- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.060
- 88
- Konu Sahibi VanessaRinki
Sizin tapılacak neyiniz var pekikarısına tapıyor çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin tapılacak neyiniz var pekikarısına tapıyor çünkü
+1E çirkinmiş ya bu![]()
Yakışıklı birini söyleseydi belki konu akacaktı.E çirkinmiş ya bu![]()
Komik kadın adam ona tapacak tabi yüzünü güldüruyor en azından peki sen ne yapiyorsun ağzıma ver demekle olmuyor bazı seylerSen bir ceyda kasabalı degilsin iste sorun orda.
Vanessa peki siz Ceyda Kasabalı mısınız da ondan Fırat Albayram olmasını bekliyorsunuz?
sen normal misin teyzeGençlerin hiçbiri normal değil . Üzücü cidden
İyi de, sen Ceyda Kasabalı değilsin. Kadın rahat, kıskançlığın zerresi yok. Eşi de kadının tam tersi.sevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
Hayatımda gördüğüm en doğru başlık tebriklersevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
Yani senin kadar anormal değilim diye düşünüyorum teyzecimsen normal misin teyze
Cevabını yolla elemanın öyle inanırız belki :d
Ona da inanmayız. Ben size üç dakikada fake whatsapp ekran görüntüsü yapabilirimCevabını yolla elemanın öyle inanırız belki :d
Onu yapmasını istiyorum zaten :d hayal gücünün sınırlarını merak ediyorum bu üyenin :dOna da inanmayız. Ben size üç dakikada fake whatsapp ekran görüntüsü yapabilirim![]()
Sınırları çok dar yahu. Hayallerinde bile mutsuzOnu yapmasını istiyorum zaten :d hayal gücünün sınırlarını merak ediyorum bu üyenin :d