Üç ay sonra diye kalmış aklımda aynen böyle konu sahibi.Demir 3 ay sonra başlanıyorduFolik asit gebe kalmadan üç ay önce başlanması gerek eczaneye danışıp kullanabilirsiniz
Benimkisi biraz plansız bi hamilelik oldu. Öncesinde kullanmaya başlamadım yaniFolik asit gebe kalmadan üç ay önce başlanması gerek eczaneye danışıp kullanabilirsiniz
Hayır. Plansız bi hamilelik olduğu için öncesinde kullanmadım. Sağlık ocağı var ama ona da gitmem birkaç günümü alır. Şantiye bölgesindeyizGebelikten önce başlamalıydın.Sağlık ocağı da yok mu bulunduğun yerde.Oraya görün.
Tam olarak öğrenmek istediğim bu çok teşekkürlerfolik asit hamile kalmadan önce ve hamilelik döneminde 3.aya kadar kullanılabiliyor. hemen başlamalısın. doktorun vermesine gerek yok reçetesiz satılıyor.
Çok çok teşekkür ederim amin inşallahTam olarak öğrenmek istediğim bu çok teşekkürler
Folik trio alabilirsiniz içinde d vitamini ve kalsiyum da var. 4 hafta sonra 8 haftalık olmuş olacaksınız. İlk etapta yapılması gereken epey test var ve en basitinden d vitamini eksikliği dahi düşük sebebi ve ilk 10 hafta en riskli dönem.Diğer bölümde cevap alamadım konum taşınmadan lütfen yardımcı olabilir misiniz
merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktoruna gidemiyorum. Doktora gitmeden folic asit kullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
Haklısınız bu böyle olmayacak ben bir şekilde izin alıp muayene olmalıyımFolik trio alabilirsiniz içinde d vitamini ve kalsiyum da var. 4 hafta sonra 8 haftalık olmuş olacaksınız. İlk etapta yapılması gereken epey test var ve en basitinden d vitamini eksikliği dahi düşük sebebi ve ilk 10 hafta en riskli dönem.
Torch testleri var, vücudunuzda hayvandan ya da iyi yıkanmamış her hangi bir şeyden geçmiş yerleşmiş parazit, mikrop vs var mı diye bakılmalı, var ise ciddi tedaviye ivedilikle başlanmalı çünkü ilk 12 hafta beyin gelişiminde kritik dönem.
En azından bir devlet hastanesine, sağlık ocağına görünün derim.
İlk üç aydan sonra veriliyordu demir ve folik asit sanırım canım.Acele etme bence sağlıklı beslen öğünlerini kaçırma doktora gidene kadar yeterli olur.
Gebelik planlarken folic baslanir gebeliginde ilk 3 ayi kullanilir bebegin omurilik acıkligi icin önemli,bi an once eczaneden alin ve baslayinDiğer bölümde cevap alamadım konum taşınmadan lütfen yardımcı olabilir misiniz
merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktoruna gidemiyorum. Doktora gitmeden folic asit kullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?