Çok talihsizim😒

Öyle bişey yazmadım diyorum.. Eşime test yapıldı negatif dendi 4 gün sonra sağlık bakanlığı arayıp boğaz testi pozitifmiş aslında dedi.. O 4 günlük sürede eşim kendini negatif zannederek DOKTORLAR NEGATİF DEDİĞİ İÇİN market VS işlerini o hallediyordu küçük çocukla gidemiyorum. Hiçbir zaman eşim pozitif markete gitti demedim 38 gündür evden çıkmıyorum öyle bintane konu okuyup boş boş yorum yapma.. Kimseye beddua ettiğim yok Allaha havale ediyorum en güzeli bu. Ok...
Hanımefendi sadece ben hatırlasam derim ki yanlış hatırlıyorum.Kötü yorumladım vs haklısınız. Benden başka insanlarda hatırlıyor ? Karadenize gitmek isteyen insan markete gitmez mi ? Tartışılacak bişey yok , Allah korusun herkesi bu zihniyetten.

Gocunma meselesi sanırım takma boşver.
Korona taşıyıp gezmek mi gcunma meselesi hahahahhahaha 😂😂😂😂😂
Hanımefendi sadece ben hatırlasam derim ki yanlış hatırlıyorum.Kötü yorumladım vs haklısınız. Benden başka insanlarda hatırlıyor ? Karadenize gitmek isteyen insan markete gitmez mi ? Tartışılacak bişey yok , Allah korusun herkesi bu zihniyetten.
Canak tutanları beğenmeyince gocunuo oldum ya 😂😂😂😂

Profiliniz gizli corona ile açtığınız ilk konuydu galiba eşiniz pozitifti ve markete gitmişti. Gayet net hatılıyorum. Artık hangi bedduayı ederseniz edin, döner dolaşır inanın umrumda değil. Size ben bulaştırmadım düşünün bakalım kim bulaştırdı ?

Usenmedim konusunu buldum :) konu basliginda her seyi anlatoyor ama onu bile yalanliyor pesss!

Ben çocukla evde ilgilendim o alışveriş yaptı bugün en korktuğum şey taşıyıcı olmak 🤢😣

QUOTE="Evlat Kokusu, post: 64693672, member: 952180"]
Günah almayın lütfen ben eşimi pozitif iken markete yollamadım. Ya Bi geçmiş olsun diyin ya bukadar katı, gaddar, vicdansız olmayın ya...
[/QUOTE]

Aldigim gunahi yukarida iade ettim sana. Hangimiz gaddar ve vicdansiz sence?

Usenmedim konusunu buldum :) konu basliginda her seyi anlatoyor ama onu bile yalanliyor pesss!

Konuyu da editlemiş tepki gelince , ilk halini göremiyoruz ilk halini de okumuştum. Diyorum ya söylenecek pek bişey yok. Allah korusun hepimizi.

Bence en en gaddar hastalığa empati yapmayan değil, ona belki denir ki vicdansız. Çünkü zararı yok , kötü biriyse de kendine kötü. Ya hastalığı bile isteye yayan ona buna yayana ne demeliyiz? İnanın bilsem şikayet ederim sağlık bakanlığına çünkü adam hala gezmek istiyor, duramıyor yani hani ya bir hata ettik , çok pişmanım değil. Acaba 1000km öteye gidebilir miyiz ? biz bayramda köye geldik eşimin köyüne 70 yaşındaki teyzelerle sırf temas sevdikleri için evin içine dahi girmeden dirsek selamı yaptık. Ev ziyareti zaten yasak çok şükür bilinçli bir köy. Benim yaşadığım şehirde 6. gündür yeni vaka yok, gurur duyuyorum , bende bu bilincin bir parçasıyım .

Konuyu da editlemiş tepki gelince , ilk halini göremiyoruz ilk halini de okumuştum. Diyorum ya söylenecek pek bişey yok. Allah korusun hepimizi.

Aynen ben de ilk halini okumustum konu basliginda bile esim bozitif diyor, sonra onu bile yalanlamis. Hayir yazdiklarini gayet net hayirliyorum. Esinin markete gittigi postu da yukarida alintiladim. Burada millete neden saldiriyorsun. Bu kinamayin modasi da aldi basini gidiyor. Kinamayin yazmis bir de. Sanki hastaligini kiniyoruz. Kiniyorum evet, baska hayatlari hice saymalarini ve zihniyetlerini kiniyorum. Boylelerine hakkimi da helal etmiyorum.

