- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Hanımlar ben inanılmaz derecede tembelim evlendi evleneli böyle oldum markete gidip geldik bugün eşimle 4 saat oldu daha marketten aldıklarımızı yeni dolaba yerleştirdim akşama kadar oturup Seda Sayan izledim yemek deseniz eşim etten başka bişey yemiyor bi pilav bi et o da öyle göveç falan da sevmez yemez köfteyi alıp kızartıyorum yada tavuk göğsünü alıp pane harcıyla yapıp kızartıyorum yanına da bi salata pilav bunlar 20 dk mı alıyor yemek konusunda da eşimden dolayı tembelleştim eskiden pastalar kekler yapardım eşim yemez aramaz öyle şeyler yapsam dolapta bozuluyor onları da yapmıyorum bi kalksam koca evi yarım saatte bal dök yala yaparım öyle köşe bucak değil tabi ama dağınıklık süpürge hallederim onu bile yapasım gelmiyor oturuyorum akşama kadar
İş ilanlarına bakıyorum işte bulamadım bi türlü eşim sen bu tembellikle işte çalışamazsın diyor kötü diyor ama haklı belki öyle olur.
Açıktan üniversite okuyorum onun vizörlerine bile çalışmadım ilk vizelerde hiç çalışmadan 60-65 aldım ya yine çalışmadan yaparım diyorum çok geç kalkıyorum 12 1 de yataktan çıkıyorum kendimden tiksiniyorum gerçekten çok tembelleştim evlenmeden önce böyle değildim annem babam odamı dağınık gördüğünde azarlayacak diye toplardım ne bileyim anneme dayanamaz evi süpürürdüm yemek yardım ederdim ama evlenince böyle olmadı bu tembelliği nasıl atarım
İş ilanlarına bakıyorum işte bulamadım bi türlü eşim sen bu tembellikle işte çalışamazsın diyor kötü diyor ama haklı belki öyle olur.
Açıktan üniversite okuyorum onun vizörlerine bile çalışmadım ilk vizelerde hiç çalışmadan 60-65 aldım ya yine çalışmadan yaparım diyorum çok geç kalkıyorum 12 1 de yataktan çıkıyorum kendimden tiksiniyorum gerçekten çok tembelleştim evlenmeden önce böyle değildim annem babam odamı dağınık gördüğünde azarlayacak diye toplardım ne bileyim anneme dayanamaz evi süpürürdüm yemek yardım ederdim ama evlenince böyle olmadı bu tembelliği nasıl atarım