sen niye terkediyorsun ki terketmesi gerkenler terketsin..kaynanı sokma eve evindende çocuklarındanda uzak tut
onlara vereceğin en büyük cezaa bu. evimden kovdum kayın validemi 2 senedir eve sokmuyorum benden çok korkuyor saygı bir yere kadar
kimseye kendime saygısızlık yaptırmam.eşimede annemdir et tırnaktan ayrılmaz diyorsan hadi sende yaylan bavuluna kirlilerinide koymayı unutma
dedim..benden asla ayrılmaz şimdi o da tırsıyor benden bir dediğimi iki etmiyor annesiyle görüşmek için müsade istiyor..dedim ya saygı gösterdim bir
yere kadar eğer saygısızlık gördüysem alırım façasını aşağı..aldımdaaa
kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkürederim...akşam çok düşündüm..devlet memuru değilim ve 1500 tl maaş alıyorum..öyle aman aman bir rakam değil bu..şu an başka bir yerde çalışmaya başlasam heralde 1.000 tl veren bir yer bulurum.yani işi bıraktığımda ne kaybedeceğimki..hem iki bakıcı bile tutsam hep annem gelmek zorunda kalacak..o kadında genç değil..yarın birgün birşey olursa anneme, kendimi hiç affetmem..ne gerek var..
çocuklarımı kendim büyütmeye karar verdim..allah ömür verirse 3 yaşına gelene kadar onlara ben bakayım diyorum..sonra kreşe verir iş hayatına geri dönerim..
yalnız şu anki işim çok rahat..kendi odam var..dediğim gibi maaşımda fena değil..işim rahat bir sorunum yok..çalışma saatlerimde iyi, patronlarımda çok iyi insanlar..
size diyeceğim şuki ben burayla kötü ayrılmak istemiyorum..hamileyklen patron benden söz istemişti çalışacağıma dair yani güvendi bu konuda bana..şimdi işimi bırakmama şaşıracak.burayıda yüzüstü bırakmak istemiyorum..yani patronumla güzel ayrılayım ve bir açık kapı bırakıyım diyorum..hani işi bırakmak istemiyordum ama mecbur kaldım gibi düşünsün..ve bir gün burdaki işime geri dönme ihtimalim olsun en azından...
o yüzden patronuma ne söyliyim kızlar ne diyerek işten ayrılayım...fikirlerinizi bekliyorum
canım en doğru kararı vermişssin.. Nasılsa bi iş bulursun kreş yaşına gelsinler.. Anldağım kadarıyla annecğinde çok yoruldu artık..iş yerine gelince çok fazla kendini anlatmana gerek yok ikizlerin var işte daha ne olsun .. Olaylar bu duruma getirdi de yeter ..2 bebekle çalışmak çok zor tatlım az büyüsünler sende b,raz dinlenirsin oraya koş buaraya koş denge falan kalmaz insanda.. Geç evine k. Valideni tavrını koy direk söyle ne olur... Kendimi ancak idare edebiliyorum artık dersin tekrar güle güle büyüt yavrularını
evet işte bende böyle düşünüyorum..işimi bırakayım bırakmasınada bunlar beni dahada delirtir evimden çıkmazlar yayılırda yayılırlar..çünkü anlayış yokki...sonra diyorum dünyanın binbir türlü hali var..ilerde keşke işimi bırakmasaydım demek istemiyorum...
diğer taraftanda iki tane bebeğim var..daha çok küçükler..kendim bakayım kimseye yük olmayayım..çocuklar kreş yaşına geldiğinde de iş bulur çalışırım diyorum..
işte böyle bir ikilem yaşıyorum..hangisi doğru hangisini yapmalıyım bilemiyorum..bir karar verebilsem herşey dahada kolaylaşacak..en azından önümü göreceğim..en iyisini sen bilirsin diyeceksiniz ama öyle bir ruh hali içindeyimki bilemiyorum işte..
bence çalışmayı denediğini ama iki çocukla olamayacağını söylersen anlarlar heraldekızlar hepinize yorumlarınız için teşekkürederim...akşam çok düşündüm..devlet memuru değilim ve 1500 tl maaş alıyorum..öyle aman aman bir rakam değil bu..şu an başka bir yerde çalışmaya başlasam heralde 1.000 tl veren bir yer bulurum.yani işi bıraktığımda ne kaybedeceğimki..hem iki bakıcı bile tutsam hep annem gelmek zorunda kalacak..o kadında genç değil..yarın birgün birşey olursa anneme, kendimi hiç affetmem..ne gerek var..
