• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utandım:(

Kopya v.s için kapı açık tutulur dediniz ya o fikre katılmadım.

Ama çay ocağı karşısında değil de ders saatinde normal bir koridorda kapı açık olduğu takdirde rahatsız edecek ses düzeyi olmaz. Ben kapalı kapı ardında birebir sınav olmaması gerektiğini düşünüyorum, o sınavın doğruluğundan emin olunamaz bence.

çocuğun normal davranmaması çok doğal konuda kim normal ki

çay ocağının karşısında kapısı açık bir odada sınav yaptıran bir hoca

çocuğun kapı açık sınav olmasına ses etmeyen ama tepki vermesi karşısında şok olup özürler dileyen niye dilendi ise artık,bir araştırma görevlisi

yani bir öğrenci anormal bir şey yapmış çok mu,hocalar garip zaten

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama çay ocağı karşısında değil de ders saatinde normal bir koridorda kapı açık olduğu takdirde rahatsız edecek ses düzeyi olmaz. Ben kapalı kapı ardında birebir sınav olmaması gerektiğini düşünüyorum, o sınavın doğruluğundan emin olunamaz bence.

Bence tam tersi kapalı olmalı diye düşünüyorum.

Eğer sınav olacak öğrenci sayısı üçten azsa sınıf ya da sınav yeri kapısı kapatılmaz. Kapatılırsa diğer öğrencilerin o öğrencilere kopya verildiği iddası olabilir ve buna cvp verilemez. Bunun dışında zaten öğrencinin öyle bir ortamda sınav yapılması baştan aşağı yanlış. Kimse o kadar gürültüde sınav olmak istemez ama öğrencinin tepkisi de anormalmiş

Büyük bir ihtimal o çocuk sınavdan kalmıştır
Eğer sınav olacak öğrenci sayısı üçten azsa sınıf ya da sınav yeri kapısı kapatılmaz. Kapatılırsa diğer öğrencilerin o öğrencilere kopya verildiği iddası olabilir ve buna cvp verilemez. Bunun dışında zaten öğrencinin öyle bir ortamda sınav yapılması baştan aşağı yanlış. Kimse o kadar gürültüde sınav olmak istemez ama öğrencinin tepkisi de anormalmiş
Tek öğrenciymiş

Başta konuyu tam anlayamadığım için öyle yazdım.Ortada bir sınav var ve çocuk hiçbir sebep v.s söylemeden ansızın fırlayıp ortamı terkediyor .Anormal bir durum.Nedenlerini merak ettim.

Okudukça neden olduğunu anladım .Bu iş en başından saçma.

Konuyu kimse anlayamamış zaten , bakın tek ben anlamışım takdir edin biraz :halay::KK1:

Ben soyle anladim(dogru anladigima emin degilim)
1cocuk var sinava girmesi lazim
Sinav yaptiginiz yerin karsisi cay odasi
Cocuk sesten rahatsiz olmus gidip ogretmenlere sessiz olun sinav oluyorum demis
(İyi etmis)

Seytan bunun neresinde?
Neresinden utandin bunun ben anlamadim

Ya bu çocuk napmış? Biri söyleyebilir mi, allah rızası için.
Bu kadın ne anlatıyor anlamadım ben hiç?

Çocuk kaçmış bu utanmış, ne bileyim kaçacağını diyememiş mi?

Ya bişi dicem öğrenciler senin için ya bu ne biçim kadın diyor mudur? Ben ünide derse girip saçmalayan kaprisli okutmanlar için salak galiba bu bunu bıraya kim koymuş diyordum da.

Hiç suçlu olmadığınız bi konuda kendinizi suçlu görüp, suçlu olduğunuz pek çok konuda da kendinizi haklı görüyorsunuz,hakikaten çok değişik bir insansınız.

Ve akademisyensiniz ,alınmayın ama o kadar inanamıyorum ki buna.Tuhaf,takıntılı,kendini ifade etmede savunmada sıkıntı yaşayan birinin nasıl çocuklar yetiştireceğini düşünmek bile beni rahatsız ediyor. Öğrencileriniz adına da aşırı üzgünüm.

Dilerim sorunlarınız olduğunu kabul edip tedavi olursunuz.

Ben de anlamadim konuyu. Niye cocuk garip oluyormus? Hakkini aramak gariplik mi ya? Nasil oluyor da bir sinav sinifta yapilmiyor? Turkiye'de ki universiteleri anlayamiyorum. Ben o cocuk olsaydim ilk etapta dersin hocasina gidip ben burda sinav yapmam, burasi cok gurultulu. Lutfen bir sinif ayarlayin yoksa ben bu sinavi yapmam derdim. Ogrenci de olsan senin de haklarin var. Kurula kadar gotururdum isi. Yani Turkiye'de bu isler nerdeyse imkansiz saniyorum. Hocalar her zaman hakli oluyorlar. Hakkini aramak zor. Burda tek cocugun icinde kaldigi duruma uzuldum insallah sinavini almistir.

Ya bu çocuk napmış? Biri söyleyebilir mi, allah rızası için.
Bu kadın ne anlatıyor anlamadım ben hiç?

Çocuk kaçmış bu utanmış, ne bileyim kaçacağını diyememiş mi?

Ya bişi dicem öğrenciler senin için ya bu ne biçim kadın diyor mudur? Ben ünide derse girip saçmalayan kaprisli okutmanlar için salak galiba bu bunu bıraya kim koymuş diyordum da.
Onlar benim için demez seviyorlar beni ama ben senin için ne biçim kadın da diyorum ne biçim insan da diyorum!
Ve böyle insanlar için ruh hastası galiba diyorum

Hiç suçlu olmadığınız bi konuda kendinizi suçlu görüp, suçlu olduğunuz pek çok konuda da kendinizi haklı görüyorsunuz,hakikaten çok değişik bir insansınız.

Ve akademisyensiniz ,alınmayın ama o kadar inanamıyorum ki buna.Tuhaf,takıntılı,kendini ifade etmede savunmada sıkıntı yaşayan birinin nasıl çocuklar yetiştireceğini düşünmek bile beni rahatsız ediyor. Öğrencileriniz adına da aşırı üzgünüm.

Dilerim sorunlarınız olduğunu kabul edip tedavi olursunuz.
Alalım seni vuralım yukarda yorum yspan kişiye

Back
X