O halde neden yemek yapıyorsunuz?Kendinize söyleyin bi pizza eşinizde napiyorsa yapsın

Onun temizlik yemek vs işlerini halletmesi gerekirken bir de tatile mi gidelim diyo

Aynen ben de ilk halini okumustum konu basliginda bile esim bozitif diyor, sonra onu bile yalanlamis. Hayir yazdiklarini gayet net hayirliyorum. Esinin markete gittigi postu da yukarida alintiladim. Burada millete neden saldiriyorsun. Bu kinamayin modasi da aldi basini gidiyor. Kinamayin yazmis bir de. Sanki hastaligini kiniyoruz. Kiniyorum evet, baska hayatlari hice saymalarini ve zihniyetlerini kiniyorum. Boylelerine hakkimi da helal etmiyorum.
Sanırım kınamak kelimesini yanlış öğrenmiş arkadaş. Hani birinin kızı kaçar kınamayın başınıza gelir derler. Arkadaşlarım corona oldu şu an hepsi negatif hiç de kınamadık neden kınayalım. En az evde duranı 3 hafta durdu, diğer ikisi iki negatif sonucu bekledi.

Sakın gitmeyin pozitif çıkmış test nasıl inanmazlar şaka geliyor sanırım bunca insan hastanelerde yoğun bakım da

Yaşlı bir karı- koca markette yakalanmıştı polis tarafından hatırlıyor musunuz ? Umreden gelmişlerdi coronaydılar ve evde takip ediliyorlardı. Ben bu yaşlı çifti ölene kadar unutamam herhalde. Corona- umre- kul hakkı bazen delirecek gibi oluyorum.

Ya yemin ediyorum cok sinirleniyorum bunlara zaten. Konu sahibi de Allah'a havale ediyor falan saka gibi ya. Ya sen boyle kelimeler kullanmadan once kul hakkini bir ogren, vebal neymis bir ogren. Hadislerde bile bulundugunuz yerden cikmayacaksiniz diyor. Bu vatandas hala Allah'a havale ediyor. Bu kafa ile daha cok gider gelir de baskalarina bari bulastirmasalar :( kari koca ikisi de akillara zarar.

Belirtileriniz ağır değilse muhtemelen aktif olmayan virüsleri vücuttan atıyorsunuz, ölü virüsler de testi pozitif yapıyor. Güney Kore'de öyle vakalar görüldüğünü biliyoruz. Umarım negatifi görürsünüz en kısa zamanda, geçmiş olsun.

Ya yemin ediyorum cok sinirleniyorum bunlara zaten. Konu sahibi de Allah'a havale ediyor falan saka gibi ya. Ya sen boyle kelimeler kullanmadan once kul hakkini bir ogren, vebal neymis bir ogren. Hadislerde bile bulundugunuz yerden cikmayacaksiniz diyor. Bu vatandas hala Allah'a havale ediyor. Bu kafa ile daha cok gider gelir de baskalarina bari bulastirmasalar :KK43: kari koca ikisi de akillara zarar.
Sen kendini ne zannediyorsun ya..... sen umrumda değil yazdıkların valla.... Çokta tınnnmmm sanki benimle yaşıyorsun delinin biri Bi laf çıkarmış yok markete gitti falan ulan GİTMEDİM DİYORUM GİTMEDİM ANLAMAN YoKMUUU... DEFOL KONUMDANNNN.. BANLAYIN BE SİLİN ÜYELİĞİMİ SENLE UĞRAŞAMAM ALLAHA HAVALE EDİYORUM SENİ OKKKK... Kul kınadığını yaşamadan ölmez merak etme defol git konumdan....

Negatif olan birine devlet yasak koysun o zaman testi negatif gider dimi

Ya yemin ediyorum cok sinirleniyorum bunlara zaten. Konu sahibi de Allah'a havale ediyor falan saka gibi ya. Ya sen boyle kelimeler kullanmadan once kul hakkini bir ogren, vebal neymis bir ogren. Hadislerde bile bulundugunuz yerden cikmayacaksiniz diyor. Bu vatandas hala Allah'a havale ediyor. Bu kafa ile daha cok gider gelir de baskalarina bari bulastirmasalar :KK43: kari koca ikisi de akillara zarar.
Sesin akıllara zarar hadi be oradan. Senin gibi kırk yıllık konuyu bulan dedikoduculardan gına geldi daha girmem bu siteye ya yalan söylüyorsun evden çıkmadım ben hiçbir zaman..

Ahaa madalyanı takmaya geldim bravo buldun.. Burada eşim pozitif iken gitti diye bişey yazmadım.
Neden editlediniz o zaman ? Diğer mesajınızı anlayamadım. Altta katta kaynınız eltiniz de pozitifmiş çocuklara yapılmamış markete vs gidiyorlarmış. Sizde de çocuk var sanırım taşıyıcı muhtemelen eşiniz de taşıyıcı olabilir hala belki sizde 3. kez nüksetmesi ondan.Genel olarak biraz rahat olabilir misiniz ? Objektif yorum yapın lütfen.
Negatif olan birine devlet yasak koysun o zaman testi negatif gider dimi
Ama siz pozitifsiniz ? Ve eşiniz karadenize gidelim diyor. Biz konuyu yanlış mı anlıyoruz ? Eğer gidersiniz bayramlaştığınız herkese yayacaksınız. ve bu eşinizin umrumda değil. yani eşinizin bu koşullar altında markete gitmesini hatırlamamız etkilenmemiz çok da ilginç değil. pozitif karısını tatile götürecek adam markete gitmiştir çok da sorun değil yani.

Back
X