çocuklarımı kendim büyütmeye karar verdim..allah ömür verirse 3 yaşına gelene kadar onlara ben bakayım diyorum..sonra kreşe verir iş hayatına geri dönerim..
yalnız şu anki işim çok rahat..kendi odam var..dediğim gibi maaşımda fena değil..işim rahat bir sorunum yok..çalışma saatlerimde iyi, patronlarımda çok iyi insanlar..
size diyeceğim şuki ben burayla kötü ayrılmak istemiyorum..hamileyklen patron benden söz istemişti çalışacağıma dair yani güvendi bu konuda bana..şimdi işimi bırakmama şaşıracak.burayıda yüzüstü bırakmak istemiyorum..yani patronumla güzel ayrılayım ve bir açık kapı bırakıyım diyorum..hani işi bırakmak istemiyordum ama mecbur kaldım gibi düşünsün..ve bir gün burdaki işime geri dönme ihtimalim olsun en azından...
o yüzden patronuma ne söyliyim kızlar ne diyerek işten ayrılayım...fikirlerinizi bekliyorum
Kaynananı eve sokma uzaktut, kaynını isteme , eşinin burnunu sürt eve gitme diyenlere şaşırıyorum. Evlilik bu mu sizce yada hayat bu mu?Evlenirken iyiyide kötüyüde bilerek evleniyor insanlar. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilki bahsettiğimiz insanlar en az 60yaşında insanlar.
Hangininzin annesi veya babası istemediği halde evlilik kurumu için bazı şeylere göz yummadı. Hayattada öyle değilmi. Bir gün içinde nelere göz yumuyor susup geçiyoruz.
Kadın veya erkeğe eşi, anneni babanı kardeşini görmeyeceksin diyemez bir arkadaş kaynanam bana saygı duyar korkar evime girmez yazmış. Bu doğrumu sence. Et ile tırmak ayrılmaz.Ayıranlarda yaptım sanar ama yanılır. Erkekler bizim toplumda böyle durumları biryere kadar çekiyor. Biryerden sonrada patlak veriyor evlilik.Ya psikolojileri bozuluyor yada evden kaçmak nefes almak için başka kadınlara gidiyorlar. Nedenide ne olursa olsun erkekve kadın ayrı dünyalardan gelme. Erkek sıkıldımı çakar kaç çocuğu olursa olsun. Erkek sıkıldımı kaçar işi neolursa olsun. Kadınlar ddirenir savaşır çocukları işi için çünkü Allah bizi analık güdüsüyle yaratmış. Budurumdada şartlar getidiğiniz kocanız isyan bayrağını çekerse ki normal ailesi insanın canıdır üzülen gene kadınlar oluyor.
Evlilikte anlayışlı olmak şart bence, sıkıntıları çok takmamalı, büyütmemeli.Heleki orta yolu bulmaya çalışan bir eşiniz varsa.Onuda çok üzmemeli.Menfaatleriniz çervevesinde hareket ediyoruz insan olarak ama bu yanlış.Sırf kızı veya oğluyla evlendik diye beklentilerimiz olmamalı.Bebek bakımı, para, ev temizliği beklemek yanlış. Doğuran da evlenende kendin yapıyor.
Hayatımı kurarken başkaları ekseninde dolaştırıp, yolu uzatıp ,taşlara takılana kadar eşim ve kendi çevremde kurup kimseninde taşıyla toprağıyla uğraşmam.İşime gelirse doğururum işime gelirse yer içer gezerim.
Erkeklein burnu sürtülmüyor. Kimsede 30 yıllık anasını 3 yıllık karısı için bırakmıyor.
canım mesleğin evden yapılacak bir meslek mi? eğer öyleyse patronuna evden idare edebileceğini söyleyebilrisin hem çocuklarınla ilgilenir hem işini yaparsın ... eğer patronuna bu sözü vermişsen o zman durum biraz zorlayacak senikızlar hepinize yorumlarınız için teşekkürederim...akşam çok düşündüm..devlet memuru değilim ve 1500 tl maaş alıyorum..öyle aman aman bir rakam değil bu..şu an başka bir yerde çalışmaya başlasam heralde 1.000 tl veren bir yer bulurum.yani işi bıraktığımda ne kaybedeceğimki..hem iki bakıcı bile tutsam hep annem gelmek zorunda kalacak..o kadında genç değil..yarın birgün birşey olursa anneme, kendimi hiç affetmem..ne gerek var..
Kaynananı eve sokma uzaktut, kaynını isteme , eşinin burnunu sürt eve gitme diyenlere şaşırıyorum. Evlilik bu mu sizce yada hayat bu mu?Evlenirken iyiyide kötüyüde bilerek evleniyor insanlar. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilki bahsettiğimiz insanlar en az 60yaşında insanlar.
