çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Offff moralim aşırı bozuldu acaba kan testimi yaptırsam ayin ikisinde regl gunum((((

Canim bir Ton test erken gebelik testi ve negatif neden böyle olduki ayin 2sinde regl dönemim hcg yaptırsam korkuyorum cikmiycak((((

Kızlar şüpheniz varsa direk kan testi yapın bence :)) Adet gününe kadar bekledim ben idrar testi yapacaktım gecikirse. Adet gününe kadar hep belirti yaşadım sevindim heyecanlandım. Ve beklenen gün geldi adet oldum :/

keseyı gördunmu cnm hcg degerın kacken gördün
Ewet canım ben adet tarihim 2gün geçince öğrendim hamile oldgmu ilk ölçtürdm 392 ydi 2gün sonra 812 oldu 2gün sonra 1042 ydi o gün gittim hastaneye istedgm gbi yükselmedi diye 4+3 tü alttan bakınca gördü keseyi 1hafta sonra tekrar gittim kese büyümüştü ama henüz embriyoyu göremdk haftaya tekrar gdecegm meraktan catlıcam ya göremezsem

Canim bir Ton test erken gebelik testi ve negatif neden böyle olduki ayin 2sinde regl dönemim hcg yaptırsam korkuyorum cikmiycak((((
bak ben bu aayy deneme yaptım o kdr en son adet tarhı yaklasnca belırtımde yoktu cok üzülmüştüm dün adet gunumdu arkadasmn zoruylaa test yaptm poztff ve kandada hemen cıktı cok şükür acele etmeyın olmadysa da üzülmeyın tabı sımdı tuzun kuru dersınızz takma demek kolay ama ınann dun sabaha kadar bende bılmıodum hcbısey artıkk sıkılmıstımm ve o anda hamıle oldugumu ögrendm

ınsallah görrusun cnm yaa ben dun ılk ölçümü yaptrdım 1228,8 cıktı bırdaha ölç demedıler bana ıkı uc gun sonra dırek randevu aldım bende korkuyrm ınss rabbımm saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder

Offff moralim aşırı bozuldu acaba kan testimi yaptırsam ayin ikisinde regl gunum((((
Bnce erken adet tarihin gelince yaptr stres yapma tutunacagı varsada tutunamaz sen böyle yaparsan bn adet olcam diye beklerken hamile kaldım adet belirtisinden tek fark göğüslerim daha farklı acıyodu

Bncede gerek yok bnm doktorumda artk kanda baktrmana gerek yok dedi sende smdi gitsen kese görünür zaten bekleyemiosan hemen git :) zaten alttan bakınca görünüo

Bncede gerek yok bnm doktorumda artk kanda baktrmana gerek yok dedi sende smdi gitsen kese görünür zaten bekleyemiosan hemen git :) zaten alttan bakınca görünüo
ben dun kan sonucunu alınca doktorumu aradım ne zaman gelıyım dedım hafta sonuna dogru gel persembe gbı sıkısık idrarlaa karından bakalım dedı ınsallah gtcem bu persembe

Darisi basıma adına cçok sevindim benimde 15 gün geçti ama adetime bir hafta kalada ggeçtiktenbir hafta sonrada kan testi yyaptırdım hiçbirşey yok çağın hastalığı

Canimm hayırlı uğurlu olsun önce sağlıklı al kucağına yok tuzuna kuru dermiyim ya hiç bukadar takacagi mi dusunmemistim

ben dun kan sonucunu alınca doktorumu aradım ne zaman gelıyım dedım hafta sonuna dogru gel persembe gbı sıkısık idrarlaa karından bakalım dedı ınsallah gtcem bu persembe
Üstten görünmezse korkma ama cunku bnm cuma günü üstten görünmedi yine alttan baktı idrara sıkısık degildm blki ondandr

Canimm hayırlı uğurlu olsun önce sağlıklı al kucağına yok tuzuna kuru dermiyim ya hiç bukadar takacagi mi dusunmemistim
Bnde takanlara cok kızardm smdi herseyi en ince ayrıntısına kadar arastırıuorum internetten :))

Üstten görünmezse korkma ama cunku bnm cuma günü üstten görünmedi yine alttan baktı idrara sıkısık degildm blki ondandr
aynenn olabılır ondn banada özellıkle sıkısık ol dedı ayrıca alttan bakmakk tehlıkelıymış ya

olsun cnm senı anlıyorum ben emın ol allah ın vardır bıldıgı zamanı nı bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…