- 9 Şubat 2016
- 98
- 51
- 3
- 34
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
aynen canım herkes gibi fazla veremiyorum ama olsun sonuçta azda olsa kilo veriyorum ya yeter banaAnladım. Elden geleni yapıyor sun demekki. Stres etkisi birçok insanda oluyor. Sen kilo vermeye odaklan bebek işini oluruna bırak. Annemde antidepresan kullandı diyetisyene gidiyor. Biraz daha geç veriyor ilaclardan dolayı
yorumları okursan zaten şu an diyet ve spor yapıyorum belli bir kiloya düşünce hamile kalcam canımkilonuzdan bu kadar rahatsızsanız neden önce kilo verip sonra hamile kalmayı denemiyorsunuz?hamilelilk kiloları ile beraber daha kötü hissederseniz,peki ya sonrası ?? loğusalık ve fazla fazla kilolarla depresyona girerseniz?
not:siz bu kadar kötü hissedip rahatsız olduğunuz için yazdım,kilo konusunda takık olmayan rahat bir akdın olsaydınız yazmazdım,herkesin kilosu kendini ilgilendirir çünkü.
oda gözüktü canım ikimizdede sorun yokeşin gözüktü mü üroloğa dr dediğinde sorun yoktur bence
birde eşin gözüksün bence
oda gözüktü canım ikimizdede sorun yok
galiba canımsebepsiz inferti galiba canım
galiba canım
bir buçuk yıl oldu canımama 1 sene denenmesi önerilir normalde sizin kısa 1 seneyi doldurun canım
bir buçuk yıl oldu canım
Söylediklerinde çok haklısın. Tanıdığım biri (42,43 yaşlarında) 100den fazla kilosu ile hamile kaldı ve 2 hafta önce doğum yaptı. Aşırı derecede zorlandığını, nefes dahi almakta güçlük çektiğini söylemişti. Heleki son ay işkence olmuştu onun için. Hatta doğum süresi 9 ay'ıda geçmişti...Ama bu kiloyla bebeğe büyük zararlar verebilirsiniz. 98 kilo birinin sağlıklı olması imkansız. Tansiyonu, insülin direnci, karaciğer yağlanması, damar tıkanıklıkları vs...
8 aylık hamileyken iki adım bile atamazsınız, her şeyinizde sıkıntı yaşarsınız ki o süreçte de kilo alacaksınız. Doktorunuz uyarmadı mı sizi? Çok tehlikeli kilolardasınız. Hem kendi sağlığınız hem çocuk için önce kilo verin sonra hamile kalın.
Ben kiloya sadece sağlık açısından bakıyorum.
ikimizinde hayırlısıysa olur inşallah canımkilodan hamile kalınmıyormuymuş ? İlk defa duydum.
valla 120 130 kilolarda tanıdığım üç tane yaptı
Bizde de sıkıntı yok diyorlar ama üç buçuk senedir bekliyoruz. Stressten oluyor yada zamanı vardır.
Ben asla estetik açıdan bakmıyorum o yüzden inşallah yanlış anlaşılmamışımdır çünkü ben de bu kilolardayım ve hızlı yürüyemediğim için derse geç kaldım...Söylediklerinde çok haklısın. Tanıdığım biri (42,43 yaşlarında) 100den fazla kilosu ile hamile kaldı ve 2 hafta önce doğum yaptı. Aşırı derecede zorlandığını, nefes dahi almakta güçlük çektiğini söylemişti. Heleki son ay işkence olmuştu onun için. Hatta doğum süresi 9 ay'ıda geçmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?