mutlaka sonucunu yaz cnmtabi şimdi yani acilde :)
Şimdi doktordan geldim kesemiz oluşmuş ama daha çok küçüğüz 4mm :) cts tekrar gidicez hayrlısı herkes için canlarray cnm ya bende o korkuyu yasıyorum dünden berı bnm hcg 1228,8 cıktı bende persembe gtcm bana da aynı sıkışık gel dedi inş keseyı görrz
ayy cnm cok sevındımm allah banada nası eder ınsallah keseyeı görrmm sonra kalp atısı rahatlarımm persembe gunu gdyrmm ben hadı gözn aydınŞimdi doktordan geldim kesemiz oluşmuş ama daha çok küçüğüz 4mm :) cts tekrar gidicez hayrlısı herkes için canlarr
İnşallah tatlımm kesemiz büyüsün daha iyi olcak inşşş kalp atışınıda duyalım minnağımın dahada rahatlıcazz :) perşembe iyi haberlerini bkliyorummayy cnm cok sevındımm allah banada nası eder ınsallah keseyeı görrmm sonra kalp atısı rahatlarımm persembe gunu gdyrmm ben hadı gözn aydın
ınsallahh canım ınsallhh zaten persembeye kadr dokuz dogrurormm hıc stres bıtmıyo ıdrar da test yaptm poztff emın olamadm bırtane daha yaptm emın olamadm kostum kana kan sonucnu beklerken emın olamadım sonu c cıktı hemde baya yuksek 1228,8 yıne emın olamıom maalese :dİnşallah tatlımm kesemiz büyüsün daha iyi olcak inşşş kalp atışınıda duyalım minnağımın dahada rahatlıcazz :) perşembe iyi haberlerini bkliyorumm
Canim mrb benim de ilk hcg cuma gunu 76 pazartesi 234 cuma 722 ben simdi gitsem karindan gorunurmu kese son adete gore 5+4 gunluk hamileyimEwet canım ben adet tarihim 2gün geçince öğrendim hamile oldgmu ilk ölçtürdm 392 ydi 2gün sonra 812 oldu 2gün sonra 1042 ydi o gün gittim hastaneye istedgm gbi yükselmedi diye 4+3 tü alttan bakınca gördü keseyi 1hafta sonra tekrar gittim kese büyümüştü ama henüz embriyoyu göremdk haftaya tekrar gdecegm meraktan catlıcam ya göremezsem
1500 dn snra gözukuomus cnm genelde bende beklıorm ondnCanim mrb benim de ilk hcg cuma gunu 76 pazartesi 234 cuma 722 ben simdi gitsem karindan gorunurmu kese son adete gore 5+4 gunluk hamileyim
Görünmeyebilir ama benm alttan bakmıstı gördü üstten görünmüyo genelde canım alttan baktr skıntı olmuyoCanim mrb benim de ilk hcg cuma gunu 76 pazartesi 234 cuma 722 ben simdi gitsem karindan gorunurmu kese son adete gore 5+4 gunluk hamileyim
üstten bakıolar cnm görülmezse beklıosun görülene kadr sıkışık idrarla karndan bakıolar1500 de alttan goruluyo dimi?
Bi problem olmazsa insallah bu cuma degerimin epey katlanmis olmasi gerekiyo ins bende gorebilirim alttan korkuyorum oyuzden karindan cikmasini bekluyorum canmüstten bakıolar cnm görülmezse beklıosun görülene kadr sıkışık idrarla karndan bakıolar
Senin kac haftqlik canm?Görünmeyebilir ama benm alttan bakmıstı gördü üstten görünmüyo genelde canım alttan baktr skıntı olmuyo
ınsallah cnm bnde persembe gtcem karndan bakılması ıcınBi problem olmazsa insallah bu cuma degerimin epey katlanmis olmasi gerekiyo ins bende gorebilirim alttan korkuyorum oyuzden karindan cikmasini bekluyorum canm
cnm ben 4+4 üm 5. cı haftaya grdım yanı ınsallah persembe karndan bakılck kese ıcınHerkese soruyorum senin kac haftalik canim
ınss cnmm kımısı gec göruomus ama telas yapma doktr mesela bana dediiki idrara sıkışık gel dediBenimde 5 +4 ozaman bende gorebilirim ins
doktora göre 6+2 sat a göre 6+5 canımmmSenin kac haftqlik canm?
bnmkii daha cooookk minnnaaaakkdoktora göre 6+2 sat a göre 6+5 canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?