- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
- Konu Sahibi iremerve1990
bebeği nettn sipariş etmediniz sanırım :) normal durum utanılacak bişey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımın anlattığı bir olay geldi aklıma mesajınızı okuyunca.Kadın annesine gitmiş ,eşi de birlikte olmak istemiş.Kadın da hayır olmaz burası babamın evi demiş.Eşi de senin ki baba evi de benim babamın evi genelevi mi demiş.Onlar da beraber oturuyormuş.
Bizimki misafirden değilde arkadaşlarıyla ne zaman dışarı çıksa istiyo.bazen dalga geçiyom ne yiyosunuz ne konuşuyosunuz merak ediyom valla diye.
tuvalete de mi kalkmazÇocuk ağlamasa anlamazdı.çünkü gece hiç kalkmaz.
tuvalete de mi kalkmazÇocuk ağlamasa anlamazdı.çünkü gece hiç kalkmaz.
Kalkmaz bide kalksa bile tuvaletle oda ters istikametlerde odaya dikkat etmezdi.tuv
tuvalete de mi kalkmaz
Bende bunu dusunuyordum ben olsam hemen oyle dusunmem. Uyuya kalmislardir diye düşünürdüm.Duymamanızdan seviştiğinizi nasıl çıkaracak kadın?
Ayy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.Bütün kk uyleri aynı göruste sanırım.Anormal ve utanılması gereken bi durum yok ortada.
Anneniz anlamış olsa dahi size yansıtmamış.Gayet normal yani.Bi gazatede okumustum hangi ülke oldugunu tam hatırlamıyorum ama içeriği ülkelerin geleneklerıyle ılgılıydı ve gelının annesi ılk gece kızına yardımcı olmak adına kızıyla aynı evde kalıyomus.Bide bu acıdan bakmak gerek..
Ayy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.
o nerde oluyormus yaAyy öyle bi ülkede olsam ömrü billah evlenmezdim . yok gelsin bi de yardım etsin neye edecekse sanki atomu parçalıyoruz ilk gece. Ben de bir şey okumuştum damadın en yakın arkadaşı ilk gece gelinle birlikte oluyormuş, damat ilk gece böyle sıkıcı bir işle uğraşmasın diye.
Yaa aynen öyleNeeeeee?
Böyle bi gelenek olabilirmi ya..![]()