- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
My nette okumuştum sanırım japonyaydı ama şimdi bütün japonların günahını almak istemem benimki bana yetero nerde oluyormus ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
My nette okumuştum sanırım japonyaydı ama şimdi bütün japonların günahını almak istemem benimki bana yetero nerde oluyormus ya![]()
Gelin hamıle kalsa nolcak.Babalık yapmak sıkıcı dıye arkadasımı babalık yapcakYaa aynen öyle
Kalmıyorlardır heralde zaten ilk gün hamile kalanları ağzım açık izliyorum biz mi beceremiyoruz diyeGelin hamıle kalsa nolcak.Babalık yapmak sıkıcı dıye arkadasımı babalık yapcak![]()
Tek değilsin,bana da tuhaf geldiii..Bir tek bana mı tuhaf geldi eşinizin malum mesele için önceden arayıp aşkım hazırlan demesi![]()
Evet bende duydum onu igrendim..onlara gore sıkıci bir is.. bizim turk erkekleri de her birlikte olduklari kadin bakire olsun istiyor..Ayy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.
Sanırım :)Bir tek bana mı tuhaf geldi eşinizin malum mesele için önceden arayıp aşkım hazırlan demesi![]()
Kız benimki öyle hazırlaaann modunda değilde yalvar yakar modunda söyler onu:)Hazirlaan ben geliyorummm
Bisey olmaz kiz duymamistir ses falan.![]()
Ayyy oda çok kötüymüş beeAyy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.
Kız kapı kilitliydi odalarda dipdibe normalde kapıyı ardına kadar açıp yatıyom.hep çocuğu duyuyum diye hemde çok sıcak.ee çıkarken mecbur kilidi açınca çıkırt diye sesi duydu.bence kesin anlamıştır.Bende bunu dusunuyordum ben olsam hemen oyle dusunmem. Uyuya kalmislardir diye düşünürdüm.
Bende yıllar önce bişeye şahit olmuştum.çocuktum daha yani 16 yaşında filan halamın oğlu şehir dışından gelmişti kardeşinin düğünü için bayadırda karısıyla görüşmüyolardı ertesi gün düğün bitti halam gelinin anası filan toplanıp bize geldik.meğer onlar şey yapsın diye gelinmiş ay şok olmuştum duyunca.böyle şeyler bi bana tuhaf geliyo heraldeBuna mı utandınızBenimde eşim seyirden geldiginde babannemler dedemler evde olurdu ya siz gidin uyuyun derdi ya da biz dışarı çıkıyoruz dedenle derdi çıkarlardı..Rahat bırakmak için..Asıl olmaması tuhaf kaçar o zaman bi problem var demektir..Evlenmişsiniz çocuk da olmuş e daha utanılacak bişey kalmamış..Boşuna utanmayın..:)
Eve geldiğini nasıl duymadın.Annrm benim inlemelere maruz kalmisti yillar onceama eve geldigini duymamistim napimmm :))) bide bana firca kayiyo sanirsin erkek attim eve :)
Birsey olmaz. Sende caktirmadan. Ustumide degistim bebegim sana bakabilirim simdi deseydin :)Kız kapı kilitliydi odalarda dipdibe normalde kapıyı ardına kadar açıp yatıyom.hep çocuğu duyuyum diye hemde çok sıcak.ee çıkarken mecbur kilidi açınca çıkırt diye sesi duydu.bence kesin anlamıştır.
Neden tuhaf olsun ki?Bir tek bana mı tuhaf geldi eşinizin malum mesele için önceden arayıp aşkım hazırlan demesi![]()
O zaman evliligimin ilk yiliydiEve geldiğini nasıl duymadın.