Çok teşekkürleer

Burda kasıtlı olarak dalga geçip can sıkmak için yorum yapan kişiler var doğru ama bu yüzden böyle bi konu bi daha gelmiyorum demek ne kadar mantıklı bilemedim:)

Üyelerle ilgili konu açıp iyi yorumlar alacağını beklemek...
Siz konulara iyi yorumlar yapıyorsunuz da, biz klavyenizi elinizden mi alıyoruz? Buyurun yapın, kibar kibar destek olun insanlara, diğer yorumlar yapanın kendisini ilgilendirir.

Hayır ben de şunu anlamadım baktım açtığı konuya iyi güzel de arkadaşım insanlar doğruyu söylüyor burda herkes yaşadığı tecrübelerden biliyor da konuşuyor.. Kadın şiddet görüyor ne yapayın diyor ne diyeceğiz mecbursun yaşa mı diyeceğiz vs.. Sizden bir şwy olmaz diyerek de ne kadar naiff bir insan olduğunuzu ispatladınız.. Şimdi bu yorumunuza nasıl düzgün cevap verilmeli şöyle mi "ah canım sana yakışıyor mu böyle şeyler seni gidi gidiii bi daha öyle söyleme e mi apzına acı biber sürerim" oldu mu cıksss olmadı.. Cevap şöyle olmalı " terbiyesiz".

Bence; burada kimi zaman gereksiz yere sert yorumlar yapıldığı bir gerçek. Konu sahibi zaten dertli bi de o ruh halinde hırpalanmak istemiyor daha bir alıngan oluyor. Gerçekleri kırmayacak şekilde söyleyebilmek bir sanat ama maalesef herkes bu yeteneğini geliştiremiyor.

Ben buraya çok az giriyorum ama zamanında daha sık buralardayken kızıp gitmek istediğim benim de oldu. Ancak bana sorarsanız küsüp gitmeyin, istemiyorsanız gidin. Ayrıca buradan kendi adıma çokca fayda da gördüm, derdimi paylaşıp rahatladım, öneriler bana derman oldu.

Burası sanal ortam. Seçip beğenmiyoruz kimseyi. Orta yerde konuşuyoruz. Her ceşit insan var ve illaki iyi niyetli insanlar da var.

Benim tarzım uygun olanı alıyorum olmayanı yok sayıyorum. Canımı sıkan olursa da eğer bir faydası olacaksa karşılık veriyorum yoksa kafaya takmıyorum. Siz de rahat olun bence.

Burada sadece tartışmak için, muhalefet etmek için yazanlar da var bunu kimse inkar edemez evet ama bunları tınlamamak için cevap vermeyeceksin olacak bitecek.

1 hafta önce öyle bir hatayı ben de yaptım ve sonra onlara cevap yetiştirme çabasında olduğum için kendime kızdım. Bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün. ''He'' de geç. Bu kadar takma kafaya bu söylenenleri.

Daima iyi niyetli yaklaşıp ona göre cevap veren, destek olan, tavsiye veren üyelere hakaret gibi olmuş bu şikayet olarak açtığın konun. KK üyelerinin hepsi böyle değil nitekim..

Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil, madem yorumları beğenmiyorsunuz okumayın. Ya da çok etkileniyorsunuz aldırış etmeyin. Biz kendimizi ifade edebilen kadınlar olarak çok mutluyuz sitede, bıkmadık, seviyoruz burayı.

Önceki konunuzda çok kibardınız hanımefendi, sizinle aynı fikirle olunmayınca gocunup gitmek size görevse keyfimiz bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…