Çok şükür ikizlerim dünyaya geldi ama evi terkettim..

işine karışmış gibi olmayım.. bekarım anlamam evlilikten pek ama keşke evi terketmeseydin hani bir hışımla yapılan şeylerden sonradan pişman olunur.. tamam kayınvalide haksız ama eşinle bu konuyu tartışman seni dahad açok sinirlendirmiş.. belliki eşin annesine toz konduramıyor.. biraz daha konuşsan ikna olur muydu anlar mıydı seni acaba ??

bana gelince beni anlıyor...dinliyor..yeri geliyor haklısın filan diyor..ama diyorda diyor..icraatta hiçbirşey yok..hiçbirşeyy

bana gelince beni anlıyor...dinliyor..yeri geliyor haklısın filan diyor..ama diyorda diyor..icraatta hiçbirşey yok..hiçbirşeyy

sorumsuzluk var galiba.. yaparız ederiz sonra yaptığı hiç birşey yok değil mi ?? anlıyorum .. oturup ciddi ciddi konuşsan hani bebeklerde var yani artık onlarıda düşünmek zorundasınız ablacım ??

Son sorundan başlıyorum, evet artık eşine iyi davran lütfen..
Eşin bazı sözler veriyor, en basitinden "annemler kalmayacak yatıya" diyor, bunun sözünü vermek kolay mı bir erkek için?
Eşin göz göre göre yalan söylemiyorsa, ki öyle olsa anlardın sanırım, gerçekten senin sıkıntını anladı demektir.
E yalan söylüyorsa da mahkemeler kaçmıyor, bir şans verdin diye ömrün boyunca sırtında kambur değil ya verdiğin karar..

İşini bırakmanı da destekliyorum, istersen 10 tane bakıcı tut, k.validen ve annen de tepesind eolsun bakıcıların.. Fark etmez, düzenin bozuluyor ve "aile" olamıyorsun tam manasıyla. Bunalıma giriyorsun, yeterince ilgilenemiyorum çocuklarla diye, kaldı ki seninkiler ikiz..

Ayrıca devlet memurluğu falan kaybetmiyorsun, maaşın da aman aman yüksek değil arkadaşım. 1000-1500 arası bir maaşı nerede olsa alırsın. Zaten bu maaşla nasıl bakıcı tutacaksın. Hiç değmez çocukları mahrum bırakmana..

Son düzenleme:

ipek arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum...

artık atılan adıma seninde karşılık vermen lazım...

bir süre yalnız 4ünüz kalmayı deneyin..

beraber çocukların bakımını yapabilirseniz oda sizi daha iyi anlayacaktır...

umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer...

birde aklıma geldi...

bu devirde zor ama hani evinizi kayınvalidenizden de annenizden biraz uzağa taşıma imkanınız varsa bilmiyorum çözüm üretmeye çalışıyorumm sadece...

Son düzenleme:
canım eşinden bir adım bekliyordun yaptı işte böyle davranması çok güzel çoğu erkek bunu da yapmazdı artık daha fazla uzatma araya soğukluk girmeden evine dön bakıcı meselesine gelince bir süre çalışmayıp kendin baksan çocuklarına çok daha iyi ben oğlumda 1 yaşına kadar çalışmadım şimdi yeniden hamileyim ve son aylara doğru ayrılacağım işten biraz toparlandıkları zaman düşünürsün benim anlamadığım şu bakıcı tutacaksın gelip hergün kontrol edecekler öylemi bunun yerine şu daha mantıklı ya annen ya da kayınvalden çocuğa bakar yanına yardımcı tutarsın bu durumda da ikisinin birden bakması olmaz bir kişi büyütmeli çocuğu ama senin söylediğin biraz garip eğer hergün gelip başını bekleyecekse o bakıcının ne anlamı kalıyor ben bakıcılara hiç güvenemiyorum ne kadar merhametli de olsa sevgi gösteremez anneanne babaanne gibi sevemez çocuğu

