- 9 Şubat 2016
- 98
- 51
- 3
- 34
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
söylemeye utanıyorum ama 98 kiloyum.İçiniz rahat edecekse bir doktora daha gidiverin. O da kilodan değil derse, denemeye devam edersiniz de, 2 ay olmadı diye kısır mı sandınız kendinizi? Ben 7-8 ay uğraşanı duydum, sağlıklı, bir sorunu olmadığı halde.
Bu arada kaç kilosunuz?
çok sağolun içimi rahatlattınız. ben tek çocuğum annem babam yaşlı insanlar illede torun diyolar. bana kalsa ben bir yıl daha beklemek istiyorum. en azından 60 kiloya inmek istiyorum öncelikleKesinlikle stres. İki yıldır hiçbir sorun olmamasına rağmen tedavi gören doktor doktor gezen arkadaşım tedaviyi bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldı. Stres yapınca vücut savunma mekanizması oluyor.
Ek olarak bence çocuk için acele etmeyin. Kilo takıntını önce yenmeye bakmalısın. Bir de panik atak varmış. Hamilelik çok zor bir süreç. Hormon atrışı ile beraber duygularını, düşüncelerini kontrol etmekte zorlanıyorsun.
Piskolojik olarak bence henüz hazır değilsin. ama tabi sizin kararınız.
çok sağolun beni çok mutlu ettiniz:)Aaa ama utanmanız veya kilonuzdan değil, bunu kafanıza takıp stres yapmanızdan olmuyor olabilir.
Lütfen kafana takma ve sporuna devam et :)
haklısınız çok teşekkür ederimkilolarınızı bu kadar dert etmeyin onlar gider siz kendinizi sevin yeter.
Kimler ne kilolar verdi ama iş sizde bitiyor.
söylemeye utanıyorum ama 98 kiloyum.
öncelikle diyetisyene gidin lütfenhaklısınız çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim. sizlerin yorumu hayata daha farklı bakmamı sağladıkiloyla alakası yok onun. ve ağlama yıpratma kendini böyle
zaten gidiyorum tek başıma diyet yapamam kilom çok fazlaöncelikle diyetisyene gidin lütfen
ve bol bol yürüyüş yapın
kilonuzu verdikçe rahatlayacaksınız
Canım annen baban bile olsa sen kendini hazır hissetmedikçe sakın yapma bence. Tedavini bitirir, istediğin kiloya gelirsin. Hamilelikte zaten mecbur kilo alacaksın. Baştan çok kilolu olmak tansiyon gibi zor durumlara da sokabilir seni. Bir de kilo üstüne kilo aldıkça sende de özgüven kaybı olacak. Gözünü korkutmak istemiyorum tabiki, sakın yanlış anlama. Sadece hamile birisi olarak nacizane önerimçok sağolun içimi rahatlattınız. ben tek çocuğum annem babam yaşlı insanlar illede torun diyolar. bana kalsa ben bir yıl daha beklemek istiyorum. en azından 60 kiloya inmek istiyorum öncelikle
ay resmen aynıyız ya hakkımızda hayırlısı olsun canımcanım bende 13 aydır bebek istiyorum eşimde ve bende bütün tetkikler yapıldı bir şey yok
bende artık kilodan diye diyete başladım 1 ay oldu 98,6 kilodan 92 kiloya düştüm devam diyete yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?