Burcun akrepmi?kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
benden aynı sanki sert durursam o kadar güçlü dururum kendimi korurum mantıgım varBende yabancı insanlara karşı çok çatık kaşlı suratsızımdır
özellikle otobüs,kamuya açık yerlerde
kendimi koruma iç güdüm bu
evet akrepBurcun akrepmi?
bende de ikinci kaşılaşmamızda sen bumusun diyorlar ama ilk görüşte ukala çok bilmiş suratsız diye konuşuyorlar hemde yanımda duyunca çok üzülüyorumBende de o var bana burnu bir karış havada kendini bişey sanıyor diyorlarmış,Banane neyapim yani mizacım fıtratım böyle her dakika mimiklerimi insanlar beni sevecek veya önemseyecek diye düzeltemem, doğalım neyse odur.Birşekilde 2.muhabbette zaten hemen söyleyiveriyorlar yanına yaklaşamadık ilkbaşta meğer sen neymişsinüzerine birkezdaha anladık ki dış görünüşe göre insanlar yargılanmaz diyorlar oyüzden samimi olacağın kişiler birşekilde senin farkına varacaktır.Kendini kasma bu yüzdende ağlama bence rahat oll....
evet dün otobüsün camından bi an kendime baktım surat beş karış düzeltim hemen ama tekrar baktığımda gene beş karışÜzgünüm ama duzeltemezsin çünkü ben de böyleyim. Beni görenler hemen ay ne kibirli kendini beğenmiş falan diyorlar konuşup görüştükce ya ben ilk tanısında böyle demiştim kusura bakma hiç de öyle değilmiş diyorlar. Bu yapı meselesi fark ettiğin nadir zamanlarda belki duzeltirsin ama genel olarak hep böyle yani. Kendimden biliyorum
bende de ikinci kaşılaşmamızda sen bumusun diyorlar ama ilk görüşte ukala çok bilmiş suratsız diye konuşuyorlar hemde yanımda duyunca çok üzülüyorum
Botoks yaptır.. Şaka değil ciddiyim aynı sorun bende de vardı hatta iki kaşımın arasında derin bir yarık (artık kırışık diyemiyorum o derece) sabah kalkıyorum ne bir kırışık ne bişey işe geliyorum aynaya bi bakıyorum o çüzgü orda.. Kızgın gibi görünüyodum sürekli çünkü kızgınlık mimiğini o kadar çok yapıyorum ki ordan gitmiyodu.. Botoks yaptırdım :) Ve artık kaşlarımı nerdeyse oynatamıyorum yüzümde bir yumuşak ifade anlatamam.. Tavsiye ederim :)kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
ODA BAYA FARKLI BİR BAKIŞ ACISI HİÇ DÜŞÜNMEDİMBotoks yaptır.. Şaka değil ciddiyim aynı sorun bende de vardı hatta iki kaşımın arasında derin bir yarık (artık kırışık diyemiyorum o derece) sabah kalkıyorum ne bir kırışık ne bişey işe geliyorum aynaya bi bakıyorum o çüzgü orda.. Kızgın gibi görünüyodum sürekli çünkü kızgınlık mimiğini o kadar çok yapıyorum ki ordan gitmiyodu.. Botoks yaptırdım :) Ve artık kaşlarımı nerdeyse oynatamıyorum yüzümde bir yumuşak ifade anlatamam.. Tavsiye ederim :)
evet akrep
Oyyyy o zaman ben, benim oğlani içimde tutabildigim kadar tutayımyay olunca doğururum.
kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
Bana 2 yıl önce bi arkadaşım söylemişti saçma gelmişti hani sanki botoks yaşlanmayla ilgiliymiş gibi geliyodu.. Sonra artık denemeye karar verdim daha çok yeni 3 hafta kadar oldu.. Sadece alnıma ve kaş ortama yaptırdım.. Botoks dişlerini sıkan kişile için de çene kasına yapılıyomuş mesela dişlerini gece falan sıkmaması için.. aynı mantık işte.. Ordaki kasları geçici olarak felç ettiği için fazla hareket ettiremiyosun.. Şimdi istesemde kaşlarımı çatamıyorum yüzümde hep yumuşak bi ifade var.. Gerçekten işe yaradı..Ve ayrıca şöyle de bişey var zaten memnun kalmazsan da etkisi 3-4 ay sonra gidiyo.. Bi dene benceODA BAYA FARKLI BİR BAKIŞ ACISI HİÇ DÜŞÜNMEDİM
evde çok neşeliyim beni sustura bilene aşk olsun önce bende sorun etmezdim ama sürekli söylüyorlar çok suratsız kimseyi beğenmiyor diye bende kafama takıyorum resmen itiyorumkullanıcı adını görsem oldukça güleç biri olduğunuzu düşünürdüm :)
benim suratsızlığım pek nadirdir ama sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı da hiç dert etmezdim. bence siz de dert etmeyin. dışarıda ya da daha sizi hiç tanımayan insanlara karşı sevgi pıtırcığı olmanıza gerek yok.
BENCEDE VE inat olmasını istemiyorsanız sıka bildiğiniz kadar sıkın dişinizi
Ay inanmıyorum 3 buçuk yaşında ki oğlum da ikizler burcubu kombinasyon beni tımarhaneye kapatır. Ne zaman bitiyo akrep burcu gün olarak
Canim benim disardaki insanlarla arana bi duvar oruyorsun sen,bazi durumlarda koruyucu ama bazende itici oluyo tabi seninde dert yandigin gibi,bence sen o duvarin arkasindaki yani coookkk tatlisinnnyok iyi şeyler düşünüyorum ama dışarı çıkınca hep suratım asık dışarda özellikle sanki dışardaki insanlardan korunmak için yapıyorum kimse bişey demesin yaklaşmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?