kelebek , eşinin adımı çok hoşuma gitti,
onu affet ve geri dön, eğer maaşın bakıcı parasına eşitse, iki çocuk için birden evde otur bence de,
eğer eşinin maaşıyla geçim sıkıntısı çekip de borç içinde kalacaksanız yapma tabii de..
ama senin maaşın zaten bakıcı parası kadar, çünkü ikizleri olan arkadaşlarım var, 1000tl bakıcı parası veriyorlar en az..
sen eşinin sözüne güven, yuvanı yıkmamak için bi adım atmış sen de destek ol ve yavrularla bi aile olun bakalım,
sen başlarında dur kendi anneni de kayınvalideni de uzak tut bence bi müddet,
baktın iyice zor olacak o zaman kendi anneni çağırırsın yardıma,
hem eşine de jest olur biraz başbaşa kalalım, çok yıprandık son dönemde filan de..
hayırlı haberlerini bekliyorum

kelebek eşinin davranışları güzel o bir adım atıyorsa sende at. Sakin ol ve biraz düşün ama biraz iz kadınlar düşünmeye başlayınca sarmayada başlarız çünkü. Aslında çok abartılacak bir durum yaşamıyorsun bence. Sen olayları büyütüp bu duruma getirmişsin . Benim annem bakıyor seninki neden bakmıyordan başlamış ipin ucu kaçmış.Bu sitede eminim 10 tane çocuğum olsun kaynanam gelmesin ben bakarım diyen yüzlerce kadın çıkar.
Bu durumlarda çevreden konuşanlar akıl verenler çok olur. Bunlarda seni etkiler olumsuz yönde .Bu durumu biraz daha uzatırsan bu kezdekocam ilgi göstermiyor diye yazarsın. Bence gerçekten kocanın kıymetini bil fazla nazlanma. aNLATTIĞIN şu olayda sen haksızsın.Evet gene diyorum sen doğurdun diye kaynanan bakmak zorumda değil bebeklerine.büyütülecek konu yok.Biz gençler laf altında kalmayalım diye her söze karşılık verir olduk. aslında biraz sussak olaylardan sıyrılır geçeriz. Laf yemiyim derken daha büyük kazıklar yiyoruz.
Bence artık uzatma. Bu olayı kafanda kalbinde bitir.Eşin iyi biri.

Evet boşanıyorum....

çünkü eşim hiçte iyi biri değilmiş..hepsinin gerçek yüzünü gördüm..bana vaatlerde bulunmuştu şartlarımı kabul etmişti..ama hepsi lafmışş..ben annemlerdeyim biliyorsunuz..cumartesi akşamı annemle babam ankaraya gitti ben kızkardeşim ve çocuklar kaldık..
Pazar sabahı eşim aradı çocukların bir ihtiyacı varmı birazdan geliyorum dedi bende yok dedim..eve kimle geldi dersiniz kayınvalidemle...ben şok geçirdim tabii..insan gelmeden önce söyler annemi getiriyorum diye...birde ona kırgın ve kızgın olduğumu bile bile neden getiriyorsun illaki bişeyler olacak dimi bu gerginlikle...

Neyse hoşgeldin demek istemedim..kızkardeşim ayıp olur boşver dedi onun ısrarıyla içeri yanlarına geçtim..hoşgeldin anne dedim..çocuklar seviyor ağlaya ağlaya..eşimde beni yok sayıyor suratıma bile bakmıyor..varsa yoksa anası..zaten tepem atık..içimdekileri söylemeye yer arıyorum ..

Kayınvalideme direk şunu söyledim..

Sen şimdi niye geldin dedim..bana söylermisin neden geldin..annem varken gelmedinde annem yokken neden geliyorsun..anneme azıcık faydan olurdu..sen babanne değilmisin bunlar senin torunların değilmi..şimdi annem yokken niye geldin bana bunu söyle dedim..
Ben kırgınım dedi..sen neye kırınsın..hem bir tek senmi kırılırsın..karşındaki insanlar kırılamazmı dedim..kadın bana işaret parmağını sallaya sallaya beni torunlarımdan kimse ayıramaz kimse ayıramaz diyor sesini yükselterek..seni kim ayırıyor torunlarından ben neden gelmedin diyorum sen nediyorsun dedim..o hala aynı şeyi tekrarlayınca papağan gibi bak dedim inada bindirme öyle bir ayırırımki sen bile hayret edersin dedim..ben ne yaptım sana kaynanalıkmı yaptım dedi..birde öyle bir laf ettiki işte orda kan beynime sıçradı..ben sana kaynanalıkmı ettim ben yuvanı yaptım anan bozdu dedi..aynen bunu dedi..gelde delirme..ayağa kalktım sen nediyosun be dedim..haddini bil..kendine gel..ne nankör ne çirkef bir insanmışsın..yazıklar olsun sana dedim..annem gece gündüz çocuklara baksın..sen gel o kadının evinde bu lafı et..terbiyesiz dedim..eşimde orda bana sus diyor..konuşma be dedim..sen adam olsaydın bugün bunlar yaşanmazdı dedim..

