amin cnm ınsallah yaaa allah herkese nasıp etsınYaa cok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin :))
Ne konuda cnmkızlar bide bana yardımcı olun lütfenn :/
keseyı gördunmu cnm hcg degerın kacken gördünNe konuda cnm
nedenn moralın bozuk cnmOffff moralim aşırı bozuldu acaba kan testimi yaptırsam ayin ikisinde regl gunum((((
Ewet canım ben adet tarihim 2gün geçince öğrendim hamile oldgmu ilk ölçtürdm 392 ydi 2gün sonra 812 oldu 2gün sonra 1042 ydi o gün gittim hastaneye istedgm gbi yükselmedi diye 4+3 tü alttan bakınca gördü keseyi 1hafta sonra tekrar gittim kese büyümüştü ama henüz embriyoyu göremdk haftaya tekrar gdecegm meraktan catlıcam ya göremezsemkeseyı gördunmu cnm hcg degerın kacken gördün
bak ben bu aayy deneme yaptım o kdr en son adet tarhı yaklasnca belırtımde yoktu cok üzülmüştüm dün adet gunumdu arkadasmn zoruylaa test yaptm poztff ve kandada hemen cıktı cok şükür acele etmeyın olmadysa da üzülmeyın tabı sımdı tuzun kuru dersınızz takma demek kolay ama ınann dun sabaha kadar bende bılmıodum hcbısey artıkk sıkılmıstımm ve o anda hamıle oldugumu ögrendmCanim bir Ton test erken gebelik testi ve negatif neden böyle olduki ayin 2sinde regl dönemim hcg yaptırsam korkuyorum cikmiycak((((
ınsallah görrusun cnm yaa ben dun ılk ölçümü yaptrdım 1228,8 cıktı bırdaha ölç demedıler bana ıkı uc gun sonra dırek randevu aldım bende korkuyrm ınss rabbımm saglıkla kucagımıza almayı nasıp ederEwet canım ben adet tarihim 2gün geçince öğrendim hamile oldgmu ilk ölçtürdm 392 ydi 2gün sonra 812 oldu 2gün sonra 1042 ydi o gün gittim hastaneye istedgm gbi yükselmedi diye 4+3 tü alttan bakınca gördü keseyi 1hafta sonra tekrar gittim kese büyümüştü ama henüz embriyoyu göremdk haftaya tekrar gdecegm meraktan catlıcam ya göremezsem
Bnce erken adet tarihin gelince yaptr stres yapma tutunacagı varsada tutunamaz sen böyle yaparsan bn adet olcam diye beklerken hamile kaldım adet belirtisinden tek fark göğüslerim daha farklı acıyoduOffff moralim aşırı bozuldu acaba kan testimi yaptırsam ayin ikisinde regl gunum((((
Bncede gerek yok bnm doktorumda artk kanda baktrmana gerek yok dedi sende smdi gitsen kese görünür zaten bekleyemiosan hemen git :) zaten alttan bakınca görünüoınsallah görrusun cnm yaa ben dun ılk ölçümü yaptrdım 1228,8 cıktı bırdaha ölç demedıler bana ıkı uc gun sonra dırek randevu aldım bende korkuyrm ınss rabbımm saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder
ben dun kan sonucunu alınca doktorumu aradım ne zaman gelıyım dedım hafta sonuna dogru gel persembe gbı sıkısık idrarlaa karından bakalım dedı ınsallah gtcem bu persembeBncede gerek yok bnm doktorumda artk kanda baktrmana gerek yok dedi sende smdi gitsen kese görünür zaten bekleyemiosan hemen git :) zaten alttan bakınca görünüo
Üstten görünmezse korkma ama cunku bnm cuma günü üstten görünmedi yine alttan baktı idrara sıkısık degildm blki ondandrben dun kan sonucunu alınca doktorumu aradım ne zaman gelıyım dedım hafta sonuna dogru gel persembe gbı sıkısık idrarlaa karından bakalım dedı ınsallah gtcem bu persembe
Bnde takanlara cok kızardm smdi herseyi en ince ayrıntısına kadar arastırıuorum internetten :))Canimm hayırlı uğurlu olsun önce sağlıklı al kucağına yok tuzuna kuru dermiyim ya hiç bukadar takacagi mi dusunmemistim
aynenn olabılır ondn banada özellıkle sıkısık ol dedı ayrıca alttan bakmakk tehlıkelıymış yaÜstten görünmezse korkma ama cunku bnm cuma günü üstten görünmedi yine alttan baktı idrara sıkısık degildm blki ondandr
olsun cnm senı anlıyorum ben emın ol allah ın vardır bıldıgı zamanı nı bekleCanimm hayırlı uğurlu olsun önce sağlıklı al kucağına yok tuzuna kuru dermiyim ya hiç bukadar takacagi mi dusunmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?