırıyorum. Tüm gerginliğin merkezinde zaten annesi var, şu durumda nasıl alır onu da annenin evine getirir.
Torunları sevmesi mi acildi, yoksa sizin yuvanızı toparlamanız mı?
"Beni torunlarımdan kimse ayıramaz" ajitasyonlarını da hiç inandırıcı bulmadım. Oğlunun zaten karışık olan kafasına nasıl hitap edeceğini öyle iyi biliyor ki bence..
Eşinin onun yanında seni yok saydığı acaba senin ön yargın veya taraflı gözlemin olabilir mi, yanılıyor olabilir misin diye düşündüm.
Ama annesinin yersiz çıkışlarını susturmadığı için bu anlayışı sanırım hak etmiyor..
Orada söz sana kalmamalıydı, ilişkiler zaten gergin. Annesini de seni de üslubunca idare etmeliydi. En büyük ve affedilmez hatası bebeklerinin yanına annesiyle gelmesi olmuş zaten, inanılır gibi değil. Tam da düzeliyordu aranız, herşey yoluna giriyordu..
İşini bıraksan ve bebeklerine kendin baksan daha iyi olursunuz diye düşünüyordum, ama şimdi işine sımsıkı sarılman gerektiği ortada..
Eşini ve annesini memnun etmek için bakıcı tutma noktalarına gelme olur mu, hani olur da eşin gönlünü alır ve "annen de bakmasın, bakıcı tutalım" noktasına sürüklerse seni. Ne olursa olsun a.annelerine emanet et o minikleri. K.valide mutlu olsun diye miniklerinin sinsice heba edilmesine izin verme olur mu.
ben naçizane bişey diycem
siz iki tane çocukla nasıl ve neden evinizi terk ediyorsunuz=? eşinize kızdıysanız almayın eve!!!
çok ciddiyim ben o erkek, anasına gitsin, otele gitsin bi ceketini alsa ona yeter her yere gider....
ev kadınındır. icap ediyorsa erkek gider, kadın evinde oturur.
hele hele gidip sonra bir süre sonra geri dönmek de iyi bir şey değil yani nasıl desem ilerde de karşınızdaki insan nasılsa bir şekilde geri dönecek diye bi garantiye kavuşmuş gibi hihsseder doğru değil bence bu..
bizim bi akrabamız böle evi terk etti iki üç ay sonra tabii ki evine dönddü bir de ne görsün evde bi hatun, kaynanası hemen akrabalarından bi kızı bunun eşine yamayıvermiş imam nikahı mimam nikahı derken...
ya ben yanlış mı düşünüyorum acaba, ama bence erkek gitsin kadın oturur evinde ben olsam öyle yapardım...
Allah bağışlasın bebeklerinizi ne yaşadığınızı belki de anlayamıyorum ama ben doğru ubulmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?