Eşim sinirli sinirli anne hadi kalk gidelim dedi , bende defolun gidin nankörler hepinize yazıklar olsun dedim.birdaha sen bu çocukların yüzünü biraz zor görürsün dedim kaynanama...eşim tam bir manyakmış meğer...ortayı bulmak için ağzını açamadı...

Işte olay bu..

Son düzenleme:

eşinde tam manyak mış zorlada kaynana sevilmez ki anasıyla gelmesi çok yanlış halen aile olamamışsınız kaynana sürekli ananı karalamış senin eşin halen anamda ,anam ay bende çok sinirlendim bu adam değişmez bu tür erkekler ne diye evleniyor anlamadım ,anaların koyunlarından çıkmasınlar aciz erkek tipleri !bence 4-5 ay annende kal gelişmelere göre kararını ver ,bu kaynanalar çok yuva yıkıyor hepside cehenemlik!

hayırlısı olsun ama ben dediğim gibi biraz ani alınmış bir karar oldu canım.

eşinle genel anlamda kayınvalide dışında açıkcası pek sorunun yoktu diye hatırlıyorum eski konulardan bunun dışında kayınvaliden için yıkma yuvanı. belli eşin etkisinde kalıyor kayınvalidenin ama onun dışındada pek bi kusuru yok gibi. ama tabi başka sorunlarda varsa sen bilirsin en iyisini. bence sözü dinlenir bi aile dostunuzlu birlikte ortak bir görüşme yaptıktan sonra bir daha düşün.

hakkınızda hayırlısı olur inş.

Hay allahım ya ne nedir ne denir ki kan beynime sıçradı okuyunca!!!bu kadar büyük düşüncesizlik olur mu ya... Hiç mi düşünmüyorlar hadi eşinizi geçtim o kadın nasıl çekinmeden gelebiliyor ya eşiniz bi haber verme gereği duymuyor amaçları neydi acaba konuşmak mı yoksa sadece çocukları görmek mi offf Allah sabır selamet versin o miniklerin hatırına yüzünüzü güldürsün feraha kavuştursun inşallah

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü benzer şeyleri ben de yaşadım. Kaynanan ölmüş kıskançlıktan çatlamış patlamış ya Allahın cezası kadın. Kendi kaynanamın yaptıkları geldi gözümün önüne de seninkini de benimkini de birbirine sarıp boğasım var. Çirkef insanlar. Alsınlar oğullarının turşusunu kursunlar gün yüzü de görmesinler inşallah...!!!

Kaynana ananı o kadar kıskanmış ki yani sen evlenince aileni unutman gerekirmiş sürekli kaynanayı bohbohlaman gerekiyormuş var böyle kaynana tipleri

Aynen yaa..okadar soğuttuki bu son yaptıkları...terbiyesizler...
Bugün eşim annemin yanına gitmiş konuşmaya.annem artık bu iş senin sandığın kadar basit değil sende anneni getireceksin herkes toplanılacak öyle konuşulacak ben kızımı sokaktan bulmadım herkes yerini bilsin kimse arkamdan o lafı edemez mertse gelsin yüzüme söylesin demiş..hepberaber oturulup konuşulacak ya tamamen bitecek ya adam gibi başlayacak başka türlüsü bu saatten sonra olmaz artık demiş..karışmadım karışmadım ama bundan sonra karışıyorum demiş annem

kaynana ananı o kadar kıskanmış ki yani sen evlenince aileni unutman gerekirmiş sürekli kaynanayı bohbohlaman gerekiyormuş var böyle kaynana tipleri

olabilir..zaten kendisi 24 sene kaynanasıyla aynı evde kalmış..aynı şeyi bekliyor galiba gelinlerinden...eltimde konuşmuyor kayınvalidemle...bir ebn kaldıydım benide kırdı geçirdi..

al bendende okadar....

allah ıslah etsin senin kaynananı, torunlarını çok düşünen babaanne olsaydı oğluyla gelininin arasını iyi tutmaya çalışırdı bozmaya değil gıcık kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…