Hangininzin annesi veya babası istemediği halde evlilik kurumu için bazı şeylere göz yummadı. Hayattada öyle değilmi. Bir gün içinde nelere göz yumuyor susup geçiyoruz.
Kadın veya erkeğe eşi, anneni babanı kardeşini görmeyeceksin diyemez bir arkadaş kaynanam bana saygı duyar korkar evime girmez yazmış. Bu doğrumu sence. Et ile tırmak ayrılmaz.Ayıranlarda yaptım sanar ama yanılır. Erkekler bizim toplumda böyle durumları biryere kadar çekiyor. Biryerden sonrada patlak veriyor evlilik.Ya psikolojileri bozuluyor yada evden kaçmak nefes almak için başka kadınlara gidiyorlar. Nedenide ne olursa olsun erkekve kadın ayrı dünyalardan gelme. Erkek sıkıldımı çakar kaç çocuğu olursa olsun. Erkek sıkıldımı kaçar işi neolursa olsun. Kadınlar ddirenir savaşır çocukları işi için çünkü Allah bizi analık güdüsüyle yaratmış. Budurumdada şartlar getidiğiniz kocanız isyan bayrağını çekerse ki normal ailesi insanın canıdır üzülen gene kadınlar oluyor.
Evlilikte anlayışlı olmak şart bence, sıkıntıları çok takmamalı, büyütmemeli.Heleki orta yolu bulmaya çalışan bir eşiniz varsa.Onuda çok üzmemeli.Menfaatleriniz çervevesinde hareket ediyoruz insan olarak ama bu yanlış.Sırf kızı veya oğluyla evlendik diye beklentilerimiz olmamalı.Bebek bakımı, para, ev temizliği beklemek yanlış. Doğuran da evlenende kendin yapıyor.
Hayatımı kurarken başkaları ekseninde dolaştırıp, yolu uzatıp ,taşlara takılana kadar eşim ve kendi çevremde kurup kimseninde taşıyla toprağıyla uğraşmam.İşime gelirse doğururum işime gelirse yer içer gezerim.
Erkeklein burnu sürtülmüyor. Kimsede 30 yıllık anasını 3 yıllık karısı için bırakmıyor.
kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkürederim...akşam çok düşündüm..devlet memuru değilim ve 1500 tl maaş alıyorum..öyle aman aman bir rakam değil bu..şu an başka bir yerde çalışmaya başlasam heralde 1.000 tl veren bir yer bulurum.yani işi bıraktığımda ne kaybedeceğimki..hem iki bakıcı bile tutsam hep annem gelmek zorunda kalacak..o kadında genç değil..yarın birgün birşey olursa anneme, kendimi hiç affetmem..ne gerek var..
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun hem bebeklerin hemde kararın.
benimde bugün iki yaşını dolsuran bir oğlum var ve bende çalışan bir anneyim. doğumdan sonra işe döndüm ve ilk zamanlar annem baktı oğluma. maddi anlamda sıkıntıda değildi ve açıkcası türkiye şartlarında yabana atılmayacak bir maaşım vardı o yüzden devam ettim. ilk zamanlar aslında çocukları bırakmak daha kolay oluyor (tabi ben bunu tek bebek için söylüyorum). baqttaniyeye sarıp bırakıyordum annanesine ama ne zamanki oğlumun aklı ermeye başladı ve birşeyler anlatabildi işte ozaman benim için zorluklar başdı. oğlum arkadam "anne gitme" diye ağlıyordu. baktım olacak gibi değil 2 hafta önce patronumla konuştum ve ayrılık kakarı aldım. ay sonu ayrılıyorum.
herkes diyor nasıl geçineceksiniz yok ne yapacaksın evde ama şu bir gerçekki " geldiği kadar gidiyor" yok çalışıyorum yeni giysiler lazım yok bugüğn dışardan yiyelim hazırda yemek yok aldığın maaşda böyle geçip gidiyor birde bakıcı parası vereceksin üstüne o yüzden hayırlı bir karar vermişsin canım.
patronuna şunu söyleyebilirsin " insan başına gelmeden hiç bir duyguya anlamıyormuş. kucağıma alınca bebekleri bırakamaayacağım anladım" demen onun için yeterli olur sanırım.
umarım anlaşarak ayrılırsınızda tazminatını felanda veririler. bende istedim düşünücem dedi. 6 senelik emeğim var verse biraz köşede birikmişim olur.
hakkınızda hayırlısı canım. gelişmeleri haberdar et.
bu arada sen şuan raporlu sayılırsın çıkışını hemen vermeyebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?