bende bunu diyorumGereksiz istatistikler de başladı.. Haydi hayırlısı..
Yalnız ben anlayamadım, en son 2 saat evvel adamı yana-yakıla aradığına göre ne ara bu kadar pişman oldun? sana "seni çok seviyorum" dese idi pişman olacakmıydın yine? adam sana yalan söylememiş ki.. evliyim demiş, belki gerçekten beyninde de bir sorun var.. Ne güzel yaw, 19 yaş; İlişki yaşamak için, evlenmek için son derece uygun bir yaş iken, işin içine ihanet girince "bebekcik, kandırılan taraf, agugu-bugugu" oluyor.. Yerden yere vurmayın ama; unut, hayatının tadını çıkart da demeyin.. unutmasın!! Nasıl ki erkekler yaptığında unutturma diyoruz kadına.. O da unutmasın yediği haltı..
iftira atmak srberst mi ?seni mahkemeye bile veririm bu sözünden dolayı . ben hayatıma evli bir erkekle birşey yaşadıysam allah benim belamı versin bak bu kadar ağır konuşuyorum özür dile benden . seviyesiz . senle muhattab olmak zaten yersiz şey . koca kadısnsın hepimziden büyüksün . yaşının insanı ol ..
bence bu ewrkeğin söyledlği herşey yalan , kesin hanımı çirkin ve akraba evliliğidir , cinsel hayatıda yolunda değildlr , kendince 19 ayartıp , fantazi kuruyordur akşamları
adam hasta ayağına yatıp kızı kandırmış . burda kıl olman gereken evliyken genç kız peşine düşen kart zamparalar bence ..
ya bırak kardeşim birde iftira atıyor . bu ne demek ya ?bu insanlara laf anlatılmaz ben çekiliorum bu konudan . belli ki korkuolar kocalarını 19 luk çıtırlar kapıcak diye bence asıl öfke bundan
seninki türk filmlerindeki gibi . kötü arkadaş kurbanı olmuş ilişkin . bence bu çocuğu al karşına son bir kez konuş .
kuyruk acısımı
hepimizden büyüksün derken? ettin beni moruk
sen kendi yaşına bak beduyan 17 lik çıtır zannedicek
neyse bye bye
ya bırak kardeşim birde iftira atıyor . bu ne demek ya ?bu insanlara laf anlatılmaz ben çekiliorum bu konudan . belli ki korkuolar kocalarını 19 luk çıtırlar kapıcak diye bence asıl öfke bundan
iftira atmak srberst mi ?seni mahkemeye bile veririm bu sözünden dolayı . ben hayatıma evli bir erkekle birşey yaşadıysam allah benim belamı versin bak bu kadar ağır konuşuyorum özür dile benden . seviyesiz . senle muhattab olmak zaten yersiz şey . koca kadısnsın hepimziden büyüksün . yaşının insanı ol ..
bende bunu diyorum
kız pişman olmuş yazık kıyamam gibi yorumlar yapılıyorda
bence kızın pişman olduğu falan yok
sadece terkedildiği için üzgün o kadar
sen ne dediğinin farkında mısın ?? bu ne hadsizlik böyle ? korkyuorlarmış 19 luk çıtırlara kaptırmaktan..emin ol bu tarz terbiyesiz insanlara dönüp bakmayacak kadar kaliteli erkekler vardır..nabza göre şerbet olayını bilir misin sen ?? eğer basiretsiz bir adamla evlenirsen gider böle arayışlarda bulunur bulur kendine bir sazan..sen de bekarsan bir gün dikkat ette kocanı bu rahatlığndan dolayı kaptırma bu 19 luk çıtırlara !
ben ondan kurtulmaya bu aptalca sevgıden kopmaya çalışıyorum adam bana geri dönse kabul etmemek için neler çekiyorum ben bir karar aldım bgn zorda olsa aglasamda ölsemde bu kararın peşindeyim burda bunu yazdım çnkü o adamın beni bırakma sensiz yapamam demedigi için degil hata yaptıgım ve bunun farkında oldugum ve bu saçma seyi bana seni seviyorum desede demesede artık yürütmek istemedgm için yazdım o adam bana ilk başlrda ben ayrılmak isterkende sensiz yapamam diyerek yalvarıyordu ama ben yinede ayrılmak istedim hep seni seviyorum desede demesede o adam bana seni seviyorum deseydide bugn yine ben ayrılacaktm ve bu konuyu açacaktım lütfen ben hatamın farkındayım ben onun beni terkettgi için bu konuyu açmadım ben bu hatamı telafı edip bunu nasıl atlatabılırım diyerek sizden akıl almk için açtım ve benim bu durumumu okuyp başka kızlarda aynı seyi yapmasın dedim olay bu ben kararımı verdm ölsemde gebersemde o iş btti artık bu saatten sonra yalvarsada olmaz kaldıkı bazıları seni seviyorum dese geri hiçbişey olmamış gibi devam ederdin diyor ama öyle degil ben konuyu kapatacgım herkese teşkkr ederm iyi geceler