• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utandım:(

Ben ne zaman konunuzu okusam hep bir enteresanlık.
Aslında olaylarda bir şey yok ama kusura bakmayın siz uzatıyorsunuz.
Yazılarınız çok kötü bir öğretim görevlisine göre ki,
Düşüncelerinizin ne kadar sığ olduğunu söylemiyorum bile.
Her şeye takıyosunuz uzatıyorsunuz.
Olan olmuş yani. Şimdi ah vah demenin bir şeyi değiştireceği yok.

Türkçeyi doğru kullanan herkes edebiyat öğretmeni mi?
Burada en az 4 5 kişi anlamadıysa dönüp bir bakmak lazım metne. Eleştiri kabul edememek nasıl bir egodur?
Herşeye egoya bağlamasak
Evet dönüp baktım ve kötü bir psikoloji ile yazdığımı söyledim zaten!

Öğrencinin size haber vermeden çay salonuna gitmesi çocuğun hatası.Dersin öğretmenide çocuğa patlayacağına size patlamış.

Ben olsam çocuğun saygısızlığından dolayı direkt sınavı iptal ederdim.Burada çocuk kadar öğretmenide hatalı.

Ben katılmıyorum buna.

1. Karşıda çay ocağı varsa kapı açık sınav olmaz. Kapı açık sınav zaten genel olarak olmaz , çocuklar rahatsız olabilir.

2. Gürültülü bir yerdeyse ofisim zaten orda ben sınav yapmazdım. Sınıf ayarlardım.

Çocuk garip, ama haklı.

Ben katılmıyorum buna.

1. Karşıda çay ocağı varsa kapı açık sınav olmaz. Kapı açık sınav zaten genel olarak olmaz , çocuklar rahatsız olabilir.

2. Gürültülü bir yerdeyse ofisim zaten orda ben sınav yapmazdım. Sınıf ayarlardım.

Çocuk garip, ama haklı.

Başta konuyu tam anlayamadığım için öyle yazdım.Ortada bir sınav var ve çocuk hiçbir sebep v.s söylemeden ansızın fırlayıp ortamı terkediyor .Anormal bir durum.Nedenlerini merak ettim.

Okudukça neden olduğunu anladım .Bu iş en başından saçma.

Son düzenleme:
utanmanı grektirecek birşey yok anck odanda sınav olmaz ya. boş bir sınıfta yapsaydın

Dersin öğretmeni öyle istemiş asıl saçmalıkta burada başlamış.Öğretmeninin tembelliği.Git sınavını sınıfında yap .Gürültülü ortama ne sokuyorsun çocuğu.

Son düzenleme:
Senlik bir sey yok ki
Ama odanin kapisi kapali olmaliydi
Ayrica sesten rahatsiz olan ogrenci de bunu sana soylemeliydi

Hocaların olduğu yere gidip sessiz olun mu dedi çocuk :oha:
Kapıyı kapatmayı senden isteyebilirdi. Onun dışında haksız değil bence, bir de anlatım berbat yaa, bir arkadaş tekrar anlatınca anladım ancak

Öğretmenin karşısında kem küm efendim benim yüzümden oldu aniden fırladı der gibi özür dilemekte iyice ezilmene sebep olur. Oğlan atarlandıysa atarlandı sen ne diye özür diliyorsun.

Utanacak ne var ki?
Başka bir öğretmeninin öğrencisinin fevri hareketleri yüzünden neden utanasın ki?
Milyonlarca çocuk var etrafınızda, utangaçlığınızı nezaketinize bağlıyorum

Ben katılmıyorum buna.

Çocuk garip, ama haklı.
Sınav olurken öğrenciyle asistan yalnızsa kapının kapalı olması olmaz bence cherry, sonuçta içeride sınav var, kopya vb artniyet olabilir pekala (elif sizin için söylemiyorum celallenmeyin hemen).

Sınav olurken öğrenciyle asistan yalnızsa kapının kapalı olması olmaz bence cherry, sonuçta içeride sınav var, kopya vb artniyet olabilir pekala (elif sizin için söylemiyorum celallenmeyin hemen).

Öğretmeni için diyorum.Bu durumda da öğrenciye haksızlık değil mi.Hem çay ocağının karşısına koy çocuğu kendin keyif yap kapıyıda açık bırak gürültü yap çocuktanda sınavı geçmesini bekle.

Bunları öğretmen yapanın vay haline.Tamamen bencillik.

tuttum çocuğu :))
elif sen niye herşeyi bu kadar büyütüp sorun haline getiriyorsun ?
ya ben asistanken bir mazeret sınavında öğrencinin biri böyle yapıp hocalara kafa tutmuştu diye yıllar sonra komik bir anı olarak anlatacağın bir olay alt tarafı..

Öğretmeni için diyorum.Bu durumda da öğrenciye haksızlık değil mi.Hem çay ocağının karşısına koy çocuğu kendin keyif yap kapıyıda açık bırak gürültü yap çocuktanda sınavı geçmesini bekle.

Bunları öğretmen yapanın vay haline.Tamamen bencillik.
Ben hocası için yorum yapmadım zaten, çocuk kendi açısından gayet haklı.

Sadece cherry'nin "kapı açık sınav genel olarak olmaz" yorumuna cevaben yazdım.

çocuğun normal davranmaması çok doğal konuda kim normal ki

çay ocağının karşısında kapısı açık bir odada sınav yaptıran bir hoca

çocuğun kapı açık sınav olmasına ses etmeyen ama tepki vermesi karşısında şok olup özürler dileyen niye dilendi ise artık,bir araştırma görevlisi

yani bir öğrenci anormal bir şey yapmış çok mu,hocalar garip zaten

Ben hocası için yorum yapmadım zaten, çocuk kendi açısından gayet haklı.

Sadece cherry'nin "kapı açık sınav genel olarak olmaz" yorumuna cevaben yazdım.

Kopya v.s için kapı açık tutulur dediniz ya şu durumda onu uygulamaları saçma olmuş .

Back
X