[ındent][sıze=2]esın senın annen ıle konusuyor mu?
Bu meselelerı senın tarafından senden baska konusabıldıgı kımse var mı?
[/sıze][/ındent]
işine karışmış gibi olmayım.. bekarım anlamam evlilikten pek ama keşke evi terketmeseydin hani bir hışımla yapılan şeylerden sonradan pişman olunur.. tamam kayınvalide haksız ama eşinle bu konuyu tartışman seni dahad açok sinirlendirmiş.. belliki eşin annesine toz konduramıyor.. biraz daha konuşsan ikna olur muydu anlar mıydı seni acaba ??
bana gelince beni anlıyor...dinliyor..yeri geliyor haklısın filan diyor..ama diyorda diyor..icraatta hiçbirşey yok..hiçbirşeyy
az evvel eşim yanıma uğradı , işyerime..yuvayı kurtarma derdinde...bende yuva yıkmak istemiyorum ama seni ne kadar sevsemde içimden dönmek gelmiyor dedim..öyle olacağına annemlerde kalırım daha iyi dedim..sürekli annenler bizde kalıyor daha eve döneli 1 hafta oldu neredeyse her gün bizdelerdi..birde bekar kaynım var..benim çekineceğimi rahat edemeyeceğimi hiçmi düşünmüyor bu insanlar dedim..hem ne gerek varki 5 dk lık mesafede gelir çaylarını içer giderler bu nedemek oluyor..benim artık çocuklarım var ve bir düzen istiyorum kocamla çocuklarımla kalmak istiyorum zaten akşama kadar iş yerindeyim dedim..eğer böyle olmuyosa git annenle yaşa dedim..oda zaten yeterince üzgün fazlada üstüne gitmedim..tamam dedi bundan sonra seni mutlu ederim annemlerde kalmaz dedi..bende mutlu olmak istiyorum artık dedi..bende tamam dedim..yine güzel ayrıldık..bakıcı meselesine gelince 3 gün annen kalır yanlarında 3 gün benim annem kalır dedi..bende senin annen kalamaz . sonra senelerce sizin çocuklarınıza ben baktım der ben dedirtmem dedim..anneni iyice tanıdım o yalancının biri dedim..deme öyle dedi..
bende uzatmadım..
şimdi kızlar sizce en mantıklısı ne..?
bakıcıyla beraber annemler dönüşümlümü baksınlar yoksa ben işi bırakayım mı?
çok kararsız kaldım gerçekten karar veremiyorum..
ve artık eşime iyi davranıyım mı?
Son sorundan başlıyorum, evet artık eşine iyi davran lütfen..
Eşin bazı sözler veriyor, en basitinden "annemler kalmayacak yatıya" diyor, bunun sözünü vermek kolay mı bir erkek için?
Eşin göz göre göre yalan söylemiyorsa, ki öyle olsa anlardın sanırım, gerçekten senin sıkıntını anladı demektir.
E yalan söylüyorsa da mahkemeler kaçmıyor, bir şans verdin diye ömrün boyunca sırtında kambur değil ya verdiğin karar..
İşini bırakmanı da destekliyorum, istersen 10 tane bakıcı tut, k.validen ve annen de tepesind eolsun bakıcıların.. Fark etmez, düzenin bozuluyor ve "aile" olamıyorsun tam manasıyla. Bunalıma giriyorsun, yeterince ilgilenemiyorum çocuklarla diye, kaldı ki seninkiler ikiz..
Ayrıca devlet memurluğu falan kaybetmiyorsun, maaşın da aman aman yüksek değil arkadaşım. 1000-1500 arası bir maaşı nerede olsa alırsın. Zaten bu maaşla nasıl bakıcı tutacaksın. Hiç değmez çocukları mahrum bırakmana..
Evet boşanıyorum....
çünkü eşim hiçte iyi biri değilmiş..hepsinin gerçek yüzünü gördüm..bana vaatlerde bulunmuştu şartlarımı kabul etmişti..ama hepsi lafmışş..ben annemlerdeyim biliyorsunuz..cumartesi akşamı annemle babam ankaraya gitti ben kızkardeşim ve çocuklar kaldık..
Pazar sabahı eşim aradı çocukların bir ihtiyacı varmı birazdan geliyorum dedi bende yok dedim..eve kimle geldi dersiniz kayınvalidemle...ben şok geçirdim tabii..insan gelmeden önce söyler annemi getiriyorum diye...birde ona kırgın ve kızgın olduğumu bile bile neden getiriyorsun illaki bişeyler olacak dimi bu gerginlikle...
Neyse hoşgeldin demek istemedim..kızkardeşim ayıp olur boşver dedi onun ısrarıyla içeri yanlarına geçtim..hoşgeldin anne dedim..çocuklar seviyor ağlaya ağlaya..eşimde beni yok sayıyor suratıma bile bakmıyor..varsa yoksa anası..zaten tepem atık..içimdekileri söylemeye yer arıyorum ..
Kayınvalideme direk şunu söyledim..
Sen şimdi niye geldin dedim..bana söylermisin neden geldin..annem varken gelmedinde annem yokken neden geliyorsun..anneme azıcık faydan olurdu..sen babanne değilmisin bunlar senin torunların değilmi..şimdi annem yokken niye geldin bana bunu söyle dedim..
Ben kırgınım dedi..sen neye kırınsın..hem bir tek senmi kırılırsın..karşındaki insanlar kırılamazmı dedim..kadın bana işaret parmağını sallaya sallaya beni torunlarımdan kimse ayıramaz kimse ayıramaz diyor sesini yükselterek..seni kim ayırıyor torunlarından ben neden gelmedin diyorum sen nediyorsun dedim..o hala aynı şeyi tekrarlayınca papağan gibi bak dedim inada bindirme öyle bir ayırırımki sen bile hayret edersin dedim..ben ne yaptım sana kaynanalıkmı yaptım dedi..birde öyle bir laf ettiki işte orda kan beynime sıçradı..ben sana kaynanalıkmı ettim ben yuvanı yaptım anan bozdu dedi..aynen bunu dedi..gelde delirme..ayağa kalktım sen nediyosun be dedim..haddini bil..kendine gel..ne nankör ne çirkef bir insanmışsın..yazıklar olsun sana dedim..annem gece gündüz çocuklara baksın..sen gel o kadının evinde bu lafı et..terbiyesiz dedim..eşimde orda bana sus diyor..konuşma be dedim..sen adam olsaydın bugün bunlar yaşanmazdı dedim..
Eşim sinirli sinirli anne hadi kalk gidelim dedi , bende defolun gidin nankörler hepinize yazıklar olsun dedim.birdaha sen bu çocukların yüzünü biraz zor görürsün dedim kaynanama...eşim tam bir manyakmış meğer...ortayı bulmak için ağzını açamadı...
Işte olay bu..
kaynana ananı o kadar kıskanmış ki yani sen evlenince aileni unutman gerekirmiş sürekli kaynanayı bohbohlaman gerekiyormuş var böyle kaynana tipleri
seni çok iyi anlıyorum canım çünkü benzer şeyleri ben de yaşadım. Kaynanan ölmüş kıskançlıktan çatlamış patlamış ya allahın cezası kadın. Kendi kaynanamın yaptıkları geldi gözümün önüne de seninkini de benimkini de birbirine sarıp boğasım var. çirkef insanlar. Alsınlar oğullarının turşusunu kursunlar gün yüzü de görmesinler inşallah...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?