• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utandım:(

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Az önce yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum
Bugün 8 de mazeret sınavı vardı tek bir öğrenci, dersin hocası odamda yapmamı istedi
Benm odamın karşısıda çay salonu hocalar oradalar...
Öğrenci geldi aldm notlarını filan,kağıdını verdim bende diğer kağıtlarla uğraşıyodum
Çocuk birden fırladı odadan karşıdaki çay salonuna nereye diye bağırmama kalmadan...bende gittim arkasndan ama ne dediğini duyamadım gittiğim an çay salonundaki hoca bana seslendi, aşağıda yap sınavı dedi çok sinirliydi.tmm dedim ama herkesin yüzü düştü tabi ben gidip aşağıda yaptım tabi
Sınav esnasında başka bi hoca geldi yanıma. Çocuk demiş ki biraz sessiz olun sınav oluyorum!
Tabi gidip özür diledim hocadan aniden oldu dedim. Oda tamam önemli değil dedi
Bu arada çocuk biraz tuhaf biri yani bi sorunu var ama normal de davranıyo bazen
Hoca da farketmiş bunu ama ben çok utandım ya o kadar kötü hissediyorum ki kendimi

mrb herkese
Bugün 8 de mazeret sınavı vardı tek bir öğrenci, dersin hocası odamda yapmamı istedi
Öğrenci geldi aldm notlarını filan,kağıdını verdim bende diğer kağıtlarla uğraşıyodum
Çocuk birden fırladı odadan karşıdaki çay salonuna nereye diye bağırmama kalmadan...bende gittim arkasndan ama ne dediğini duyamadım gittiğim an çay salonundaki hoca bana seslendi, aşağıda yap sınavı dedi çok sinirliydi.tmm dedim ama herkesin yüzü düştü tabi ben gidip aşağıda yaptım tabi
Sınav esnasında başka bi hoca geldi yanıma. Çocuk demiş ki biraz sessiz olun sınav oluyorum!
Bu arada çocuk biraz tuhaf biri yani bi sorunu var ama normal de davranıyo bazen
Hoca da farketmiş bunu ama ben çok utandım ya o kadar kötü hissediyorum ki kendimi
Ben hiç bir şey anlamadım.İfade gücü yok,imla yok anlatım bozukluğu o biçim.Öğretmensin galiba (onu da anlayamadım)Öğretmensen vay halimize.

Bugün seni andım elif hayret demeye kalmadı andığım anlarda bir olay yaşamışsın..
Hiçbir şey olmaz rahat ol..

mrb herkese
Utanmanız gereken bir durum yok ki sizin suçunuz değil eğer gerçekten çok gürültü geliyorsa çocuk bunu size söylecekti hocam gürültüden soruları cevaplayamıyorum siz de gidip kibar bir şekilde durumu izah ederdiniz.

Öğrencinin size haber vermeden çay salonuna gitmesi çocuğun hatası.Dersin öğretmenide çocuğa patlayacağına size patlamış.

Ben olsam çocuğun saygısızlığından dolayı direkt sınavı iptal ederdim.Burada çocuk kadar öğretmenide hatalı.

anlamayanlar içim ayrıntılı anlatım :)

birinci kısım: konu sahibi üniversitede araştırma görevlisi gibi bir şey sanırım,hocası bir öğrenciyi konu sahibin,n kendi odasında sınav yapmasını istemiş.odasının karşısı da çay ocağıymış hocalar çay içip sohbet ediyormuş.

ikinci kısım: çocuk sınav olurken birden hocaların olduğu çay odasına gidip bir şeyler demiş konu sahibi de arkasından gitmiş.hocası da sinirli sinirli sınavı aşağıda yap demiş.

üçüncü kısım: meğer çocuk hocalara gidip çok ses yapıyorsunuz diye uyarmış konu sahibi de çocuğun bu davranışından utanmış.ayrıca çocuk biraz garip biriymiş.

konu sahibi niye utanmış orasını anlayamadım?

çocuk da ilginç yani

kapıyı kapatabilir miyiz demek yerine gidip hocaları mı azarlamış

onlar da ona cevap vermemiş mi

bakın fakültenizde daha doğrusu üniversitenizde bu aşamada sistem yok

sizler akademik olarak ilerleyip yutkili olduğunuzda buna dikkat edin

düzeniniz, kuralınız, saatiniz, sınıfınız belli olsun

yani hatırladığım eşinin sınavında gözetmenlik yapmıştın bir kere ya da işte sınava başladım sonra kağıtları toplayıp öbür hocanın yanına gittim vs diye anlatmıştın

sınav, üniversiter eğitimde en önemli değerlendirme aracıdır mevcut sistemde

diğer şeyler düzenli olmasa da o düzenli olmak zorundadır

ilan edildiği saat ve yerde yapılır

yaşaşan basit, bireysel şeyler onu oynatmamalıdır

Burada en büyük ayıp öğrenciye yapılmış
Çocuk sınav oluyor ve ortamda gürültü var.
Hocalar bilmiyo muydu orada sınav olduğunu?

Size demesi daha doğru olurdu tabi

Back
X