Diğer bölümde cevap alamadım konum taşınmadan lütfen yardımcı olabilir misiniz
merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktoruna gidemiyorum. Doktora gitmeden folic asit kullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
Ne kadar geç başladınız? Bende çok geç kaldım sanırımAlin başlayın hemen benmki cok geç başlandı korktum açıkçası bir sorun olursa diye ama olmadi şükür
aynen canm basla tek folk asit olandan al üçlü aolnı ilerde yutmakta zorlanmıstım calsiyum ve d vitaminliy zaten gerekte yokDiğer bölümde cevap alamadım konum taşınmadan lütfen yardımcı olabilir misiniz
merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktoruna gidemiyorum. Doktora gitmeden folic asit kullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
Diğer bölümde cevap alamadım konum taşınmadan lütfen yardımcı olabilir misiniz
Bence siz gec kaldiniz sayilmaz yani herkes planli gebelik yaşamıyor , 4 haftalik zaten doktora gitseniz hemen verecekti...Ne kadar geç başladınız? Bende çok geç kaldım sanırım
Tamam çohamileligim ikincisi plansizdi ogrenir ogrenmez basladum. biran once basla. zarari yok yarari var. sana tavsiye gunde 3 tane kullanilanlardan degil tek kullanilanlardan al unutmasansin duser.
içimi çok rahatlattınız teşekkür ederimBence siz gec kaldiniz sayilmaz yani herkes planli gebelik yaşamıyor , 4 haftalik zaten doktora gitseniz hemen verecekti...
Ben 7-8 haftalik filandi,
Doktora 5 haftalıkken gittim proftu hic bisey yazmadı 2 hafta sonra geri gittim yine demedi sonra baska doktor bana sorunca anladım hemen başladım. Valla doğuma kadar içim içimi yedi.ayrintili ultrason da rahatlatmadi 2 sefer yaptırdım.
Ama szinki cok gec degil herkes planli bir gebelik yaşamıyor bende dahil
Çok teşekkür ederim gerçekten. Bulunduğum konum itibariyle o kadar elim kolum bağlı durumdayım kı çok tedirgin oldum. Ama en kısa zamanda geniş kapsamlı kontrolümü yaptıracağım. Çok sağolun içim rahatladıben bu kadar ay geç kaldın diye feveran edilecek bri konu olduğunu düşünmüyorum
kendinizi germeyin
evet bu sıralar hatta son 10 yıldır folic furyası var hemen başlanıyor acaba gebe kalsam mı diyen herkese anında reçete ediliyor
ama ilaç piyasasının da güvenilir olmadığı açık bir zararı olmadığı için anında veriyorlar
sağlıklı beslenin
işlenmiş üürnlerden ve temizliğinden emin olmadığınız çiğ şeylerden uzak durun
yani salata vs dikkat edin yine salam sosis vs uzaklaşın
sağlıkla kucağınıza alın
Hayır geç kalmadınız ,ben de sizin gibi aniden öğrendim ve 5.haftada başladım .doktoruma telefon etmiştim ve telefonda başla demişti .ilk üç ay kullanılıyor .Ne kadar geç başladınız? Bende çok geç kaldım sanırım
Bence eczaneye dalışı kullanma bekle doktora git ben ikinci ayında başladım işte bir şey olmadıBulunduğum bölge çok kırsal ve kadın Doğum uzmanı izindeymiş. Yani eczaneye danışarak almam sorun olmaz değil mi? Doktorun bilgisi dışında. Yaklaşık 3 4 hafta sonra İstanbul'a döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?