Çok utandım:(

Buna mı utandınız:KK48: Benimde eşim seyirden geldiginde babannemler dedemler evde olurdu ya siz gidin uyuyun derdi ya da biz dışarı çıkıyoruz dedenle derdi çıkarlardı..Rahat bırakmak için..Asıl olmaması tuhaf kaçar o zaman bi problem var demektir..Evlenmişsiniz çocuk da olmuş e daha utanılacak bişey kalmamış..Boşuna utanmayın..:)

Ayy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.
Evet bende duydum onu igrendim..onlara gore sıkıci bir is.. bizim turk erkekleri de her birlikte olduklari kadin bakire olsun istiyor..

Ayy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.
Ayyy oda çok kötüymüş bee:skandal:

Bende bunu dusunuyordum ben olsam hemen oyle dusunmem. Uyuya kalmislardir diye düşünürdüm.
Kız kapı kilitliydi odalarda dipdibe normalde kapıyı ardına kadar açıp yatıyom.hep çocuğu duyuyum diye hemde çok sıcak.ee çıkarken mecbur kilidi açınca çıkırt diye sesi duydu.bence kesin anlamıştır.

Buna mı utandınız:KK48: Benimde eşim seyirden geldiginde babannemler dedemler evde olurdu ya siz gidin uyuyun derdi ya da biz dışarı çıkıyoruz dedenle derdi çıkarlardı..Rahat bırakmak için..Asıl olmaması tuhaf kaçar o zaman bi problem var demektir..Evlenmişsiniz çocuk da olmuş e daha utanılacak bişey kalmamış..Boşuna utanmayın..:)
Bende yıllar önce bişeye şahit olmuştum.çocuktum daha yani 16 yaşında filan halamın oğlu şehir dışından gelmişti kardeşinin düğünü için bayadırda karısıyla görüşmüyolardı ertesi gün düğün bitti halam gelinin anası filan toplanıp bize geldik.meğer onlar şey yapsın diye gelinmiş ay şok olmuştum duyunca.böyle şeyler bi bana tuhaf geliyo heralde:işsiz:

Kız kapı kilitliydi odalarda dipdibe normalde kapıyı ardına kadar açıp yatıyom.hep çocuğu duyuyum diye hemde çok sıcak.ee çıkarken mecbur kilidi açınca çıkırt diye sesi duydu.bence kesin anlamıştır.
Birsey olmaz. Sende caktirmadan. Ustumide degistim bebegim sana bakabilirim simdi deseydin :)

Ya gozune soka soka belirtsen ayipta, doganun kanunu bu yapacak birdey uok. Birgun sabretseymissiniz diyecegim ama o duygu gelmdimi beklemiyor. Beklettinmide buyusu kaciyor :)) yada canin istemiyor ertelediginde.
Bosver en kotu anilar bile unutuluyor o mu unutulmayacak.

Asil bende cok utanmistim.
Yeni nisanlanmistim. Babam oturma odasinda 2 lere kadar oturdu nobet tuttu resmen. (esim 2 hafta bizde kaldi, o istanbulda ben hollandadayim izmirde izindeydim o yuzden) gunduzde yegenim edimin yakasina yapmis :) doğru durust evde olduğumuzda vakit geciremiyorduk. Bizimde arka balkon var. Aksam oraya gectik. Nisanlimin dizine uzanmistim. Tabi elleri rahat durmuyor bazen. Baktim bir ses... balkonda rahat durun, kolu komsu gorur falan.. annemin sesi... aboovv nasil utandim. Kac gun dusunmustum gordumu acaba diye ama yapacak birsey yok. Ne yapabilirim ki,
Yengemde diyor kizim neden bir odaya gecmiyonuz, rahat konusurdunuz falan. Dedim heee. Gunduz oglun, gece dedesi nobette :)))
Neyseki 1 hafta boyunca gunduzleri gezmeye gittik :)
Ben senden daha cok utanmis olmam gerek sanirim ki utandimda zaten.

Anlamadığım ne biliyor musunuz anneniz o salladiği çocuğu nasıl yaptığınızı biliyor...
ve sizi de leylekler getirmediiğine göre utanacak bir şey yok bence. Siz gözüne soka soka edepsizlik olarak yapmadınız sonuçta olur böyle şeyler unutun gitsin

Bir tek bana mı tuhaf geldi eşinizin malum mesele için önceden arayıp aşkım hazırlan demesi :KK70:
Neden tuhaf olsun ki?
Bende bazen edime derim. Kocacim bugun iste kendini cok yorma aksama isimiz var diye..
Bazen o an insanın duygulari kabardiginda, diyor karsi taraftanda ateleyici seyler duymak icinde...
Yada o da der. Masudan tartisiriz, dur eve geleyim gostericem ben sana gibisinden, konu oraya kayar, onun uzerinden atismaya devam ederiz. Falan.. bunlar ateslendiren seyler..bence yani...

Back
X