Çok takıntılıyım=(

kendı kendıne deki..
bugunune kadar takıntılı yaşadım şüphe içinde yaşadım. sonuç ne..
bir şey varsada ruhum duymaz zaten de.
bundan sonra takıntılı olmayacağım de.
ya düşününki onu düşün bunu düşün kafamız eskıyecek. hayat streslı zaten bırde olmadık takıntılar yaparak hayatınızı zehir etmeyın..
aman z........ aşağı kasım paşa de. kurtul bu durumdan.
bu takıntılı durum paronayaklık hal sizin kendinize yapacağınız en büyük işkencedir.
kendıne bır ugraş bul yada kitap oku.

kitap müzik küfür =))
takma

kızlar ben çok takıntılıyım erkek arkadaşım konusunda. onunlayken çok mutluyum her şey çok güzel ama kendi başıma kaldığım an hemen düşünmeye başlıyorum senaryolar yazıyorum hemen söylediği tek bi kelimeyi takıyorum ya da yaptığı bir şeyi onu çok seviyorum onun da beni sevdiğine inanıyorum ama işte offf ya şöleyse... demekten kendimi alamıyorum bir türlü senağlama

bende bazen böyle cok karamsar oluyorum ama ben genellıkle sevgılımın eskı sevgılılerıne takarım yanı acaba onu dahamı cok sevıyordu vs vs dıye sonra ne yapıyorsun sen kendıne gel dıye toparlanmaya calısyorum mesela suan oyleyım bu ara eskı sevgılısıne kafayı taktım kendımı yemeye basladım yakında duzelırım sanırım ama bu donemden gecmeyı sevmıyorum eyvahedigeldismile

Konu 2009 da kalmış ama şu anki durumumu anlattığı için yazayım dedim. Onunlayken evlilikle ilgili konuşuyoruz, kafamda hiç soru işareti olmuyo o an gel evlenelim dese evlenirim yani. Ama sonra kendi kendime kalınca acaba doğru kişi mi? Geçen gün şunu dedi gerçekten beni sevmiyor mu? Acaba duygularım ypğun değil mi? Bunun gibi yüzlerce soru geliyo aklıma. Haftada bir falan görüşebiliyoruz zaten. Uzak kalınca olumsuz düşünmeye başlıyorum hep. Böyle olan var mı başka. Nasıl emn olacam ben ya?

olmazmı aynen ben ya bende bazen böyle oluyorum yanı herseye takabılıyorum genelde sevgılımın gecmısı benı delı edıyoreyvahedigeldismile

sizin yazdıklarınızı okurken kendimi gördüm ya bende böyleyim sürekli senaryolar yazıyorum ama tek suclu biz degiliz bu konuda ya erkeklerin bazı davranısları paranoyak yaptı bizi:(((

ilk baslarda bendede boyle oluyordu, gecmisinden dolayi
her dedigini baska bi tarafa cekiyodum, cok takiyordum
ama bi gun bana "senle konusmaktan korkuyorum, hep yanlis anliyosun her dedigimi kafana takiyosun" dedi sok oldum, cok uzulmustum ama hakliydi.
ondan sonra takmamaya basladim, yanlis anlicam diye korkusundan bazi seyleri saklar, her seyini soylemez diye cok korktum, ve "olurmu oyle sey, haklisin ozur dilerim artik hicbisey takmicam yeterki herseyini soyle bana hic bisey saklama" dedim ve takmamaya calistim. Bu takintilar hemencecik gitmedi tabi, biraz zaman aldi ama sonunda gitti.
ve herseyi bambaska gordum, cok guven verdi artik hic takmiyorum senaryoda yapmiyorum :asigim:
bence sevgilin sana daha cok guven vermeli, tamamen guvenmelisin ona. Tamamen guvenmedigin icinde hemen senaryolar kurabiliosun yerimseniben

Son düzenleme:
Back
X