çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cnm ya bende o korkuyu yasıyorum dünden berı bnm hcg 1228,8 cıktı bende persembe gtcm bana da aynı sıkışık gel dedi inş keseyı görrz
Şimdi doktordan geldim kesemiz oluşmuş ama daha çok küçüğüz 4mm :) cts tekrar gidicez hayrlısı herkes için canlarr

Şimdi doktordan geldim kesemiz oluşmuş ama daha çok küçüğüz 4mm :) cts tekrar gidicez hayrlısı herkes için canlarr
ayy cnm cok sevındımm allah banada nası eder ınsallah keseyeı görrmm sonra kalp atısı rahatlarımm persembe gunu gdyrmm ben hadı gözn aydın

ayy cnm cok sevındımm allah banada nası eder ınsallah keseyeı görrmm sonra kalp atısı rahatlarımm persembe gunu gdyrmm ben hadı gözn aydın
İnşallah tatlımm kesemiz büyüsün daha iyi olcak inşşş kalp atışınıda duyalım minnağımın dahada rahatlıcazz :) perşembe iyi haberlerini bkliyorumm

İnşallah tatlımm kesemiz büyüsün daha iyi olcak inşşş kalp atışınıda duyalım minnağımın dahada rahatlıcazz :) perşembe iyi haberlerini bkliyorumm
ınsallahh canım ınsallhh zaten persembeye kadr dokuz dogrurormm hıc stres bıtmıyo ıdrar da test yaptm poztff emın olamadm bırtane daha yaptm emın olamadm kostum kana kan sonucnu beklerken emın olamadım sonu c cıktı hemde baya yuksek 1228,8 yıne emın olamıom maalese :d

Canim mrb benim de ilk hcg cuma gunu 76 pazartesi 234 cuma 722 ben simdi gitsem karindan gorunurmu kese son adete gore 5+4 gunluk hamileyim

Canim mrb benim de ilk hcg cuma gunu 76 pazartesi 234 cuma 722 ben simdi gitsem karindan gorunurmu kese son adete gore 5+4 gunluk hamileyim
1500 dn snra gözukuomus cnm genelde bende beklıorm ondn

üstten bakıolar cnm görülmezse beklıosun görülene kadr sıkışık idrarla karndan bakıolar
Bi problem olmazsa insallah bu cuma degerimin epey katlanmis olmasi gerekiyo ins bende gorebilirim alttan korkuyorum oyuzden karindan cikmasini bekluyorum canm

Bi problem olmazsa insallah bu cuma degerimin epey katlanmis olmasi gerekiyo ins bende gorebilirim alttan korkuyorum oyuzden karindan cikmasini bekluyorum canm
ınsallah cnm bnde persembe gtcem karndan bakılması ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…